Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλημέρα και στους δύο μητσους...Καλά σκέφτομαι ότι άμα κανάμε τρίο εμείς.... θα έκανα οικονομία στις φωνές. ..
Έχω μπει σε πρόγραμμα πια..Gym και άλλα περίεργα. .Καλημέρα.. Πρωινή πρωινή
7 σηκώνομαι. .Ε καλά δεν έχω κ πάντα όρεξη ..Συνήθως τον εχω <<αναδρομο>> το πρωι...Τον ΕΡΜΗxaxaxaxaxa Που τη βρίσκεις την όρεξη πρωί πρωί? Τι ώρα πίνεις καφέ? (:
Καλημερα ΑποστολεΚαλημερα στην παρεα..Καλημερα στην Ελεναρα..!
Καλημέρα.. Πρωινή πρωινή
Ξεκινάω από πρωί γιατι πλέον η ημερα μου δεν με φτάνει για τις προσωπικές μου ανάγκες.Καλημέρα.. Πρωινή πρωινή
Καλημέρα στην αλανιάρα αφεντικήνα του θρεντ!!!!!!!!!Καλημέρα αλανιαρες αγορινες
69αρης είναι; Ωχ Καλημερα πρώτα !7 σηκώνομαι. .Ε καλά δεν έχω κ πάντα όρεξη ..Συνήθως τον εχω <<αναδρομο>> το πρωι...Τον ΕΡΜΗ
Καλημέρα αλανιαρες αγορινες
Καλημέρα και στους δύο μητσους...Καλά σκέφτομαι ότι άμα κανάμε τρίο εμείς.... θα έκανα οικονομία στις φωνές. ..
Σωστός...
Λές ένα Αχ Μήτσο μου και καθάρισες
7 σηκώνομαι. .Ε καλά δεν έχω κ πάντα όρεξη ..Συνήθως τον εχω <<αναδρομο>> το πρωι...Τον ΕΡΜΗ
[quote ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟς, ΧΩΡΙΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ..
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ..
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ Wink Wink.. Ο νικητης αν δεν παρει το δωρο του (free fuck full) σε συγκεκριμενο χρονο που θα γραψω εδω . θα ακυρωνεται η συμμετοχη του ..χωρις να υπαρχει δευτερος επιλαχων,
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΕΝΑΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ... Wink Ο οποιος θα εχει σχεση μ αυτο το μηνυμα ...
και το θεμα αυτου του διαγωισμου ποιο ειναι..... ;;;;; καλημερα ελενα
υπαρχει θρεντ για τον διαγωνισμο συγνωμμη αλλα δεν το ηξερα ειναι δυνατον να μπει εδω ο σχετικος συνδεσμος θα προσπαθησω βεβαια να τον ψαξω αλλα μια βοηθεια θα ηταν χρησιμη....;;;;