paulospaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 968
- Πόντοι
- 86
Βρε καλός τοναααααα ειδα οτι ειχες ποστάρει κάπου ενα τζουκμπόξ με υποδοχή διευρου ... Λιποσουν το διευρω και δεν έβαλες τραγουδι ;Ντροπή...!!!
Βρε καλός τοναααααα ειδα οτι ειχες ποστάρει κάπου ενα τζουκμπόξ με υποδοχή διευρου ... Λιποσουν το διευρω και δεν έβαλες τραγουδι ;Ντροπή...!!!
Ειναι προσωπικη ΚΑΙ <<ΑΣΦΑΛΗΣ>> στιγμη.... ;) ;) ;)Εγω νόμιζα φωτο για το σάιτ γιατι φενεται... Ξεσκουφοτος ο κύριος
Βρε καλός τοναααααα ειδα οτι ειχες ποστάρει κάπου ενα τζουκμπόξ με υποδοχή διευρου ... Λιποσουν το διευρω και δεν έβαλες τραγουδι ;
Σου εκανε την ζωη ποδηλατο βρε καυλα εεεε????Κι αυτος ..
Καλησπερα γιαβρι μου
Σχετικα με τον ανδρα της φωτο ... Ειχε ενα απιστευτο ρυθμο στην κινηση του ... Σαν μηχανη ενα πραμα. Επι 15 λεπτα μεσα εξω με ενα συγκεκριμενο ρυθμο υψηλης συχνοτητας ( χωρις να λαχανιαζει ) λες και εκανε σπριντ με ποδηλατο..
ΠΟΔΗΛΑΤΗς ΗΤΑΝ !!
Δεν παίζει μ ένα 2ευρω... :-Βρε καλός τοναααααα ειδα οτι ειχες ποστάρει κάπου ενα τζουκμπόξ με υποδοχή διευρου ... Λιποσουν το διευρω και δεν έβαλες τραγουδι ;
Ουυυυυυ ... !! Εκανα μιση ωρα να συνελθω...Σου εκανε την ζωη ποδηλατο βρε καυλα εεεε????
εδω ρε ελενα 17 οργασμους σε ολονυχτιο ειχαμε εδω θα κολωσουμε στο 15 λεπτοΟυυυυυυ ... !! Εκανα μιση ωρα να συνελθω...
Stay focus στην ερωτηση ;) ;)εδω ρε ελενα 17 οργασμους σε ολονυχτιο ειχαμε εδω θα κολωσουμε στο 15 λεπτο
ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ???
ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ..??
Και αν δεν σας κουραζει αυτο ...Θα θελατε να γινει κατι αλλο , που θα σας κανει να περνατε και εσεις και κατ επεκταση κι εγω , καλυτερα ??
οκ πασοStay focus στην ερωτηση ;) ;)
Κώλο Χατζή είδαμε σήμερα...?
Έβγαλες παντόφλα...?
λες ναναι λαστιχενια δεν φαινεται απο μακρυα και τσουζειιιιιιιιιΈβγαλες παντόφλα...?
Βρε που το διαβασα αυτο ...Κατι μου θυμιζειΈβγαλες παντόφλα...?
λες ναναι λαστιχενια δεν φαινεται απο μακρυα και τσουζειιιιιιιιι
Ιδέα σου...Βρε που το διαβασα αυτο ...Κατι μου θυμιζει
Εσύ κοίτα να μην ξενογαμας...λες ναναι λαστιχενια δεν φαινεται απο μακρυα και τσουζειιιιιιιιι
μαλλον σε κανα βιβλιο ελεναΒρε που το διαβασα αυτο ...Κατι μου θυμιζει