anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Δεν μ αρέσουν Τα ΣΎΚΑ...Προσοχή στα λουκούμια ... Με μετρο ....δημιουργούν παρενέργειες ...ιδικα με γευση σύκο χαχα
Δεν μ αρέσουν Τα ΣΎΚΑ...Προσοχή στα λουκούμια ... Με μετρο ....δημιουργούν παρενέργειες ...ιδικα με γευση σύκο χαχα
Τη γλυτώσες τοτε ... Τα σύκα κανουν δροσερά αγόρια χαχαΔεν μ αρέσουν Τα ΣΎΚΑ...
Μόνο θυληκα κωλαρακια σουβλιζω...Τη γλυτώσες τοτε ... Τα σύκα κανουν δροσερά αγόρια χαχα
Τη γλυτώσες τοτε ... Τα σύκα κανουν δροσερά αγόρια χαχα
Μόνο θυληκα κωλαρακια σουβλιζω...
Δροσερά αγόρια στραπον κτλ μακριά απο εμενα...
Εχεις ενα δικιο εδω που τα λεμε ... ;) ;)το χετε γκαμησει στα ελληνικα σημερα :thubsdown: >
ΠΟΛΙΤΕΥΤΩ ???Που πας Ελενα ; Πας για σεξ η για να πολιτευτείς ; Χαχα
Βυζουβιος...
Φοβάσαι τη Καϊλή ; Λες τα Πάτριωτακια σου να μην σε τιμήσουν ;ΠΟΛΙΤΕΥΤΩ ???
Από εμένα θα πάρει ψήφους...Φοβάσαι τη Καϊλή ; Λες τα Πάτριωτακια σου να μην σε τιμήσουν ;
Εμεις οι μαστερ θελουμε να βλέπουμε το σημάδι ( Τάτου)που εχουν τα σκλαβακια μας χαχαχα
Οι ψήφοι είναι σαν τις κολο...δες ολοι εχουμε απο μια χαχα έσυ πως θα δώσεις πολλες;;;;Από εμένα θα πάρει ψήφους...
Kαλησπερα καρντασι :-*Για σου γιαυρη μου = γιαβρι μου ;) ;)
Δες εδώ...Οι ψήφοι είναι σαν τις κολο...δες ολοι εχουμε απο μια χαχα έσυ πως θα δώσεις πολλες;;;;
Δεν μ αρεσει αυτο το χαλι που επικρατει σε παγκοσμιο επιπεδο στην πολιτικη ..που μονο πολιτικη δεν ειναι ...Χειραγωγηση των μαζων ειναι. Θα μου πεις και αυτο πολιτικη ειναι ...Ε αυτο , δεν το θελω στην ζωη μου !!Φοβάσαι τη Καϊλή ; Λες τα Πάτριωτακια σου να μην σε τιμήσουν ;