κομάν?
Ελα ρε δεν θυμασαι? που τον εβαλε ο τυπας τον μαυρο να ζωγραφισει ενα κοκκινο κυκλο στο βυζι του και να του στειλει την φοτο
κομάν?
αχχαχαχχαχαχαχχαχααααααααααααααααααααα όχι, δε λέω κανένα από τα δύο, σε αυτό που λέω εγώ ένα άλλο μέλος του φόρουμ από κάποια φάση και μετά έκανε την γκόμενα του θύματος, η οποία στεκόταν εμπόδιο ανάμεσα στον έρωτα του νιγηριανού και του άλλου και έβριζε τον νιγηριανό στο ΙΜ.. και ο νιγηριανός έβαζε όλη του την τέχνη να υπερασπιστεί τον άλλο για να του δείξει ότι τον "αγαπάει πραγματικά"
έπος το θρεντ, έπος
αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν έγινε γνωστό αυτό που λέω εγώ.
εντιτ: και σε αυτό που λέω εγώ ο νιγηριανός το έπαιζε γκόμενα που και καλά του έστειλε μέιλ γνωριμίας, σαν αυτό στο ΟΡ
αχχαχαχχαχαχαχχαχααααααααααααααααααααα όχι, δε λέω κανένα από τα δύο, σε αυτό που λέω εγώ ένα άλλο μέλος του φόρουμ από κάποια φάση και μετά έκανε την γκόμενα του θύματος, η οποία στεκόταν εμπόδιο ανάμεσα στον έρωτα του νιγηριανού και του άλλου και έβριζε τον νιγηριανό στο ΙΜ.. και ο νιγηριανός έβαζε όλη του την τέχνη να υπερασπιστεί τον άλλο για να του δείξει ότι τον "αγαπάει πραγματικά"
έπος το θρεντ, έπος
αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν έγινε γνωστό αυτό που λέω εγώ.
εντιτ: και σε αυτό που λέω εγώ ο νιγηριανός το έπαιζε γκόμενα που και καλά του έστειλε μέιλ γνωριμίας, σαν αυτό στο ΟΡ
το βρήκαααααααααααα
όμως τελικά δεν ήταν από μέιλ, λάθος θυμόμουν, τον βρήκε από το okcupid, αλλά το θρεντ παραμένει γαμάτο
δηλαδη αυτο εγινε σοοβαρα? :o :o
διαβαζω τωρα,ενα 80% το βγαζω κατι εκφρασεις δεν βγαζω μονο. :-ναι ρεεε
άμα έχεις χρόνο και κουράγιο κάτσε διάβασε το θρεντ, μιλάμε για ΕΠΟΣ
διαβαζω τωρα,ενα 80% το βγαζω κατι εκφρασεις δεν βγαζω μονο. :-
μαρεσει εκει που του λεει τι θα θελε να κανει μαζι του! εκει ειμαι τωρα!!!ναι, έχουν υπερβολικά πολλή σλανγκ και πάρα πολλά ινσάιντ τζόουκς...
μη δίνεις πολλή σημασία σε ό,τι δεν καταλαβαίνεις, το καλύτερο είναι τα τσατ λογκς και τα σχόλια
όλα τα υπόλοιπα είναι ινσάιντ σταφ
ναι, έχουν υπερβολικά πολλή σλανγκ και πάρα πολλά ινσάιντ τζόουκς...
μη δίνεις πολλή σημασία σε ό,τι δεν καταλαβαίνεις, το καλύτερο είναι τα τσατ λογκς και τα σχόλια
ναι, έχουν υπερβολικά πολλή σλανγκ και πάρα πολλά ινσάιντ τζόουκς...
Μας γάμησες μεσημεριάτικα..
γιου λάικ λέμε, μην το αρνείσαι
ναι ρε βαλτο/Λοιπον Μαγκες καταφερα και εβαλα το βιντεο στο youtube που μου εστελνε η ρωσιδα Σκαμμερ!!
Μπορω να το ποσταρω εδω να το δειτε;