anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Πχοιός μωρέ, ο σπαθίς από τα Τζάμπο όλα αυτά;;
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
κανονικα πρεπει να του απαντησεις εγω από τα τζαμπο εσυ από τα lidlξερβρακωτε τι επαθες ???? ζηλευεις ???
ξερβρακωτε τι επαθες ???? ζηλευεις ???
Τι θέλει να πει ο ποιητής; Τι σχέση έχει η ανάρτηση με το μπου;
Aπλη ενημερωση ..Καπου καπου τα κανω αυτα γιαβρι μου , οταν βρισκω καμμια ενδιαφερουσα ειδησηΤι θέλει να πει ο ποιητής; Τι σχέση έχει η ανάρτηση με το μπου;
Κααααααακο παιδι.. κακο παιδι Γιατι πειραζεις βρε τα αλλα τα αγορακια που ειναι εδω.. Ε ?Πχοιός μωρέ, ο σπαθίς από τα Τζάμπο όλα αυτά;;
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ζηλεύω ρε, μαλώνς;
Κααααααακο παιδι.. κακο παιδι Γιατι πειραζεις βρε τα αλλα τα αγορακια που ειναι εδω.. Ε ?
Παω για δουλεια τωρα.. Μολις γυρισω, να εχεις μαζεψει ολα τα γαριδακια που εχεις ριξει στο πατωμα , και ολα τα σλιπακια κατω απο το κρεβατι..Συγνώμη.
Παω για δουλεια τωρα.. Μολις γυρισω, να εχεις μαζεψει ολα τα γαριδακια που εχεις ριξει στο πατωμα , και ολα τα σλιπακια κατω απο το κρεβατι..
Αστο γιαβρι μου ..Μην αγχωνεσαι για τετοιαΓια όποιους βλέπουν και παρακολουθούν τα like και κυρίως για την Έλενα που ξέρει οτι έχει την εκτίμησή μου χωρίς να έχουμε συναντηθεί (ακόμα) να επισημάνω οτι στο παραπάνω σχόλιο έχω κάνει like ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ και αν υπάρχει τρόπος να το αναιρέσω ευχαρίστως να μου πείτε.
Ευχαριστώ και καλησπέρα.
Είσαι σκληρή καργχιόλα, μύστρια και χύστρια!
Αστο γιαβρι μου ..Μην αγχωνεσαι για τετοια
Αυτός είναι καλοοος αυτόν έπρεπε να παντρευτείς που μαγηρευει . Οταν εισαι μαζι μας να μην σκεφτόμαστε πως θα γυρίσεις σπίτι εξαντλημένη και οταν φτάσεις τη θα φαςΑσ'τα τώρα αυτά, θα αργήσεις στη δουλειά. Και το βράδυ νωρίς πίσω, θα έχω έτοιμο φαγητό και κρασί στο τραπέζι.
Αυτός είναι καλοοος αυτόν έπρεπε να παντρευτείς που μαγηρευει . Οταν εισαι μαζι μας να μην σκεφτόμαστε πως θα γυρίσεις σπίτι εξαντλημένη και οταν φτάσεις τη θα φας
Οι υπόλοιποι αλητιριοι εγω ζήτησα τη προαγωγή σουΓια σας δουλεύω καργχιολάκια, να είναι η κυρα Έλενα ήρεμη, ξεκούραστη και αφοσιωμένη στη δουλειά. Και ένα ευχαριστώ δεν ακούω τύπε.
Αντί να σχολιάσεις τη ναπάλμ που έριξα στην τελευταία κριτική, κάθεσαι και ποστάρεις αρλούμπες ώρες-ώρες.....Καπου καπου τα κανω αυτα γιαβρι μου , οταν βρισκω καμμια ενδιαφερουσα ειδηση
Αντί να σχολιάσεις τη ναπάλμ που έριξα στην τελευταία κριτική, κάθεσαι και ποστάρεις αρλούμπες ώρες-ώρες.....
Θα τα ακούσεις κι εσύ βραδυάτικα, ήμουν έτοιμος να σου ρίξω ερωτική ναπάλμ να σου κάψω την καρδούλα, όμως το μετάνοιωσα φάε κόκκινη κάρτα ΓΚΡ........