anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.530
- Πόντοι
- 4.636
κάτι σαν το pacman είναι οι ΠΑΚΙ...Μου τα κλεψανε ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ γαμωτο .. Τα ειχα στην τζαντα >
κάτι σαν το pacman είναι οι ΠΑΚΙ...Μου τα κλεψανε ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ γαμωτο .. Τα ειχα στην τζαντα >
Μου τα κλεψανε ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ γαμωτο .. Τα ειχα στην τζαντα >
Τι κριμα! Αλλα ουδεν κακον αμιγες καλου. Θα βλεπουμε πιο καλα τα ομορφα ματακια σου Ωραια μας Κυρια!Μου τα κλεψανε ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ γαμωτο .. Τα ειχα στην τζαντα >
Μάλλον θα σε στείλω κάτω από τα ραδίκια, άμα έχεις πρόβλημα τύπου Παπανδρέου.. Αλλά για παν ενδεχόμενο θα φέρω απινιδωτη και μια ενεσουλα ανδρεναλινης...Ξέρεις απ αυτές που καρφώνουν κατευθειαν στην καρδια...Ελενη (τωρα γραφω με κινητο, αρα μην περιμενεις τονους) σου εχω βγαλει αρκετα προσωνυμια....
Αν και θα κανω χρηση ενος ονοματος, φυσικα δε σημαινει οτι θελω να χαρακτηρισθει ως πολιτικο σχολιο....
Ο μακαριτης Παπανδρεου (ξερεις τι επαγγελμα ασκουσε ;) η Λιανη) καποτε πηγε Λονδινο για εγχειρηση. Ο γραφων εξαιτιας της Ριβερ Πλεητ (παλι ξερεις) χρειαζεται καρδιολογους.
Εσυ μπορεις να με αναλαβεις?
Θα με κανεις καλα Γιακουμπινα μου?
Τα λεει όλα ο τιτλος ...ΤΑ ΛΈΕΙ ΌΛΑ !!!!!σε σένα κοπελλάρα μου ένα μόνο τραγούδι αρμόζει
Τώρα δεν έιμαστε τόσο βάρβαροι! Δεν την χτυπάμε στην καρδιά όσο εντυπωσιακό και να είναι. Την καλησπέρα μου υπερκαύλαρε!Μάλλον θα σε στείλω κάτω από τα ραδίκια, άμα έχεις πρόβλημα τύπου Παπανδρέου.. Αλλά για παν ενδεχόμενο θα φέρω απινιδωτη και μια ενεσουλα ανδρεναλινης...Ξέρεις απ αυτές που καρφώνουν κατευθειαν στην καρδια...
Ναι ξέρω έβλεπα πολύ greys anatomy
Καλησπερα γιαβρι μου ....Τώρα δεν έιμαστε τόσο βάρβαροι! Δεν την χτυπάμε στην καρδιά όσο εντυπωσιακό και να είναι. Την καλησπέρα μου υπερκαύλαρε!
Καλησπερα <<γιατρε μου>> .... :-* :-*Τώρα δεν έιμαστε τόσο βάρβαροι! Δεν την χτυπάμε στην καρδιά όσο εντυπωσιακό και να είναι. Την καλησπέρα μου υπερκαύλαρε!
Τα λεει όλα ο τιτλος ...ΤΑ ΛΈΕΙ ΌΛΑ !!!!!
Καλησπερα και σε ευχαριστώ που μου το θύμισες γιατί είχα ξεχαστεί. .. Δεν υπάρχει δόση ειρωνείας σ αυτο που έγραψα αλλά τόνοι αυτοσαρκασμου !!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΚαλησπέρα σας,
μια απορια για το τραγουδι Nobody's Wife. Υπαρχει το Nobody's Husband?
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Για τον ιδιο λογο και με την ερμηνεια που εχω δωσει εγω , απαντωντας αναλογα στο φιλο μας... Θεωρω πως ναι !!
Αν είδε τη φώτο του αβαταρ σου σιγουρα,...Βρε λετε να με φοβαται ??
Πρωτευουσα νομου ....? Η Ελλαδας ?Μυρτιλο τι λεει?
Παντως η Ελενη πρεπει να σκεφθει σοβαρα να ανοιξει και γενικων καθηκοντων ιατρικη κλινικη.
Αυριο κατεβαινω κατω στην Πρωτευουσα, ελπιζω να μη βρεχει.....