Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Κορη του δρακουλα μετα απο συνευρεση μαζι του ... με κατι προχειρα ρηγμενο επανω μου μην κρυωσωΑν είδε τη φώτο του αβαταρ σου σιγουρα,
Τι έχεις ντυθεί?
Κορη του δρακουλα μετα απο συνευρεση μαζι του ... με κατι προχειρα ρηγμενο επανω μου μην κρυωσωΑν είδε τη φώτο του αβαταρ σου σιγουρα,
Τι έχεις ντυθεί?
μεινε στον τιτλο ...Σε βοηθαει καθολου ?με αναλογα lyrics. ερευνω αλλα δεν το βρισκω
μεινε στον τιτλο ...Σε βοηθαει καθολου ?
Κορη του δρακουλα μετα απο συνευρεση μαζι του ... με κατι προχειρα ρηγμενο επανω μου μην κρυωσω
nobodys wife..... H γυναικα του κανενα σε ελευθερη μεταφραση απο μενατι εννοεις "μεινε στον τιτλο"?
nobodys wife..... H γυναικα του κανενα σε ελευθερη μεταφραση απο μενα
και συγχρονως ολων ...ΑΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑΚανενος συζυγος
και συγχρονως ολων ...ΑΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ
ΑΥΡΙΟ ..ΦΙΛΙΑ
Μηπως θελετε να πειτε αυτο;με αναλογα lyrics. ερευνω αλλα δεν το βρισκω
Kαλησπερα γιαβρι μουΜετά από αναγκαστική απουσία κάποιων ημερών... φιλιά στη θεά μας!!!
ΚαλημέραEνημερωση: Ενω πηρε στο γραφειο ο φιλος που ειχε κερδισει τον διαγωνισμο (εχω ενημερωσει σχετικα την τηλεφωνητρια )και ενω ειπε οτι θα γινει αμμεσα ...Ξαναχαθηκε ...Βρε λετε να με φοβαται ??
Καλημέρα
Θέλει να δείξει οτι είναι χαλαρός και δεν τρελενεται να βρεθεί μαζι σου.... Τακτική για περετερο επικοινωνια... Κληρώσετο ξανα για εμας που δεν εχουμε τετοια θεματα χαχαχα