Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
μην τα παρατας, θα ειμαστε επιεικεις μαζι σου δεν θα σε ζορισουμε πολυ!
μην τα παρατας, θα ειμαστε επιεικεις μαζι σου δεν θα σε ζορισουμε πολυ!
οξω ρε σας εχω φαει στην μαπα 10 χρονια επανω δεν τσιμπαω ;)
ολοκληρη πρωτευουσα με 5-6 εκ. κατοικους και δεν εχει καζαν ντιπυ? ντροπη! αμα το γουσταρετε εκει κατω να κανονισουμε να αρχισουμε να σπρωχνουμε αμα ειναι :Ρ :Ρ και τα καλαμακια σας ειναι σα το τζουνιορ μενου των goodys! θελεις 2-3 για να σου πουνε κατι
μεταναστης φιλε??
Μη αγορινες μου μην τσακωνεστε παλι ... Τι θα κανω εγω με σας ...Ολο τα ματακια σας βγαζετεεσυ ειδικα εισαι μεγαλος φουστης > >
σωστος εχεις απολυτο δικιο ειναι και δυναμωτικο ;)Αν και αθηναιος το λατρευω το καζαν ντιπυ ..και στην Αθηνα εχει δυο τρια μαγαζια που φτιαχνουν ..αλλα είναι για τον πεουλα ..σαν να τρως αχυρο ...
με αγαπη τα λεμε αγαπητη Ελενα!Μη αγορινες μου μην τσακωνεστε παλι ... Τι θα κανω εγω με σας ...Ολο τα ματακια σας βγαζετε
Τι ειναι αυτο βρε ...?? Το ραβδακι του HARRY POTER ? H ΚΩΛΟΒΥΘΟΜΕΤΡΟΚα Χατζή αυτόν
να τον προσέχεις, είναι πηδηχταράς.
σωστος εχεις απολυτο δικιο ειναι και δυναμωτικο ;)
οκ ευλογησονμε αγαπη τα λεμε αγαπητη Ελενα!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ειχα φαει το the best ... !! AΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΩΣ ;) ;)δεν ξερω αν είναι δυναμωτικο ( σιγουρα θα είναι με τοση ζαχαρη ) αλλα αν και δεν είμαι πολύ του γλυκου ..αμα βρω καλο καζαν ντιπυ ..του δινω και καταλαβαινει ...
Τι ειναι αυτο βρε ...?? Το ραβδακι του HARRY POTER ? H ΚΩΛΟΒΥΘΟΜΕΤΡΟ
this is σουβλάκι...
http://[URL unfurl="true"]www.oswtos.gr/img/souvlaki.png[/img[/URL]]
[b][u]this is καλαμάκι...[/u][/b]
[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSbZ3Ptv77lvBlteEf7hi5wHyB8R2jDF5EHv71HYlJLNTEfY9fn
Ειναι πειραχτηρι αυτος ... Μην του μιλας .. Ελα στην αγκαλια μου να σε προστατεψωκυρια Χατζη αυτος με κοροιδευει με λεει σπαθακι από τα jumbo
δεν τσακωνομαστε ποτε σχεδον γιατι σεβομαστε εσενα που σεβεσαι την τρελλα μας εγω με καρντασια τσακωνομαι μονο με τον αννουληΜη αγορινες μου μην τσακωνεστε παλι ... Τι θα κανω εγω με σας ...Ολο τα ματακια σας βγαζετε
Ρε ξεβρακωτε που σου ειπα να πας ?? και που εισαι ?
το κοτερο είναι δικο μου και μαζι μου και μονο μαζι μου θα παει η κυρια ελενα Βολτα
εσυ δεν ξερεις να το οδηγήσεις ..δεν εχει και μπετζινα
Ειναι πειραχτηρι αυτος ... Μην του μιλας .. Ελα στην αγκαλια μου να σε προστατεψω
Ξέχασα το ποιο σημαντικό...δεν τσακωνομαστε ποτε σχεδον γιατι σεβομαστε εσενα που σεβεσαι την τρελλα μας εγω με καρντασια τσακωνομαι μονο με τον αννουλη
αφου εισαι ταγαρι με τι αλλο θα ασχολεισεΞέχασα το ποιο σημαντικό...
This is ταγαρι...