You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έλενα Ασημακοπούλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 533
- Εμφανίσεις 197K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 69683
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2009
- Like
- 2.662
- Πόντοι
- 446
Part time λέγεται, υψηλής ακροαματικότητας.. Μετά τις δώδεκα και με άλλη επισήμανση ανετοτατα θα ακολουθούσε άλλη τροπή το σενάριο...Ο άλλος έχει την Έλεναρα μπροστά του έτοιμη για όλα....και ζητάει παστίτσιο!!!!
Jax Teller
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 7.725
- Πόντοι
- 1.046
Θα την έβλεπα άνετα αυτή τη βερσιόνPart time λέγεται, υψηλής ακροαματικότητας.. Μετά τις δώδεκα και με άλλη επισήμανση ανετοτατα θα ακολουθούσε άλλη τροπή το σενάριο...
Kompotis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2023
- Like
- 11.685
- Πόντοι
- 2.256
Εε ας το βάλουν πιο αργά τότε αχαχαPart time λέγεται, υψηλής ακροαματικότητας.. Μετά τις δώδεκα και με άλλη επισήμανση ανετοτατα θα ακολουθούσε άλλη τροπή το σενάριο...
Διαγραμμένο μέλος 69683
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2009
- Like
- 2.662
- Πόντοι
- 446
Από την συνέντευξη της Έλενας Ασημακοπουλου : Εδώ και δύο χρόνια περίπου, από τότε που έχουμε πάρει ξεχωριστούς δρόμους με τον πρώην σύζυγό μου, δεν έχω κάνει κάποια σοβαρή σχέση για μεγάλο διάστημα. Στην κυριολεξία εδώ και δύο χρόνια δεν έχω στο πλάι μου κάποιον άνδρα.... Woman translate : Εδώ και δύο χρόνια περίπου, από τότε που έφυγε ο πρώην σπόνσορας- χορηγος που μου τα έσκαγε καθημερινά και σταμάτησα να κάνω τηλεόραση για να ζήσω, ισα- ίσα που ζούσα καλά και όλη την ημέρα ασχολιομουν με ψώνια, κοσμήματα, ρούχα, μποτάκια, καλλυντικά κλπ, από τότε δεν έχω βρει δυστυχώς χορηγό - σπόνσορα, με αποτέλεσμα να ξαναβγώ στο κουρμπετι και μετά από πολύ καιρό να ξαναπαίξω σε σειρά στην τηλεόραση, δυστυχώς... Αχ δεν μπορείτε να καταλαβετε πόσο κουραστικα σήμερα που δοκίμασα 34 ζευγάρια γόβες, 23 μποτάκια και 19 εσάρπες για να βγουν καλά τα στορυ στο ινστα.... Τι κούραση Θεέ μου...Η μουναρα είναι σχεδόν 2 χρόνια χωρισμένη είναι δυνατόν τέτοιο εργαλείο να λέει ότι δεν μπορεί να βρει γκόμενο;Θα μας τρελάνει.
Διαγραμμένο μέλος 69683
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2009
- Like
- 2.662
- Πόντοι
- 446
Θα την ετοιμάσω εγώ λίαν συντόμως στο ανάλογο Thread του bou... Τέτοια milfoμανα κρίμα να μην την τιμούμε δεοντος...Θα την έβλεπα άνετα αυτή τη βερσιόν
Kompotis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2023
- Like
- 11.685
- Πόντοι
- 2.256
Απ' όσα ξέρω την πηδάει ένας νεαρός μικρότερος της, τώρα πόσο την ικανοποιεί δεν ξέρω αλλά μάλλον δεν θέλει σχόλια και λόγο της κόρης επειδή είναι μικρήΗ μουναρα είναι σχεδόν 2 χρόνια χωρισμένη είναι δυνατόν τέτοιο εργαλείο να λέει ότι δεν μπορεί να βρει γκόμενο;Θα μας τρελάνει.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.806
- Πόντοι
- 9.931
Εννοείτε οτι θα την πήδαγε πιτσιρικάς για να της δίνει το μουνι στο χερι και ταυτόχρονα θα εχει το νου της μπας και χτυπήσει κάνα μεγαλο χορηγό γυρω στα 40-45.Απ' όσα ξέρω την πηδάει ένας νεαρός μικρότερος της, τώρα πόσο την ικανοποιεί δεν ξέρω αλλά μάλλον δεν θέλει σχόλια και λόγο της κόρης επειδή είναι μικρή
Η μουναρα είναι πανέξυπνη παντρεύτηκε λίγο μετά τα 30 φραγκατο άντρα έκανε ωραία ζωή,έκανε παιδί και στα 38 χώρισε.Τωρα είναι 40αρα, κουκλάρα,ελεύθερη να κάνει ζωαρα και να τον τρώει απο όποιον θέλει σίγουρα θα μασάει και χρήματα από τον πρώην τουλάχιστον μέχρι να μεγαλώσει το παιδί και στα 40φευγα θα βρει και θα ερωτευτεί όπως όλες έναν 60αρη-65αρη φραγκατο.
Με τέτοια "πατούμενα", ούτε καν τον ακουμπάω...38'' απόλαυσης για τα μπούτια της, ελπίζω σε ανακουφιστικό μεσημεριανό από μέρους σας
ΒυζάρεςΒαρατεεεεε αδέρφια
Jax Teller
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 7.725
- Πόντοι
- 1.046
Χρονια πολλα ελεναρα ευχομαι να μας καυλωνεις παντα
Γυναικάρα και με απίστευτο σώμα αυτό είναι το σωστό σώμα όχι οι κοκαλιαρες.Χρονια πολλα ελεναρα ευχομαι να μας καυλωνεις παντα
Jax Teller
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 7.725
- Πόντοι
- 1.046
Διαγραμμένο μέλος 194514
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2019
- Like
- 841
- Πόντοι
- 81
Θεαρααα προσκυνω!!!
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 216
για πολυ χουφτωμα - πασπατεμα
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.406
- Πόντοι
- 3.446
Η έχει βάλει υπερβολικά πολλά φίλτρα η γερασε ασχημαΚυριλέ για ποτό και μετά γαμησακι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις