ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.525
- Πόντοι
- 34.538
Δεξου την απολογια μου τοτε..Το ξερω οτι οι φιλοι μου παρακολουθουν . Απλα μπες για μια καλησπερα Ετσι για την ιστορια ;) ;)
Για την απουσια μου..
Δεξου την απολογια μου τοτε..Το ξερω οτι οι φιλοι μου παρακολουθουν . Απλα μπες για μια καλησπερα Ετσι για την ιστορια ;) ;)
Εννοειται την δεχομαι γιαβρι μου :-* :-*Δεξου την απολογια μου τοτε..
Για την απουσια μου..
Αγαπουληδες του μπου δηλώνει και επισήμως οτι δεν υπαρχει προσωπο να την απασχολεί τις τρίτες χαχαχαχαΚαι μια ενημερωση ...
ΛΟΓΩ ΡΕΠΟ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΕΛΗΣ (ΟΧΙ ΑΠ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ) ...ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΕΞ ΣΤΟ 24ΩΡΟ ΜΟΥ !!
Και μια ενημερωση ...
ΛΟΓΩ ΡΕΠΟ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΕΛΗΣ (ΟΧΙ ΑΠ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ) ...ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΕΞ ΣΤΟ 24ΩΡΟ ΜΟΥ !!
Και μια ενημερωση ...
ΠΑΝΑΗς ΠΑΝΤΕΛΗς ...ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙΚοπελιααααα ο γνωστός ο Μεγαρίτης είναι παναης οχι Παντελης χαχαχα
Περιεργο ε ??
Όταν πάμε σε βάφτιση λέμε πάμε σε βαφτίσια όταν πάμε σε γάμο τι λέμε...?γεμισαμε γαμπρους .......
Ναιιιιιι και τι γαμπρους .... Κλαρινογαμπρους . Και δεν εννοω σ αυτο το νημα ;)γεμισαμε γαμπρους .......
Καλα γαμισιαΌταν πάμε σε βάφτιση λέμε πάμε σε βαφτίσια όταν πάμε σε γάμο τι λέμε...?
χαρας την υπομονη σου καλο βραδυ απο εμενα ;)ΠΑΝΑΗς ΠΑΝΤΕΛΗς ...ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ
Όταν πάμε σε βάφτιση λέμε πάμε σε βαφτίσια όταν πάμε σε γάμο τι λέμε...?
και του χρονου με ενα καλο παιδιΌταν πάμε σε βάφτιση λέμε πάμε σε βαφτίσια όταν πάμε σε γάμο τι λέμε...?
Χρειαζεται μια μερα ...Καθόλου. Αστειευόμουνα.
στο ειπα εδω μεσα υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηΝαιιιιιι και τι γαμπρους .... Κλαρινογαμπρους . Και δεν εννοω σ αυτο το νημα ;)
Και ακομα δεν εχω εξαντλησει ουτε το 5% ...χαρας την υπομονη σου καλο βραδυ απο εμενα ;)
Καλα γαμισια
και του χρονου με ενα καλο παιδι