TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τι θελεις να βαλω φωτογραφιες γυμνες που εχω βγαλει θα το κλεισουν το νημα σου και θα ανοιξουν δικο μου μετα ;) ;)Φωτογραφιουλες ......ΔΕΝ ??
τι θελεις να βαλω φωτογραφιες γυμνες που εχω βγαλει θα το κλεισουν το νημα σου και θα ανοιξουν δικο μου μετα ;) ;)Φωτογραφιουλες ......ΔΕΝ ??
τι θελεις να βαλω φωτογραφιες γυμνες που εχω βγαλει θα το κλεισουν το νημα σου και θα ανοιξουν δικο μου μετα ;) ;)
χαχαχαχαχαχαχατι θελεις να βαλω φωτογραφιες γυμνες που εχω βγαλει θα το κλεισουν το νημα σου και θα ανοιξουν δικο μου μετα ;) ;)
Να πας να μαζέψεις αγριλιές παλιοκοπρίτη και να μαζέψεις χρήμα, κι αν με κουβάδιασε η πουτ***να η Φούλαμ, από χθες όλο νεύρα είμαι στα τηλέφωνα για να κλείσω δουλειές κι αρχίζει αποταμίευση μέχρι κι ο αλέκος2 με έκραξε σε άλλο θρεντ για το τζόγο ΓΚΡΕπειδη εγω και λογο καποιων καταστασεων διαφορων σχεσεων και οικονομικων κοστων μπορει να μην θελω να εχουμε συνευρεση
αυτα που σου εγραψα σε αλλο νημα τα γραφεις εδω ;) η αγγελια σου που ειναι οεοκαι το προγραμμα σου...
τσιμπουκάκι πισωκολητό ελεύθερα πιασίματα ...
ο τασούλης ανεβαίνει από πάνω....
μου την ρίξανε...αυτα που σου εγραψα σε αλλο νημα τα γραφεις εδω ;) η αγγελια σου που ειναι οεο
αμφισβητεις το κορμιιιιιιιιιιιιιιι δεν παμε καθολου καλα ολοι στην πλατη μου θελετε να κανετε καρριεραχαχαχαχαχαχαχα
Εγω δεν μπορω να ανεβασω βρε , προς τερψιν των θαμωνων
αμφισβητεις το κορμιιιιιιιιιιιιιιι δεν παμε καθολου καλα ολοι στην πλατη μου θελετε να κανετε καρριερα
το τηλεφωνο που εβαλες ηταν πακιστανικο κλεμμενο για αυτομου την ρίξανε...
Να αρχισω να φοβουμαικαι το προγραμμα σου...
τσιμπουκάκι πισωκολητό ελεύθερα πιασίματα ...
ο τασούλης ανεβαίνει από πάνω....
τώρα ψάχνω δορυφορικό ....το τηλεφωνο που εβαλες ηταν πακιστανικο κλεμμενο για αυτο
clopy paste...Να αρχισω να φοβουμαι
Αμα ειναι να αναλαβω δραση >
αμφισβητεις το κορμιιιιιιιιιιιιιιι δεν παμε καθολου καλα ολοι στην πλατη μου θελετε να κανετε καρριερα
κατσε να μιλησω με το γραφειο ολοι καριερα θελετε να κανετε πανω στο ονομα μου ;) > >
θα πληρώνεσαι η θα πληρώνεις...?κατσε να μιλησω με το γραφειο ολοι καριερα θελετε να κανετε πανω στο ονομα μου ;) > >
100 ειπαμε λες να με κοροιδεψε και να πληρωνο ρε τον φουστη με κοροιδεψεθα πληρώνεσαι η θα πληρώνεις...?
ξαναμίλα για σιγουριά....100 ειπαμε λες να με κοροιδεψε και να πληρωνο ρε τον φουστη με κοροιδεψε
ΕΤΣΙ .. ;) ΚαλημεραΣεξοΓερτρούδη, αυτή μοιάζει με μανιάτισσα γιαγιά του 1940.......
Όπως σου έχω πει η ανώτερη ποιότητα προέρχεται από τη Μάνη, του Μυρτίλου τα λάδια είναι μουρουνόλαδα
ρε το λαμογιο υπογραψαμε και συμβολαιο μου την εφερεξαναμίλα για σιγουριά....