Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
......
....... κυρία μου μέ διώχνουνε ...
Σας χαιρετώ & συγνώμη για τήν άκαταστασία πού έδημιουργήθην.
Κατσε ..αλλα φρονιμος
......
το αρνί το σουβλίζουν....Τελικά τον Αθανάσιο Διάκο, τον καλαμακώσανε;
αδελφε στην θεσ/νικη δεν εχει κιτρινα τυρια μονο κασεριαΣιγά μη σΕ ανοίξει και από πίσω (ο οδηγός στο αστικό)
Γιατί παιδί μου..Ποιος σε πείραξε να κλειστεί στην υπογα , μέχρι νεωτερας !!!!......
αδελφε στην θεσ/νικη δεν εχει κιτρινα τυρια μονο κασερια
Γιατί παιδί μου..Ποιος σε πείραξε να κλειστεί στην υπογα , μέχρι νεωτερας !!!!
κατσε να ρωτησουμε την κυρια χατζη εσυ τι τυρι τρως κασερι,γραβιερα η γκουνταΓιατί παιδί μου..Ποιος σε πείραξε να κλειστεί στην υπογα , μέχρι νεωτερας !!!!
Γιατί παιδί μου..Ποιος σε πείραξε να κλειστεί στην υπογα , μέχρι νεωτερας !!!!
Είμαι από κουνιστο fuck :-( Και δεν μπορώ να ελέγξω την κατάσταση πώς έχει σε όλα τα ποστ.....Μ άρεσε όμως αυτό με τον Μπαμπινιώτη. ..Όχι δεν θα μ άρεσε ..χαχα
this is σουβλάκι...αδελφε στην θεσ/νικη δεν εχει κιτρινα τυρια μονο κασερια
θεσ/νικιος???? για αυτο δεν το επιασες ;) κινητο
Ασ'τον να πάει δίπλα, ξέχασε το κότερο εδώ, ελάτε όλοι να πάμε μια βόλτα. Όταν λέω όλοι εννοώ όλοι (εσύ μόνο)
αν και μας συμφαιρει τους βορρειους, το εψαξα λιγο παραπανω και πρεπει να ειναι μουφα τελικα ! δηλαδη δεν πρεπεινα το εχει γραψει ο μπαμπινιωτης και ειναι απο τις κλασσικες μουφες του ιντερνετ! δεν πειραζει το θεμα δεν ειναι πως τη μιλας τη γλωσσα, αλλα πως την χρησιμοποιεις εκει που πρεπει... ;) ;) ;)Είμαι από κουνιστο fuck :-( Και δεν μπορώ να ελέγξω την κατάσταση πώς έχει σε όλα τα ποστ.....Μ άρεσε όμως αυτό με τον Μπαμπινιώτη. ..Όχι δεν θα μ άρεσε ..χαχα
αποκρυπτογραφοςθεσ/νικιος???? για αυτο δεν το επιασες ;) κινητο
this is αγαπουληςthis is σουβλάκι...
http://[URL unfurl="true"]www.oswtos.gr/img/souvlaki.png[/img[/URL]]
[b][u]thhis is καλαμάκι...[/u][/b]
[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSbZ3Ptv77lvBlteEf7hi5wHyB8R2jDF5EHv71HYlJLNTEfY9fn
Ρε ξεβρακωτε που σου ειπα να πας ?? και που εισαι ?
το κοτερο είναι δικο μου και μαζι μου και μονο μαζι μου θα παει η κυρια ελενα Βολτα
εσυ δεν ξερεις να το οδηγήσεις ..δεν εχει και μπετζινα
this is αγαπουλης
φιλαρακι σπρωξο ;)Θα κάμω κουπί παρέα με την Κα Έλενα, αν χρειαστεί θα σμπρώξω κιόλα.