paulospaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 968
- Πόντοι
- 86
Μη λες αυτη λέξη θα μαζευτούν παλη τα γατάκια χαχαΣΕΧ SYMBOL ... Mηπως το χοντραινουμε λιγο ?
Μη λες αυτη λέξη θα μαζευτούν παλη τα γατάκια χαχαΣΕΧ SYMBOL ... Mηπως το χοντραινουμε λιγο ?
Το τι κανει η μαριλου για την προωθηση της , δεν αφορα εμενα , αλλα την ιδια και μονο !!διαφωνω με αυτο ελενα μονο η μαριλου καταλαβε τι ακριβως εχουμε φαει και το εκανε διαφήμηση αν και δεν μου αρεσει να λεεω για αλλα κορίτσια αλλα βλεπεται ιδιο γραγειο
Ωχ καημενε δεν παν να μαζευτουν ...Μη λες αυτη λέξη θα μαζευτούν παλη τα γατάκια χαχα
μπα εχει αλλος το προνομειο της ΚΟΥΒΑΣ, ξαφνικα καποιοι αγαπησαν πολύ εγω πολυ πολυ να παω κούβα συνηθησαμε πλεον δεξια πετας, αριστερα φευγεις. Α ΡΕ ΕΛΕΝΑ ντουντα καταντησα για να σε εχουμεΚανόνισε να σε στείλει και εσενα κουβα αντι για Κουβα χαχα και μετα να με λες και εσυ καντεμιξ σαν ον αλλο που του ειπα θα μπερδέψει τους τόνους χαχα
ΕΧει ενα δίκιο ο Ντούντα . Η φωτο με το βιβλιο είναι η καλυτερη τηςμπα εχει αλλος το προνομειο της ΚΟΥΒΑΣ, ξαφνικα καποιοι αγαπησαν πολύ εγω πολυ πολυ να παω κούβα συνηθησαμε πλεον δεξια πετας, αριστερα φευγεις. Α ΡΕ ΕΛΕΝΑ ντουντα καταντησα για να σε εχουμε
η καλυτερη της ειναι αλλη, αλλα εχω πληροφορια οτι την κραταει για παρτη της ας μας πει η ελενα γι αυτοΕΧει ενα δίκιο ο Ντούντα . Η φωτο με το βιβλιο είναι η καλυτερη της
η καλυτερη της ειναι αλλη, αλλα εχω πληροφορια οτι την κραταει για παρτη της ας μας πει η ελενα γι αυτο
Όπως και το φθηνό είναι ακριβό...Ενα καλο που διαβασα σημερα απο καποιο βιβλιο του Brendan Francis
Η βασική διαφορά του σεξ επί πληρωμή και του δωρεάν σεξ είναι ότι συνήθως το πληρωμένο σεξ κοστίζει λιγότερο.
Πας να μας τη κανεις γυριστεί για να μην προτείνεις Μότο ; ΧμμμμΕνα καλο που διαβασα σημερα απο καποιο βιβλιο του Brendan Francis
Η βασική διαφορά του σεξ επί πληρωμή και του δωρεάν σεξ είναι ότι συνήθως το πληρωμένο σεξ κοστίζει λιγότερο.
προεδρε εγραψες πρωτος στην 1400 σελιδα κερδιζεις τιποτα !!!!!!!!!!!!!Όπως και το φθηνό είναι ακριβό...
Πας να μας τη κανεις γυριστεί για να μην προτείνεις Μότο ; Χμμμμ
Θα απαντήσω ομως και ας στρίβεις χαχαΕνα καλο που διαβασα σημερα απο καποιο βιβλιο του Brendan Francis
Eιναι θεμα promotion ;) ;)Όπως και το φθηνό είναι ακριβό...
Θα απαντήσω ομως και ας στρίβεις χαχα
Λένε τον παράνομο έρωτα πρόστυχο. Ψέματα! Ο νόμιμος έρωτας είναι ο πρόστυχος, γιατί έχασε αυτό το μυστηριακό, το αμαρτωλό, το μαρτύριο που σε ξεσκίζει.
Άγγελος Τερζάκης, 1907-1979, Έλληνας συγγραφέας
Μια....στο λαδοχαρτο... χαχαχαπροεδρε εγραψες πρωτος στην 1400 σελιδα κερδιζεις τιποτα !!!!!!!!!!!!!
Πολύ σωστά...Eιναι θεμα promotion ;) ;)