Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.108
- Πόντοι
- 15.565
......
....... κυρία μου μέ διώχνουνε ...
Σας χαιρετώ & συγνώμη για τήν άκαταστασία πού έδημιουργήθην.![]()
Κατσε ..αλλα φρονιμος
......
το αρνί το σουβλίζουν....Τελικά τον Αθανάσιο Διάκο, τον καλαμακώσανε;![]()
![]()
![]()
![]()
αδελφε στην θεσ/νικη δεν εχει κιτρινα τυρια μονο κασεριαΣιγά μη σΕ ανοίξει και από πίσω (ο οδηγός στο αστικό)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί παιδί μου..Ποιος σε πείραξε να κλειστεί στην υπογα , μέχρι νεωτερας !!!!......
αδελφε στην θεσ/νικη δεν εχει κιτρινα τυρια μονο κασερια![]()
![]()
![]()
Γιατί παιδί μου..Ποιος σε πείραξε να κλειστεί στην υπογα , μέχρι νεωτερας !!!!
κατσε να ρωτησουμε την κυρια χατζη εσυ τι τυρι τρως κασερι,γραβιερα η γκουνταΓιατί παιδί μου..Ποιος σε πείραξε να κλειστεί στην υπογα , μέχρι νεωτερας !!!!
Γιατί παιδί μου..Ποιος σε πείραξε να κλειστεί στην υπογα , μέχρι νεωτερας !!!!
Είμαι από κουνιστο fuck :-( Και δεν μπορώ να ελέγξω την κατάσταση πώς έχει σε όλα τα ποστ.....Μ άρεσε όμως αυτό με τον Μπαμπινιώτη. ..Όχι δεν θα μ άρεσε ..χαχα
this is σουβλάκι...αδελφε στην θεσ/νικη δεν εχει κιτρινα τυρια μονο κασερια![]()
![]()
![]()
Ασ'τον να πάει δίπλα, ξέχασε το κότερο εδώ, ελάτε όλοι να πάμε μια βόλτα. Όταν λέω όλοι εννοώ όλοι (εσύ μόνο)![]()
![]()
![]()
![]()
αν και μας συμφαιρει τους βορρειους, το εψαξα λιγο παραπανω και πρεπει να ειναι μουφα τελικα ! δηλαδη δεν πρεπεινα το εχει γραψει ο μπαμπινιωτης και ειναι απο τις κλασσικες μουφες του ιντερνετ! δεν πειραζει το θεμα δεν ειναι πως τη μιλας τη γλωσσα, αλλα πως την χρησιμοποιεις εκει που πρεπει... ;) ;) ;)Είμαι από κουνιστο fuck :-( Και δεν μπορώ να ελέγξω την κατάσταση πώς έχει σε όλα τα ποστ.....Μ άρεσε όμως αυτό με τον Μπαμπινιώτη. ..Όχι δεν θα μ άρεσε ..χαχα
αποκρυπτογραφοςθεσ/νικιος???? για αυτο δεν το επιασες ;) κινητο![]()
![]()
![]()
this is αγαπουληςthis is σουβλάκι...
http://[URL unfurl="true"]www.oswtos.gr/img/souvlaki.png[/img[/URL]]
[b][u]thhis is καλαμάκι...[/u][/b]
[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSbZ3Ptv77lvBlteEf7hi5wHyB8R2jDF5EHv71HYlJLNTEfY9fn
Ρε ξεβρακωτε που σου ειπα να πας ?? και που εισαι ?
το κοτερο είναι δικο μου και μαζι μου και μονο μαζι μου θα παει η κυρια ελενα Βολτα
εσυ δεν ξερεις να το οδηγήσεις ..δεν εχει και μπετζινα
φιλαρακι σπρωξο ;)Θα κάμω κουπί παρέα με την Κα Έλενα, αν χρειαστεί θα σμπρώξω κιόλα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()