Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
ρε τι μου θυμιζει ..τι μου θυμιζει ????
ρε το ρημαδι το αλτζχαιμερ τι μας κανει
Eξτρα αφιερωση κρινοντας απο το avatar και την υπογραφη σου ;) ;) ;)Γιατί το έκανες αυτό;
μαλλον μου θυμηζι μενα ργοστασιο εγκαταλελλημενο υψιλης ευκρινιας για το αλλο που βλεπω γυναικα πρεπει να ειναι αλλα εχω καιρο να δω αυτο το ειδοςρε τι μου θυμιζει ..τι μου θυμιζει ????
ρε το ρημαδι το αλτζχαιμερ τι μας κανει
Έχει λίγο υγρασία...
Γενική ερώτηση θα έλεγα, δε μπορώ να αποφανθώ αφού δε δίνεις περισσότερες λεπτομέρειες. Αν είναι στην κατηγορία των πυρφόρων, υποθέτω ότι θα τον έχεις τρελλάνει με τα κόλπα σου κι ο χαρακτηρισμός αυτός δεν είναι σχετικά υποτιμητικός (ως προς τη δεύτερη λέξη πάντα).Eνας στο instragam με ειπε τρελλοπουτανο .....Να κλαιω
Το ξερω βρε ... Πλακα εκανα ... Γινεται χαμος εκειΓενική ερώτηση θα έλεγα, δε μπορώ να αποφανθώ αφού δε δίνεις περισσότερες λεπτομέρειες. Αν είναι στην κατηγορία των πυρφόρων, υποθέτω ότι θα τον έχεις τρελλάνει με τα κόλπα σου κι ο χαρακτηρισμός αυτός δεν είναι σχετικά υποτιμητικός (ως προς τη δεύτερη λέξη πάντα).
Να τον μαλώσεις...Eνας στο instragam με ειπε τρελλοπουτανο .....Να κλαιω
Καπως ετσιμαλλον μου θυμηζι μενα ργοστασιο εγκαταλελλημενο υψιλης ευκρινιας για το αλλο που βλεπω γυναικα πρεπει να ειναι αλλα εχω καιρο να δω αυτο το ειδος
Να τον μαλώσεις...
Καπως ετσι
μπα την μπερδεψα εχω καταρακτη στα ματια δεν βλεπω πολυ καλαΈχει λίγο υγρασία...
Δεν την στεγνωσες καλά...
Εντάξει αλλά εγώ σε κάποια πράγματα είμαι αυστηρά αδιαπραγμάτευτος, σπανίως να χρησιμοποιήσω τέτοιες σύνθετες λέξεις κι ανάλογα με την παρτενέρ δίνω κι οδηγίες συμπεριφοράς (αρκεί να γνωρίζει έστω το βασικό λεξιλόγιο)....Το ξερω βρε ... Πλακα εκανα ...
είπες ευχάριστω? πες ευχαριστώ είναι τίτλος τιμήςEνας στο instragam με ειπε τρελλοπουτανο .....Να κλαιω
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα πω και ευχαριστω ;) ;) ;)είπες ευχάριστω? πες ευχαριστώ είναι τίτλος τιμής
πα πα πα κα ΧΑΤΖΗ τι λογια ιναι αυτα !!!!!!!!!!!!!Eνας στο instragam με ειπε τρελλοπουτανο .....Να κλαιω
Άρα αφού είμαι αντιθέτων απόψεων έφαγα κίτρινη κάρτα Ρεάλ Μαδρίτης....ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα πω και ευχαριστω ;) ;) ;)