barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.317
- Πόντοι
- 5.506
θεσ/νικιος???? για αυτο δεν το επιασες ;) κινητο
Είπα και γω, τι είναι αυτό το "κουνιστό fuck" καινούρια στάση από τις 3 όλες κι όλες που ξέρω;
θεσ/νικιος???? για αυτο δεν το επιασες ;) κινητο
ξερουνε καλα απο κουνιστα fuck εκει κατω ρε γιαυτο το ενιωσεΕίπα και γω, τι είναι αυτό το "κουνιστό fuck" καινούρια στάση από τις 3 όλες κι όλες που ξέρω;
μην τα παρατας, θα ειμαστε επιεικεις μαζι σου δεν θα σε ζορισουμε πολυ!παω πασο ειμαι μονος μου και θα με τρολλαρετε μεχρι αυριο το πρωι αποσυρομαι
ΥΓ. δεν το ξεχναω σας την εχω στημενη αλλοι στιγμη
οξω ρε σας εχω φαει στην μαπα 10 χρονια επανω δεν τσιμπαω ;)μην τα παρατας, θα ειμαστε επιεικεις μαζι σου δεν θα σε ζορισουμε πολυ!
αυτά του λέω και εγώ...μην τα παρατας, θα ειμαστε επιεικεις μαζι σου δεν θα σε ζορισουμε πολυ!
μεταναστης φιλε??οξω ρε σας εχω φαει στην μαπα 10 χρονια επανω δεν τσιμπαω ;)
εσυ ειδικα εισαι μεγαλος φουστης > >αυτά του λέω και εγώ...
δουλεια και περασα πολυ σουπερ ;)μεταναστης φιλε??
ειμαστε καλα παιδια αφου !δουλεια και περασα πολυ σουπερ ;)
εγω δεν εχω προβλημα ουτε με τα κακα παιδια ;) τα καζαν ντιπυ μου λειπουνειμαστε καλα παιδια αφου !
ασε αδερφε αμα αρχισω να γραφω τι μου εχει λειψει απο φαι απο πανω η λιστα θα ειναι ατελειωτη! εννοω οτι για κακα παιδια ειμαστε καλοι ;)εγω δεν εχω προβλημα ουτε με τα κακα παιδια ;) τα καζαν ντιπυ μου λειπουν
αθηνα δεν εχει καζαν ντιπυ ;) ενω εκει εχει καλαμακιαασε αδερφε αμα αρχισω να γραφω τι μου εχει λειψει απο φαι απο πανω η λιστα θα ειναι ατελειωτη! εννοω οτι για κακα παιδια ειμαστε καλοι ;)
ολοκληρη πρωτευουσα με 5-6 εκ. κατοικους και δεν εχει καζαν ντιπυ? ντροπη! αμα το γουσταρετε εκει κατω να κανονισουμε να αρχισουμε να σπρωχνουμε αμα ειναι :Ρ :Ρ και τα καλαμακια σας ειναι σα το τζουνιορ μενου των goodys! θελεις 2-3 για να σου πουνε κατιαθηνα δεν εχει καζαν ντιπυ ;) ενω εκει εχει καλαμακια
Και βαλε και βαλε ...Παντως ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ..Εγω ΔΕΝ το ελεγα ... Εχει κι αλλα σημεια η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ..Ενα απο τα οποια ειναι το κομματι απο Κατερινη μεχρι Λαρισσα ...ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣαν τη Χαλκιδική δεν έχει αφού επειδή.
ολοκληρη πρωτευουσα με 5-6 εκ. κατοικους και δεν εχει καζαν ντιπυ? ντροπη! αμα το γουσταρετε εκει κατω να κανονισουμε να αρχισουμε να σπρωχνουμε αμα ειναι :Ρ :Ρ και τα καλαμακια σας ειναι σα το τζουνιορ μενου των goodys! θελεις 2-3 για να σου πουνε κατι
Και βαλε και βαλε ...Παντως ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ..Εγω ΔΕΝ το ελεγα ... Εχει κι αλλα σημεια η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ..Ενα απο τα οποια ειναι το κομματι απο Κατερινη μεχρι Λαρισσα ...ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
Αχ τι πληγες ξυνεις τωραασε αδερφε αμα αρχισω να γραφω τι μου εχει λειψει απο φαι απο πανω η λιστα θα ειναι ατελειωτη! εννοω οτι για κακα παιδια ειμαστε καλοι ;)
Και μενα γαμωτοεγω δεν εχω προβλημα ουτε με τα κακα παιδια ;) τα καζαν ντιπυ μου λειπουν