Jax Teller
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 7.049
- Πόντοι
- 1.046
Θεέ μου τι πυραβλόβυζα είναι αυτάΈτρωγε καλά τόσα χρόνια ο Ιταλός...
Θεέ μου τι πυραβλόβυζα είναι αυτάΈτρωγε καλά τόσα χρόνια ο Ιταλός...
Έτρωγε καλά τόσα χρόνια ο Ιταλός...
Ξεκαθαρα...τώρα έχει γίνει από τις τοπ μιλφαρες της χώραςΕλενάρα από μικρή ήσουν το απόλυτο ξανθό τούμπανο αλλά τώρα που μίλφεψες έγινες 10αρι με τόνο
Ήταν απο μικρή από εποχές πολυκατοικίες φοβερό ξανθό μάλιστα εγώ τότε εφηβεία την είχα τιμήσει πολλές φορές ειδικά όταν πέταγε έξω μπούτι αλλά ναι σαν μιλφάρα έγινε το τέλειο ότι πρέπει για blackedraw μαζί με Brandi LoveΞεκαθαρα...τώρα έχει γίνει από τις τοπ μιλφαρες της χώρας
Σωστά...ήταν και από πριν μουναρα...αλλά τώρα που μεγάλωσε έγινε καυλομιλφαρα για τρελά γούσταΉταν απο μικρή από εποχές πολυκατοικίες φοβερό ξανθό μάλιστα εγώ τότε εφηβεία την είχα τιμήσει πολλές φορές ειδικά όταν πέταγε έξω μπούτι αλλά ναι σαν μιλφάρα έγινε το τέλειο ότι πρέπει για blackedraw μαζί με Brandi Love
εδω η καυλα ειναι λες και ειναι η μεγαλη αδερφη της κατερινας παναγοπουλου της καυλας του κεντρικου του μεγκα που αν η συγκεκριμενη ειχε αντιστοιχα βυζια θα ηταν 10/10Θεέ μου τι πυραβλόβυζα είναι αυτά
Τι μπουταρες είναι αυτές θεέ μου...8 ΜΑΡΤΙΟΥ- Παγκόσμια Ημέρα Μουνάρας
Όσο μεγαλώνει..τόσο ομορφαίνειΈβγαλε παλι τις μπούταρες εξω η Ελενάρα
Ξενερωνω λίγο με τον συνδυασμό αυτόν ( μαύροι με Brandi Love)όμως οφείλω να ομολογήσω ότι έχει ένα ενδιαφέρον...Ήταν απο μικρή από εποχές πολυκατοικίες φοβερό ξανθό μάλιστα εγώ τότε εφηβεία την είχα τιμήσει πολλές φορές ειδικά όταν πέταγε έξω μπούτι αλλά ναι σαν μιλφάρα έγινε το τέλειο ότι πρέπει για blackedraw μαζί με Brandi Love
Σηκώνεις φορεματακι κατεβάζεις τους ώμους να βγουν τα βυζάκια έξω σκίζεις το καλσόν ενώ την έχεις γλείψει από την γόβα μέχρι την μουναρα και μπαίνειςΈβγαλε παλι τις μπούταρες εξω η Ελενάρα
Τι να κλασουν οι αποβλακωμενες πιτσιρίκες μπροστά της....8 ΜΑΡΤΙΟΥ- Παγκόσμια Ημέρα Μουνάρας
Μη βρίζεις ρε τυπεΕλεναρα είναι μόνο η Παπαβασιλειου. Όλες οι άλλες είναι σκουπίδια
Χωρίς AI το σώμα της σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερο...πιο ζουμερό και με περισσότερες καμπύλεςΕίπα να δοκιμάσω χωρίς φόρεμα