Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
ΟΥΠΣ ...Αυτο πονεσεθα πληρώνεσαι η θα πληρώνεις...?
ΟΥΠΣ ...Αυτο πονεσεθα πληρώνεσαι η θα πληρώνεις...?
ΟΥΠΣ ...Αυτο πονεσε
ο αννον εχει αναλαβει την μονωση :- αλλα τι περιμενης αχαιρευτος τεμπελης κοπριαΦωτο δεν ανεβαινου σημερα ...Μαλλον η υγρασια θα φταιει
Ας βαλουμε ασματα τοτε ..
ο αννον εχει αναλαβει την μονωση :- αλλα τι περιμενης αχαιρευτος τεμπελης κοπρια
αυτό βοηθά να της στεγνώσεις...
http://[URL unfurl="true"]www.color-cosmetics.gr/E-shop/upload/ses0002.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ρε δεν θελει τα μαλλια να στεγνωσει :think: :think: κομμωτρια εγινες :2funny: :2funny: :2funny:
άστα αυτά και βρες μου δορυφορικό τηλέφωνο...ρε δεν θελει τα μαλλια να στεγνωσει κομμωτρια εγινες
με πακι δεν το εχωάστα αυτά και βρες μου δορυφορικό τηλέφωνο...
Καλημέρες Ελένη ας σοβαρευτούμε κάπως....ΕΤΣΙ .. ;) Καλημερα
ρε συ αυτοί καθάρισαν όλους τους σκύλους από την ομόνοια...με πακι δεν το εχω
τον δικο μου δεν μπορουν να τον καθαρισουν ;) καθαριζω εγωρε συ αυτοί καθάρισαν όλους τους σκύλους από την ομόνοια...
Ενα ειναι το σιγουρο ... Οτι αμα ποτε ασχοληθω με το εμποριο ελαιολαδου εσενα θα σε βαλω διευθυντη ποιοτικου ελεγχουΚαλημέρες Ελένη ας σοβαρευτούμε κάπως....
Ο λόγος που η Μάνη βγάζει την κορυφαία ποιότητα είναι οι εδαφικές καταστάσεις συν το κλίμα. Πες ρε παιδί μου ότι πάμε τώρα στο γεωπόνο και φυτεύουμε ακριβώς την ίδια ποικιλία ελαιών σε διαφορετικά σημεία της χώρας. Σενάρια τώρα πλάθουμε.....
Και μετά από μια δεκαετία πάμε για μάζεμα.....
Ε θα το δεις ότι δεν είναι το ίδιο, άλλο της Μάνης, άλλο της πεδινής Μεσσηνίας κι άλλο της ορεινής που είμαι εγώ....
Από νησιά άστο είναι παρακάτω αυτοί κι ειδικά της Μυτιλήνης είναι για λίπανση στα τρακτέρ (βαρύ με οξέα). Κι αυτός ήταν ένας πρόσθετος λόγος που χωνόμουνα στα δάση εδώ για τις αγριελιές (δε φυτρώνουν οπουδήποτε) να κάνω το σπορ αλλά και παράλληλα να φτιαχθεί κάπως η γεύση, διότι οι πρόσθετες φαρμακευτικές ιδιότητες υπάρχουν στο κάθε αγριέλαιο.
οτι ετοιμαζομουνα να γραψω ...<<εγω εχω δει ακομα μερικους>>..ρε συ αυτοί καθάρισαν όλους τους σκύλους από την ομόνοια...
ενα δυο ενα δυο ολα κομπλε ;)
Οχι δεν εχω ..Τα λυσαμε ολα ;) ;)Αν έχεις κάποια απορία στείλε pm μήνυμα (για τα υπόλοιπα που συζητούσαμε εννοώ)......