TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
χθες εκανα εμβολιο ενοψη σεζονΑΝΤΕΧΕΙς ???
χθες εκανα εμβολιο ενοψη σεζονΑΝΤΕΧΕΙς ???
Ετσι ...Να μου προσεχεις και να μην γυριζεις με το φανελακιχθες εκανα εμβολιο ενοψη σεζον
ωραια θα δουμε πωπουδακι ξεβρακωτοκανε υπομονή θα πάμε σε βαφτίσια...
και με λαδάκι.....ωραια θα δουμε πωπουδακι ξεβρακωτο
το φανελακι δεν σωζει μονο αυτο σωζει και υπομονηΕτσι ...Να μου προσεχεις και να μην γυριζεις με το φανελακι
καλαμων μονοκαι με λαδάκι.....
το φανελακι δεν σωζει μονο αυτο σωζει και υπομονη
το φανελακι δεν σωζει μονο αυτο σωζει και υπομονη
<<άβυσσος η ψυχη του ανθρωπου>> Ετσι το λενε !! Και η δικη μου και η δικη σας :-* :-*Να δεις πως το λενε ????
άβυσσος η ψυχη του ανθρωπου ????
α το βρηκα ,,,αβυσσαλέο ντεκολτέ
τα σεβη μας κυρία μου
με εκφραζουν οποτε ....μενουνκακες φοτο ελεναρα .. βγαλτες
Ναι σοβαρεψανε ....τσανακλιδου? οοοοφουυυ!! ειναι σοβαρα τα πραγματα!! τσιρ απ λεηντι
Σου έχω στείλει ένα τεράστιο μήνυμα να το διαβάσεις, έλαβα sms από τον παγωμένο Καναδά τώρα στείλε εσύ μήνυμα με όποιες απορίες έχεις καθόσον συναντήθηκα και με δυο τυπους για το άλλο το δώρο και να χαιδεύεις τη μουναρίτσα μεταξύ 21:45-23:45 για να γα***σω τον Stoiximan και την πουτ***να τη Sportingbet.....Kαλησπερα γιαβρι μου
Προσωπικη απαντηση σε πια ερωτηση ...Θα μου την υπενθυμισεις λιγο ?
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ...!!Σου έχω στείλει ένα τεράστιο μήνυμα να το διαβάσεις, έλαβα sms από τον παγωμένο Καναδά τώρα στείλε εσύ μήνυμα με όποιες απορίες έχεις καθόσον συναντήθηκα και με δυο τυπους για το άλλο το δώρο και να χαιδεύεις τη μουναρίτσα μεταξύ 21:45-23:45 για να γα***σω τον Stoiximan και την πουτ***να τη Sportingbet.....
Ναι ναι να μείνουν. Αχ αυτό το λέμε στη 2η φωτό. Που το στέλνεις ;με εκφραζουν οποτε ....μενουν