jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Καλως ??
Καλημερα γιαβρι μου και απο τις δωθε γειτνιες
Καλως ??
ουφ πρωι πρωι φωτιες μας αναβειςΚαλως ??
ουφ πρωι πρωι φωτιες μας αναβεις
Είναι η εικόνα σου η παρουσία σου που σαν μια πρόστυχη τρελή καυτή μορφή κυριαρχεί επάνω του προκαλώντας την σκλήρυνση του... Δεν θα σε φιλήσω...μπορεί να μου γίνει συνήθεια και δεν μπορώ να απαλλαγώ από συνήθειες....Καλως ??
Είναι η εικόνα σου η παρουσία σου που σαν μια πρόστυχη τρελή καυτή μορφή κυριαρχεί επάνω του προκαλώντας την σκλήρυνση του... Δεν θα σε φιλήσω...μπορεί να μου γίνει συνήθεια και δεν μπορώ να απαλλαγώ από συνήθειες....
Καλησπέρα κολασμένο μου κορμί :-*[size=10pt][size=10pt]Είναι η εικόνα σου η παρουσία σου που σαν μια πρόστυχη τρελή καυτή μορφή κυριαρχεί επάνω του προκαλώντας την σκλήρυνση του[/size][/size]
Καλησπερα γιαβρι μου :-* :-* :-*
Καλησπερα Γιωργοκαλησπερα
Dead Can Dance ??τι εγινε , δεν μαζευτηκε ακομα το επιθυμητο μπαγιοκο ?
για πες , πιο ειναι το δικο σου μαγικο νουμερο να ακολουθησεις και συ τους δρομους της Μαριλους, της Βερονικας και της Ναγιας?
Ηδη εκανες υπερβαση στον αριθμο των σελιδων, (εστω και αν γραφεις περισσοτερο εσυ και οι 2,3 κολαουζοι σου) δεν χρειαζεται ξερεις να "ανεβεις" το βουνο μεχρι την κορυφη , υπαρχουν και προθυμοι να σε καθοδηγησουν στον πιο συντομο δρομο.
ΠΕΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΩΡΟ
Είσαι χρηματοδότης;για πες , πιο ειναι το δικο σου μαγικο νουμερο να ακολουθησεις και συ τους δρομους της Μαριλους, της Βερονικας και της Ναγιας?
Ηδη εκανες υπερβαση στον αριθμο των σελιδων, (εστω και αν γραφεις περισσοτερο εσυ και οι 2,3 κολαουζοι σου) δεν χρειαζεται ξερεις να "ανεβεις" το βουνο μεχρι την κορυφη , υπαρχουν και προθυμοι να σε καθοδηγησουν στον πιο συντομο δρομο.
ΠΕΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΩΡΟ