barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.274
- Πόντοι
- 5.506
το φαγητο είναι μακαρονια με κιμα όπως λεει ο ρουβας στο τραγουδι και τα συναφή?
Πάει, το κάψαμε το φαγητό πατριώτη........
το φαγητο είναι μακαρονια με κιμα όπως λεει ο ρουβας στο τραγουδι και τα συναφή?
Δεν μου τα ειχε πει αυτα γιαβρι μου ...Αλλα ειχε στο μυαλο του ...το φαγητο είναι μακαρονια με κιμα όπως λεει ο ρουβας στο τραγουδι και τα συναφή?
Δεν νοιωθεις την παρουσια του σαν κρυο αερα αποGavelos ειδα τη μαύρη κάπα και λεω : Ωπ ο καρδινάλιος χαχαχα
Δεν γραφεις τετοια στο προγραμμα ... Κανεις και τετοια ;Δεν μου τα ειχε πει αυτα γιαβρι μου ...Αλλα ειχε στο μυαλο του ...
τυπου....
Προς το παρον οχι ...Δεν γραφεις τετοια στο προγραμμα ... Κανεις και τετοια ;
Εγραψα στην κριτική οτι μου μυρίζει λιβάνι χαχα αλλα δεν έχει εγκριθεί ακόμαΔεν νοιωθεις την παρουσια του σαν κρυο αερα αποκολασηΣυγνωμη λαθος ειχα αφησει την πορτα ανοιχτη....Σ αυτο το νημα ξημερωβραδιαζεται
Μ αρεσει το λιβανι παντως ...ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ;) ;)Εγραψα στην κριτική οτι μου μυρίζει λιβάνι χαχα αλλα δεν έχει εγκριθεί ακόμα
Περίμαινεις να γινει μόδα το κολάρο(τςόκερ να το πούμε και κυριλέ ) ; ΧαχαΠρος το παρον οχι ...
Οχι ΒΡΕ ...Πρεπει να μεγαλωσω λιγο ακομαΠερίμαινεις να γινει μόδα το κολάρο ; Χαχα
ΒΡΕ ; Το κυριο παυλοΧ2;;;;Οχι ΒΡΕ ...Πρεπει να μεγαλωσω λιγο ακομα
καλο ξημερωμα να εχειςΕλένη δε σε κατάλαβα, τι σχέση έχει η ποιότητα με εσένα?
Ουδέποτε μου πέρασε κάτι αντίθετο. Με το τραγούδι του Πάριου σου λέω ξεκάθαρα τούτη στιγμή ότι εσύ θα καθορίσεις το παιχνίδι, όπως εσύ θες. Που πάνω κάτω τα ξέρεις από τα προσωπικά μηνύματα είτε τα προηγούμενα σχόλια μου. Η ερωτική αυτή ναπάλμ έπεσε για να σε μαλακώσω κάπως μετά την αρνητική κριτική.... [size=10pt][size=10pt]ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΛΑΚΗ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ ...ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΤΑΠΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ .... ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΝΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ CALL GIRL NA ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ (ΒΗΜΑ-ΝΗΜΑ) ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ , ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑ .ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ CALL GIRL ΠΙΑ !! [/size][/size]
Εσύ ως γυναίκα θα μπορούσες να μου απαντήσεις με μια θυληκή μελωδία κι όχι το Στράτο.....
Θα μου πεις τώρα σε έχουμε ζαλίσει τόσοι και τόσοι αναμενόμενο είναι.
Θες να σε αγγίξω?
Που φοβάμαι τέτοιο φως?
Ιδού η απάντηση.......
Και σε καληνυχτίζω.
Κι αυτος λάτρης της μερσεντας; Ρε τη εχουμε παθειιιιιΕπιτηδες το εκανε ...Για να παμε κατευθειαν στο <<γλυκο>>..
ΒΡΕ ; Το κυριο παυλοΧ2;;;;
Η πλακα της ιστοριας αυτης με την μερεντα ειναι οτι ...Κι αυτος λάτρης της μερσεντας; Ρε τη εχουμε παθειιιιι
Ααααααχ αυτη ειναι χοντρη βρε ΓΙΩΡΓΟ ... Αμαν και εσυ..Στου κρεμασμενου το σπιτι δεν μιλανε γαι σχοινι