TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
σιγουρα μενουν επειδη το ειπε μηπως πρεπει να φυγουνμε εκφραζουν οποτε ....μενουν
σιγουρα μενουν επειδη το ειπε μηπως πρεπει να φυγουνμε εκφραζουν οποτε ....μενουν
σιγουρα μενουν επειδη το ειπε μηπως πρεπει να φυγουν
Πιστοποίησες μια ακόμη φορά ότι η ανιψούλα μου έχει περισσότερο μυαλό από εσένα.ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ...!!
Το ξέρω ότι θα έχεις πολλά μηνύματα τόσο εδώ κι αλλού.Ο χρονος μου ειναι τοσο περιορισμενος που δεν προλαβαινω να διαβασω ουτε τα μικρα πλεον ...
Έχε χάρη που τηρώ το λόγο μου με το όποιο κόστος ;)Θα με βοηθησεις σ αυτη την τοσο δα μικρη χαρη φιλτατε ντουνταρα ?
Πιστοποίησες μια ακόμη φορά ότι η ανιψούλα μου έχει περισσότερο μυαλό από εσένα. Δεν πειραζει ..Το αντεχω
Το ξέρω ότι θα έχεις πολλά μηνύματα τόσο εδώ κι αλλού... Χαιρομαι που το καταλαβαινεις !!
Έχε χάρη που τηρώ το λόγο μου με το όποιο κόστος ;) ... Εισαι ελευθερος ανθρωπος με ελευθερη βουληση (και ελπιζω), απελευθερωμενος απο παθη και εμμονες , που οδηγουν σε λαθος δρομους .. Κανω λαθος ?
Εισαι εσυ ενας ,... αξιοτιμε κυριε Καριπιπιδηκυρια χατζη υστερα μου λες γιατι εμβολιαστηκα ξερω εγω ;)
δηλαδη κυρια ελενα χατζη εγω φταιω που δουλευη το δαιμονιο μου ;) δικαιως με λενε αστυνομο μπεκα εχω μυτη εγωΕισαι εσυ ενας ,... αξιοτιμε κυριε Καριπιπιδη
Δε μπορώ να σου απαντήσω δημόσια επ' αυτού αγάπη μου και μην βλέπεις ότι σε μειώνω όταν σε αποκαλώ μικρούλα, αφού ξέρεις τι σημαίνει για εμένα η Ασπασία ;)Εισαι ελευθερος ανθρωπος με ελευθερη βουληση (και ελπιζω), απελευθερωμενος απο παθη και εμμονες , που οδηγουν σε λαθος δρομους .. Κανω λαθος ?
κυρια χατζη υστερα μου λες γιατι εμβολιαστηκα ξερω εγω ;)
Αυτο εννουσα και εγω βρε ;) ;) ;)δηλαδη κυρια ελενα χατζη εγω φταιω που δουλευη το δαιμονιο μου ;) δικαιως με λενε αστυνομο μπεκα εχω μυτη εγω
αυτο ειναι εισαι σιγουρος μην κανουμε λαθος αρχισε τους εμβολιασμους τι καθεσαι
Δε μπορώ να σου απαντήσω δημόσια επ' αυτού αγάπη μου και μην βλέπεις ότι σε μειώνω όταν σε αποκαλώ μικρούλα, αφού ξέρεις τι σημαίνει για εμένα η Ασπασία ;)
αυτό πιάνει και σε ελέφαντα...αυτο ειναι εισαι σιγουρος μην κανουμε λαθος αρχισε τους εμβολιασμους τι καθεσαι
Σου απάντησα ήδη, ραντεβού 21:45, παύση προσωρινή από εμένα.....Οκ ...στο επομενο μηνυμα σου λοιπον μιλα μου γι αυτο ....
Αχ μικρούλα μου τι θα κάνω με εσένα.....και ως προς το δευτερο για το γενικοτερο καλο των καταναλωτων...
Την αλλη φορα γιαβρι μου . ;) ;) Μην αγχωνεσαιΤο βλέμμα ήθελα να γράψω γαμω τα smartphone!
stupidphone....Το βλέμμα ήθελα να γράψω γαμω τα smartphone!