Νέα

Εκτελεσαν τον ιδιοκτητη του x-bar

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 253
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
για τις ποτανες ανησυχω που θα μεινουν ανεργες.  :grin:

ελπιζω να δουμε καμμια στη φυλης για τα προς το ζην  ;)
παιδια να πω κατι με μεγαλη επιφυλαξη ομως..ειχα πηδηξει 2 φορες μια Ρουμανα καλο τεμαχιο στο west rose  μου ελεγε αυτη λοιπον οτι δουλευει και στο x-bar τι μισες μερες της εβδομαδος..ξερεις κανεις αν ηταν του ιδιου κι αυτο το μαγαζι/ επαναλαμβανω απλα ρωταω δεν ξερω σιγουρα..

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Για τον δολοφονηθέντα δεν ξέρω, πάντως το μαγαζί ήταν πολύ προσεγμένο και διακριτικό με σχετικά καλές παρουσίες. Ελπίζω να συνεχίσει να λειτουργεί.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Για τον δολοφονηθέντα δεν ξέρω, πάντως το μαγαζί ήταν πολύ προσεγμένο και διακριτικό με σχετικά καλές παρουσίες. Ελπίζω να συνεχίσει να λειτουργεί.
συμφωνω, ηταν απο τα καλυτερα και πιο τιμια μαγαζια στην νυχτα..οτι λεφτα ξοδευες εκει επιαναν τοπο..δεν στα τρωγανε απλα για εναν γελοιο χορο..μηπως γι αυτο τον φαγανε κιολας.. :(

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Παιδια να κανω μια ερωτηση με ολο τον σεβασμο και σορρυ αν ειναι βλακεια..αυτοι οι τυποι εχουν συνηθως διαφορες και τις λυνουν με πιστολιες..εμεις σαν πελατες κατα ποσο κινδυνευουμε οσο ειμαστε μεσα στο μαγαζι? υπαρχει ποτε περιπτωση να γινει κατι και εκει μεσα και να φαμε καμμια αδεσποτη?  :think:
Ναι φιλε...ειναι... Και μαλλον θα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος...Θα ελεγα μαλιστα να μην πηγαινεις καθολου σε τετοια μερη ...Μπορει να πεσει κανενας καθρεπτης κατω και να σε πλακωσει...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ναι φιλε...ειναι... Και μαλλον θα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος...Θα ελεγα μαλιστα να μην πηγαινεις καθολου σε τετοια μερη ...Μπορει να πεσει κανενας καθρεπτης κατω και να σε πλακωσει...
Πες του και το αλλο τύπε, πετανε καρφιά στο πατωμα σε αυτα τα μαγαζια και μπορει να πατησει κανενα αν ειναι ανυποψιαστος  :2funny:

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Παιδια να κανω μια ερωτηση με ολο τον σεβασμο και σορρυ αν ειναι βλακεια..αυτοι οι τυποι εχουν συνηθως διαφορες και τις λυνουν με πιστολιες..εμεις σαν πελατες κατα ποσο κινδυνευουμε οσο ειμαστε μεσα στο μαγαζι? υπαρχει ποτε περιπτωση να γινει κατι και εκει μεσα και να φαμε καμμια αδεσποτη?  :think:

...παράπλευρες απώλειες boy....

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
και ναι κυριες κ κυριοι οι αρκούδες χεζουν στο δασος  :rockon: :rockon: :rockon:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Πες του και το αλλο τύπε, πετανε καρφιά στο πατωμα σε αυτα τα μαγαζια και μπορει να πατησει κανενα αν ειναι ανυποψιαστος  :2funny:
O μπατζανάκης ,του τρίτου ξάδερφου,του μπαμπα της κολλήτης, του θείου, ενός παιδιού που ξέρω μου είπε ότι εκεί έχει και σατανιστές και βγαίνουν και σε τρώνε αν δεν είσαι καλό παιδί!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
και ναι κυριες κ κυριοι οι αρκούδες χεζουν στο δασος  :rockon: :rockon: :rockon:
Δεν ξερω ρε τύπε, αλλά μην τρελαθουμε κιολας, δεν ενιωσα ποτέ ανασφαλεια κινουμενος σε τετοια μαγαζια και συναντωντας κοπελες του χωρου.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.839
Πόντοι
41.129
εγω πιστευω τον εφαγε κανα άλλος μπολντιμπινταρας μπας και παρει κανα πρωταθλημα, λογικα ο 2ος ή ο 3ος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
O μπατζανάκης ,του τρίτου ξάδερφου,του μπαμπα της κολλήτης, του θείου, ενός παιδιού που ξέρω μου είπε ότι εκεί έχει και σατανιστές και βγαίνουν και σε τρώνε αν δεν είσαι καλό παιδί!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μα τι να πω ρε τύπε. Ας πουμε, η Εθνικη Οδος Αθηνών-Πατρων εχει πιο πολλους νεκρους απο οσους τα κωλομπαρα την τελευταια δεκαετια, δεν ειδα ομως κανεναν να σκεφτεται οτι θα σκοτωθει οδηγωντας εκει. Γιατι να το σκεφτουμε για ενα κωλομπαρο?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
70 μέλη,141 επισκέπτες  :rockon: :rockon: :rockon:,η αιτία θα γραφτεί στο μπου,ξεροχύνουμε και αναμένουμε  :erection: :erection: :orchestra: :hi:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δεν ξερω ρε τύπε, αλλά μην τρελαθουμε κιολας, δεν ενιωσα ποτέ ανασφαλεια κινουμενος σε τετοια μαγαζια και συναντωντας κοπελες του χωρου.
εσυ με τον παρα σου γιατι να νιωσεις ανασφαλεια ρε τυπε; :think:
Για σενα δουλευουν ολοι και σφαζονται

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Μα τι να πω ρε τύπε. Ας πουμε, η Εθνικη Οδος Αθηνών-Πατρων εχει πιο πολλους νεκρους απο οσους τα κωλομπαρα την τελευταια δεκαετια, δεν ειδα ομως κανεναν να σκεφτεται οτι θα σκοτωθει οδηγωντας εκει. Γιατι να το σκεφτουμε για ενα κωλομπαρο?
Έτσι είναι φίλε όπως τα λές.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αυτος επειδη ειχε μπρατσα, κυκλοφορουσε "γυμνος" ;