paulospaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 968
- Πόντοι
- 86
Οχι τον ειπα τροβαδούρο ... Καντεμη θα με ελεγε αν τον ελεγα τρόμπα-ντουροθα σε πει γκαντέμη πάλι....
Οχι τον ειπα τροβαδούρο ... Καντεμη θα με ελεγε αν τον ελεγα τρόμπα-ντουροθα σε πει γκαντέμη πάλι....
anon & pavlosX2 ΓΚΡ αρχίσατε τα ίδια?
Τώρα μπορεί να σας φαίνονται υπερβολικά αυτά, αλλά το έχω πει και στην ίδια ότι εκτρέφω συναισθήματα συμπάθειας, θαυμασμού κλπ κλπ κι όλα αυτά λειτουργούν ως τροχοπέδη.
Βάζω μια παύση ας το διαβάσει η ωραίας Ελένη για πρόσθετη ενημέρωση της.
ΜΕκάντου μια σπανακόπιπα....
ρώτα τον πως του αρέσει...ΜΕΤΥΡΙ?? ΚΑΣΕΡΙ
Οχι τον ειπα τροβαδούρο ... Καντεμη θα με ελεγε αν τον ελεγα τρόμπα-ντουρο
Οτι εχεις ποιοτητα κανεις δεν μπορει να το αμφισβητησει...Καμμια φορα ομως η ποιοτητα ειναι τροχοπεδη σε πολλα στο χωρο μαςanon & pavlosX2 ΓΚΡ αρχίσατε τα ίδια?
Τώρα μπορεί να σας φαίνονται υπερβολικά αυτά, αλλά το έχω πει και στην ίδια ότι εκτρέφω συναισθήματα συμπάθειας, θαυμασμού κλπ κλπ κι όλα αυτά λειτουργούν ως τροχοπέδη.
Βάζω μια παύση ας το διαβάσει η ωραίας Ελένη για πρόσθετη ενημέρωση της (όχι με τραγούδι αλλά σχόλιο - είτε pm).
Γράφε τετιες λέξεις και στο Τσακ ειμαι για σχόλια πειρατικά . Εχε χάρη που εισαι ... Βαζελος χαχαanon & pavlosX2 ΓΚΡ αρχίσατε τα ίδια?
Βάζω μια παύση ας το διαβάσει η ωραία Ελένη για πρόσθετη ενημέρωση της (όχι με τραγούδι αλλά σχόλιο - είτε pm).
λες το κοπάδι να είναι μεγάλο....?Γράφε τετιες λέξεις και στο Τσακ ειμαι για σχόλια πειρατικά . Εχε χάρη που εισαι ... Βαζελος χαχα
Να βάλεις το μάγειρα να τη φτιάξει που μολις ήρθες εξαφανίστηκε επειδή έκαψε το φαγητοΜΕΤΥΡΙ?? ΚΑΣΕΡΙ
Επιτηδες το εκανε ...Για να παμε κατευθειαν στο <<γλυκο>>..Να βάλεις το μάγειρα να τη φτιάξει που μολις ήρθες εξαφανίστηκε επειδή έκαψε το φαγητο
Επιτηδες το εκανε ...Για να παμε κατευθειαν στο <<γλυκο>>..
Εννοειται καλε μου :-*Μεταξύ μας αυτά πάντα, ε;
το φαγητο είναι μακαρονια με κιμα όπως λεει ο ρουβας στο τραγουδι και τα συναφή?Ασ'τα τώρα αυτά, θα αργήσεις στη δουλειά. Και το βράδυ νωρίς πίσω, θα έχω έτοιμο φαγητό και κρασί στο τραπέζι.
Ψιτ Παπού