alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι, σκεφτεσαι να το αγορασεις?κριμα, η τυχη του μαγαζιου ποια θα είναι αραγε ?
Γιατι, σκεφτεσαι να το αγορασεις?κριμα, η τυχη του μαγαζιου ποια θα είναι αραγε ?
Γιατι, σκεφτεσαι να το αγορασεις?
παιδια να πω κατι με μεγαλη επιφυλαξη ομως..ειχα πηδηξει 2 φορες μια Ρουμανα καλο τεμαχιο στο west rose μου ελεγε αυτη λοιπον οτι δουλευει και στο x-bar τι μισες μερες της εβδομαδος..ξερεις κανεις αν ηταν του ιδιου κι αυτο το μαγαζι/ επαναλαμβανω απλα ρωταω δεν ξερω σιγουρα..για τις ποτανες ανησυχω που θα μεινουν ανεργες.
ελπιζω να δουμε καμμια στη φυλης για τα προς το ζην ;)
συμφωνω, ηταν απο τα καλυτερα και πιο τιμια μαγαζια στην νυχτα..οτι λεφτα ξοδευες εκει επιαναν τοπο..δεν στα τρωγανε απλα για εναν γελοιο χορο..μηπως γι αυτο τον φαγανε κιολας..Για τον δολοφονηθέντα δεν ξέρω, πάντως το μαγαζί ήταν πολύ προσεγμένο και διακριτικό με σχετικά καλές παρουσίες. Ελπίζω να συνεχίσει να λειτουργεί.
Ναι φιλε...ειναι... Και μαλλον θα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος...Θα ελεγα μαλιστα να μην πηγαινεις καθολου σε τετοια μερη ...Μπορει να πεσει κανενας καθρεπτης κατω και να σε πλακωσει...Παιδια να κανω μια ερωτηση με ολο τον σεβασμο και σορρυ αν ειναι βλακεια..αυτοι οι τυποι εχουν συνηθως διαφορες και τις λυνουν με πιστολιες..εμεις σαν πελατες κατα ποσο κινδυνευουμε οσο ειμαστε μεσα στο μαγαζι? υπαρχει ποτε περιπτωση να γινει κατι και εκει μεσα και να φαμε καμμια αδεσποτη?
Πες του και το αλλο τύπε, πετανε καρφιά στο πατωμα σε αυτα τα μαγαζια και μπορει να πατησει κανενα αν ειναι ανυποψιαστοςΝαι φιλε...ειναι... Και μαλλον θα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος...Θα ελεγα μαλιστα να μην πηγαινεις καθολου σε τετοια μερη ...Μπορει να πεσει κανενας καθρεπτης κατω και να σε πλακωσει...
Παιδια να κανω μια ερωτηση με ολο τον σεβασμο και σορρυ αν ειναι βλακεια..αυτοι οι τυποι εχουν συνηθως διαφορες και τις λυνουν με πιστολιες..εμεις σαν πελατες κατα ποσο κινδυνευουμε οσο ειμαστε μεσα στο μαγαζι? υπαρχει ποτε περιπτωση να γινει κατι και εκει μεσα και να φαμε καμμια αδεσποτη?
O μπατζανάκης ,του τρίτου ξάδερφου,του μπαμπα της κολλήτης, του θείου, ενός παιδιού που ξέρω μου είπε ότι εκεί έχει και σατανιστές και βγαίνουν και σε τρώνε αν δεν είσαι καλό παιδί!Πες του και το αλλο τύπε, πετανε καρφιά στο πατωμα σε αυτα τα μαγαζια και μπορει να πατησει κανενα αν ειναι ανυποψιαστος
Δεν ξερω ρε τύπε, αλλά μην τρελαθουμε κιολας, δεν ενιωσα ποτέ ανασφαλεια κινουμενος σε τετοια μαγαζια και συναντωντας κοπελες του χωρου.και ναι κυριες κ κυριοι οι αρκούδες χεζουν στο δασος
και ναι κυριες κ κυριοι οι αρκούδες χεζουν στο δασος
Μα τι να πω ρε τύπε. Ας πουμε, η Εθνικη Οδος Αθηνών-Πατρων εχει πιο πολλους νεκρους απο οσους τα κωλομπαρα την τελευταια δεκαετια, δεν ειδα ομως κανεναν να σκεφτεται οτι θα σκοτωθει οδηγωντας εκει. Γιατι να το σκεφτουμε για ενα κωλομπαρο?O μπατζανάκης ,του τρίτου ξάδερφου,του μπαμπα της κολλήτης, του θείου, ενός παιδιού που ξέρω μου είπε ότι εκεί έχει και σατανιστές και βγαίνουν και σε τρώνε αν δεν είσαι καλό παιδί!
Αλεξακη για δωσε λινκ...Xθες ο Μαριος ελεγε οτι πηγαν να τον σκοτωσουν, σημερα σκοτωνεται ο ιδιοκτητης του Χ-BAR, τι στο διαολο γινεται? Πολεμος ανοιξε?
Πες του και το αλλο τύπε, πετανε καρφιά στο πατωμα σε αυτα τα μαγαζια και μπορει να πατησει κανενα αν ειναι ανυποψιαστος
εσυ με τον παρα σου γιατι να νιωσεις ανασφαλεια ρε τυπε;Δεν ξερω ρε τύπε, αλλά μην τρελαθουμε κιολας, δεν ενιωσα ποτέ ανασφαλεια κινουμενος σε τετοια μαγαζια και συναντωντας κοπελες του χωρου.
Έτσι είναι φίλε όπως τα λές.Μα τι να πω ρε τύπε. Ας πουμε, η Εθνικη Οδος Αθηνών-Πατρων εχει πιο πολλους νεκρους απο οσους τα κωλομπαρα την τελευταια δεκαετια, δεν ειδα ομως κανεναν να σκεφτεται οτι θα σκοτωθει οδηγωντας εκει. Γιατι να το σκεφτουμε για ενα κωλομπαρο?