Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Παει κι αυτη η νυχτα περασε ..Καλη σου νύχτα ωραία μου κυρία. From FVR!
ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ..
Παει κι αυτη η νυχτα περασε ..Καλη σου νύχτα ωραία μου κυρία. From FVR!
Θα το ηθελα αλλα αλλα δεν μου το επιτρεπει το συμβολαιο μου με την sirina..Έλενα μου,ανέβασε κάποιο βιντεάκι...
Καλημερα στο πιο χαρουμενο αγορι του νηματοςκαλημερα σε ολους καλημερα στο υπεροχο καφενειο μας καλημερα στην κα του νηματος κα ΧΑΤΖΗ την βασιλισα και υπερλαμρη ιερεια της καρδιας ευαχριστω κα ΧΑΤΖΗ γνωριζεται εσεις
καλημερα καταλαβα θα στησουν αντισκηνο καποιοι εδω μεσα ;) (σεξουαλικες κατασκηνωσεις ελενα χατζη) θα γινη της περσεφονης το καγκελοΘα το ηθελα αλλα αλλα δεν μου το επιτρεπει το συμβολαιο μου με την sirina..
θα κανω ομως τις επομενες μερες καποια βιντεακια με προσωπικες μου στιγμες ...
Σας εχω ομως κι αλλες εκπληξεις απο αρχες του χρονου !! ;) ;) ;)
Θα το ηθελα αλλα αλλα δεν μου το επιτρεπει το συμβολαιο μου με την sirina..
θα κανω ομως τις επομενες μερες καποια βιντεακια με προσωπικες μου στιγμες ...
Σας εχω ομως κι αλλες εκπληξεις απο αρχες του χρονου !! ;) ;) ;)
Τασο καλημερα ηδη η πρωταση σου συζητηθηκε βρεθηκε χωρηγος και ετοιμαστηκαν οι σκηνες τωρα η αιθουσα προβολης απομενει για την προβολή των vindeoκαλημερα καταλαβα θα στησουν αντισκηνο καποιοι εδω μεσα ;) (σεξουαλικες κατασκηνωσεις ελενα χατζη) θα γινη της περσεφονης το καγκελο
Θα μιλησω με το γραφειο και θα σε ενημερωσω αμμεσα ... Οφειλω να ομολογησω οτι δεν το ειχα σκεφτει ετσι το ολο θεμα ... παρ οτι στο εξωτερικο ειναι πεπατημενη πια στο χωρο ... ;) ;)κα ΧΑΤΖΗ θαθελα να κανω καποια ερωτση αν επιτρεπεται οσον αφορα καποιες εκπληξεις που ετοιμαζεται οπως λετε θαθελα να ρωτησω εκτος απο μια συνευρεση η οποια γινεται μεσω του γραφείου σας και φυσικα καλα κανεται με αυτο το θεμα Επειδη εγω και λογο καποιων καταστασεων διαφορων σχεσεων και οικονομικων κοστων μπορει να μην θελω να εχουμε συνευρεση, σας θελω ομως δίπλα μου και κυριως να μπορω να παω σε καποια event δεν ειναι λογικο να μην μπορω να με συνοδεψεται με καποιο αντιτιμο φυσικα θαθελα να ξερω αν μπορω να συνενοηθω με το γραφειο σας για κατι τετοιο θαθελα πολυ να το δείτε και να με ενημερωσεται :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:
καλημερα καταλαβα θα στησουν αντισκηνο καποιοι εδω μεσα ;) (σεξουαλικες κατασκηνωσεις ελενα χατζη) θα γινη της περσεφονης το καγκελο
θαθελα να εχω μια αμεση ενημερωση και η λογικη νομιζω οτι ειναι εμφανης αν μπορω να κανω κατι αναλογο φυσικα με το κλεισιμο απο το γραφειο σας πιστευω και αλλοι φανς μπορει να ενδιαφερωνται για κατι αναλογοΘα μιλησω με το γραφειο και θα σε ενημερωσω αμμεσα ... Οφειλω να ομολογησω οτι δεν το ειχα σκεφτει ετσι το ολο θεμα ... παρ οτι στο εξωτερικο ειναι πεπατημενη πια στο χωρο ... ;) ;)
σας καλημεριζω κυρια μουπερσεφονης το καγκελο
Καλημερα αξιοτιμε Κυριε Καριπιδη :-*
ΕΤΣΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΑΑυτό μας ευχαριστεί ιδιαίτερος!!!
Γιατί το έκανες αυτό;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΕξεπιτηδεςΓιατί το έκανες αυτό;
Καλημέρα στην όμορφη!!!
Εξεπιτηδες
αρχισαμε της μοναρχικες εκφρασεις δημοκρατια εχουμε αγαπουληηηηηηηηηηηηηκαλημέρα πριγκίπισσα...