paulospaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 968
- Πόντοι
- 86
Εεετσι μπραβο σε πρωτο πλάνο η σφραγίδα (Τάτου) ποιότητας.
Εεετσι μπραβο σε πρωτο πλάνο η σφραγίδα (Τάτου) ποιότητας.
Πλακα πλακα αυτη ειναι η πραγματικοτηταΔες εδώ...
...
Εκει το εβλημα είναι η μαγκούρα η ελενα τη εβλημα λες να βάλει ; ΧαχαΔες εδώ...
...
τι θα σε κανω εγω εσενα ??Εεετσι μπραβο σε πρωτο πλάνο η σφραγίδα (Τάτου) ποιότητας.
Θα μας πει η ίδια...Εκει το εβλημα είναι η μαγκούρα η ελενα τη εβλημα λες να βάλει ; Χαχα
να κανουμε διαγωνισμο για το εμβλημα ?Εκει το εβλημα είναι η μαγκούρα η ελενα τη εβλημα λες να βάλει ; Χαχα
Σε αντιπροσωπεύει ; Θα σου φέρει αυτο ψήφους ; Για ξαναπροσπαθήσε με κατι καλυτερο χαχανα κανουμε διαγωνισμο για το εμβλημα ?
Εδω δεν εχει κατσει ολη Ελλαδα ?? 8 χρονια τωρα ?
Λες ε ?? Το χοντρυνα πολυ ε ?Σε αντιπροσωπεύει ; Θα σου φέρει αυτο ψήφους ; Για ξαναπροσπαθήσε με κατι καλυτερο χαχα
Οταν έρθει η ωρα θα σε πω χαχαχατι θα σε κανω εγω εσενα ??
Βαλε τη φωτο με το βιβλιο να συνδέσουμε κάπως το σεξοκουκουβαγια του Ντούντα.Λες ε ?? Το χοντρυνα πολυ ε ?
Για πες και εσυ μια γνωμη ?
;) ;)Οταν έρθει η ωρα θα σε πω χαχαχα
Καλως τον τον σοκολατενιο μου ... Αυτην την παιρνω ε ?καλησπερα στην παρεα καλησπερα στους επισκεπτες και φυσικα καλησπερα στην κα ΧΑΤΖΗ
Ναι δεν εχεις αδικο ...ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ? Πιο θα ειναι ?Βαλε τη φωτο με το βιβλιο να συνδέσουμε κάπως το σεξοκουκουβαγια του Ντούντα. HappyBounce_4K8GSO
και οχι μονο γλυκεια ελενα και οτι αλλο μπορουμε να σου στειλουμε φυσικα δικά σουΚαλως τον τον σοκολατενιο μου ... Αυτην την παιρνω ε ?
Ναι δεν εχεις αδικο ...ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ? Πιο θα ειναι ?
Ναι δεν εχεις αδικο ...ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ? Πιο θα ειναι ?
διαφωνω με αυτο ελενα μονο η μαριλου καταλαβε τι ακριβως εχουμε φαει και το εκανε διαφήμηση αν και δεν μου αρεσει να λεεω για αλλα κορίτσια αλλα βλεπεται ιδιο γραγειονα κανουμε διαγωνισμο για το εμβλημα ?
Εδω δεν εχει κατσει ολη Ελλαδα ?? 8 χρονια τωρα ?
ΣΕΧ SYMBOL ... Mηπως το χοντραινουμε λιγο ?«Αν γεννηθείς sex symbol... Sex symbol θα είσαι και μεςα στη Βουλή !»
Κανόνισε να σε στείλει και εσενα κουβα αντι για Κουβα χαχα και μετα να με λες και εσυ καντεμιξ σαν ον αλλο που του ειπα θα μπερδέψει τους τόνους χαχαδιαφωνω με αυτο ελενα μονο η μαριλου καταλαβε τι ακριβως εχουμε φαει και το εκανε διαφήμηση αν και δεν μου αρεσει να λεεω για αλλα κορίτσια αλλα βλεπεται ιδιο γραγειο