trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.407
- Πόντοι
- 736
εσυ σαλονικια εγω πρωτευουσιάνος με τη βουλαΔεν κοβεται αυτο βρε ...Ουτε ΑΥΤΟ ... ουτε το ΚΑΡΝΤΑΣΙ![]()
Ουτε η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΤΥΡΙ![]()
![]()
εσυ σαλονικια εγω πρωτευουσιάνος με τη βουλαΔεν κοβεται αυτο βρε ...Ουτε ΑΥΤΟ ... ουτε το ΚΑΡΝΤΑΣΙ![]()
![]()
Τωρα πλησιάζει η εποχή που κόβουμε μπουγάτσα με φλουρί χαχαχαΔεν κοβεται αυτο βρε ...Ουτε ΑΥΤΟ ... ουτε το ΚΑΡΝΤΑΣΙ![]()
![]()
Απλα ΥΠΕΡΟΧΟ !!Καλησπέρα στην δεσποινίς Χατζή!![]()
![]()
![]()
προχτες ειχαμε εδω ενανεσυ σαλονικια εγω πρωτευουσιάνος με τη βουλαεχω ριξει κατι καυγάδες στη χαλκιδικη για το σουβλακι και το καλαμακι δεν φανταζεσαι
![]()
όχι μονο για αυτό αλλα και για το ποσα μπορω να φαω....οποτε εβαλα στοίχημα με το σερβιτορο πως αν τα φαω όλα δε θα πληρωσω τιποτα.....τρια στοιχήματα τετοια εχασε μεσα σε 5 μερεςπροχτες ειχαμε εδω εναν![]()
![]()
![]()
όχι μονο για αυτό αλλα και για το ποσα μπορω να φαω....οποτε εβαλα στοίχημα με το σερβιτορο πως αν τα φαω όλα δε θα πληρωσω τιποτα.....τρια στοιχήματα τετοια εχασε μεσα σε 5 μερες![]()
ΕΜ βαζεις στοίχημα με τρελό ; Θα χάσεις χαχαόχι μονο για αυτό αλλα και για το ποσα μπορω να φαω....οποτε εβαλα στοίχημα με το σερβιτορο πως αν τα φαω όλα δε θα πληρωσω τιποτα.....τρια στοιχήματα τετοια εχασε μεσα σε 5 μερες![]()
το καλαμάκι τι είναι...?Τωρα πλησιάζει η εποχή που κόβουμε μπουγάτσα με φλουρί χαχαχα
γιατί βαράς μαρή...?
Οκ γιαβρι μου ...Εχω χασει την μπαλα μαλλον ..Και καποια στιγμη θα παρεξηγηθω απο καποιο φιλο σιγουραΕίχα μπει πριν καιρό και μιλήσαμε εδώ στο νήμα!
Ετσι....γιατί βαράς μαρή...?
τωρα ετοιμάζεται να βαλει και το στραπ ονΕτσι....![]()
![]()
![]()
να στρωσει το ποπουδακι σου
![]()
πισωκίνητος είσαι...?τωρα ετοιμάζεται να βαλει και το στραπ ον![]()
τον αστεεισμο δεν ε?πισωκίνητος είσαι...?
Πλακα με κανεις ;το καλαμάκι τι είναι...?![]()
![]()
![]()