anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Πάλι ακράτεια έχεις...αφου εισαι ταγαρι με τι αλλο θα ασχολεισε
Πάλι ακράτεια έχεις...αφου εισαι ταγαρι με τι αλλο θα ασχολεισε
Μου εχουν πει γι αυτο το <<εδεσμα>> ...Αλλα ακομα δεν ειχα την τυχη να το δοκιμασω..Αμα ξέρεις που να φας παντου εχει ωραιες γευσεις. Πχ προβατινα ΦΙΛΕΤΟ. Μια που δοκιμαζεις κ μια που πετας τα tbone στα σκουπίδια
Οχι βρε σε φορμα σε κραταωΕσυ μαλον βαλθηκες να με ξεκανεις
:-* :-* :-*Κ εσυ η αποπανω, πολυ ωραια φωτο avatar!!! Καβλα....
Οχι βρε σε φορμα σε κραταω
Ο βάτραχος και ο ξεβράκωτος να επιστρεψουν γρηγορα στους "παππουληδες"
Μπαχαλο το κανατε το νημα της κοπελας ...
Ρεμαλια
φιλε μου, αμα τα αθηναικα πιτογυρα ειχανε το μεγεθος ας πουμε ενος τουμπιωτικου το τελευταιο που θα με πειραζε ειναι πως το λενε! ΣΩΣΤΟΟΟΣ
ας το λεγανε και τζεσσικα ναουμε, ας ητανε σαν αρβυλο και ολα καλα
άσε θα πάρω καλαμάκι κοτόπουλο....
http://[URL unfurl="true"]www.infokids.gr/wp-content/uploads/2015/10/image25.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Να κοψεις τις κακες παρεες εσυ ...Σε χαλανε :rolleyes: :rolleyes:
Άμα έχεις τέτοια υπηρέτρια τι να το κάνεις το θωρηκτό..... :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
δεν το φτιαχνουν ολοι. Πρέπει να πας σε ψαγμενο μερος. Αν εισαι Αθηνα πες να σε στείλωΜου εχουν πει γι αυτο το <<εδεσμα>> ...Αλλα ακομα δεν ειχα την τυχη να το δοκιμασω..
Καλησπερα γιαβρι μου
ναι στειλε ;) ;)δεν το φτιαχνουν ολοι. Πρέπει να πας σε ψαγμενο μερος. Αν εισαι Αθηνα πες να σε στείλω
Και βαλε και βαλε ...Παντως ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ..Εγω ΔΕΝ το ελεγα ... Εχει κι αλλα σημεια η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ..Ενα απο τα οποια ειναι το κομματι απο Κατερινη μεχρι Λαρισσα ...ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
Τι ειναι αυτο βρε ...?? Το ραβδακι του HARRY POTER ? H ΚΩΛΟΒΥΘΟΜΕΤΡΟ
Ειναι πειραχτηρι αυτος ... Μην του μιλας .. Ελα στην αγκαλια μου να σε προστατεψω
Έρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Ει....Οπ....... ΒΥΖΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εσενα εχει παγωσει το μυαλο σου μου φαινεται ...
Σε εμενα ειπε η κυρία ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ να ερθω ...
τι δεν καταλαβαίνεις ???
Εγω πάνω από το Ιόνιο και την ακτογραμμή της δυτικής βορειοδυτικής Ελλαδας μαζί με τα σημεία που ανέφερα πιο πάνω , δεν βάζω. .Χωρίς βέβαια να λέω ότι και η Χαλκιδικη δεν έχει τα όμορφά της έως καταπληκτικά της μερη
Έχοντας γυρίσει αρκετά μέρη της χώρας εκτός από νησιά, το σίγουρο είναι οτι η Χαλκιδική συνδυάζει πολλά χιλιόμετρα ακτογραμμής σε τόσο κοντινές αποστάσεις. Και ειδικά το δεύτερο πόδι (το μεσαίο το μακρύτερο) απίστευτα φυσικά κάλλη θάλασσα-βουνό. Αλλά η υπερβολή του Θεσσαλονικιού έχει και αυτή τη μαγεία της!!
εχεις pm με λεπτομέρειες διαδρομης κλπ κλπ. Πρεπει ναναι το πρωτο περι μασσας.. Χαχαχαχναι στειλε ;) ;)