Νέα

Προσοχη! μην πηδατε παντρεμενες! Κινδυνος-Θανατος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Στα παραλιακα μερη είναι γεμάτο νοικιασμενα σπιτια που δουλευει ο άντρας και εχει στειλει τη γυναικα με τα παιδιά να κανουν τα μπανάκια τους
αλλα θεωρώ ότι είναι δύσκολος στοχος με τα παιδιά στη μέση .
βέβαια αν θέλει η άλλη δεν περιμενει τις διακοπες

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Ανοιγω αυτο το θεμα και θελω να το παρετε στα σοβαρα..πριν λιγα χρονια τα ειχα με μια παντρεμενη 34 ετων..σε καποια φαση το εμαθε ο αντρας της και μου την εστησε μαζι με καποιυς φιλους του και εφαγα το ξυλο της χρονιας μου..ομως υπαρχουν και χειροτερα που μπορειτε να παθετε..διαβαστε εδω τι εγινε μολις πριν λιγο καιρο.. και φυσικα λιγο αργοτερα ακολουθησε κι αλλο πεεριστατικο διαβαστε εδω.. γι ασυτο τυποι αν δεν θελετε μπλεξιματα μακρια απο παντρεμενες..ποτε δεν ξερεις πως θα αντιδρασει ο κερατας συζυγος!  :helpplea:
όταν τα μπλέκεις με παντρεμενη είναι σαν να πηγαίνεις σε πολεμο.οι τυποι που τους φαγανε πιο πανω πηγαν στο πολεμο χωρις οπλα.οταν μπλέκεις με τέτοιες καταστασεις πρεπει εστω να ξερεις μια πολεμικη τεχνη προτείνω krav maga η εστω να πηγαίνεις γυμναστηριο να σηκωνεις βαρη και επισης καλου κακκου ένα στιλετακι στη τσεπη σε περιπτωση που κινδυνεψει η ζωη μας.επισης το σημαντικοτερο πρεπει να ξερεις αν ο απατιμενος εχει κανα οπλο ετσι ώστε να λαβουμε τα μετρα μας.

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
Oτι είναι πάνω από 7αρι το γαμάμε. Σιγά μην σκεφτούμε κερατάδες και έμπολα

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
όταν τα μπλέκεις με παντρεμενη είναι σαν να πηγαίνεις σε πολεμο.οι τυποι που τους φαγανε πιο πανω πηγαν στο πολεμο χωρις οπλα.οταν μπλέκεις με τέτοιες καταστασεις πρεπει εστω να ξερεις μια πολεμικη τεχνη προτείνω krav maga η εστω να πηγαίνεις γυμναστηριο να σηκωνεις βαρη και επισης καλου κακκου ένα στιλετακι στη τσεπη σε περιπτωση που κινδυνεψει η ζωη μας.επισης το σημαντικοτερο πρεπει να ξερεις αν ο απατιμενος εχει κανα οπλο ετσι ώστε να λαβουμε τα μετρα μας.

Για ενα πηδουλο να στησουμε πολεμο;;
Τανες κ πσλι τανες

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.436
Πόντοι
34.538
Ανοιγω αυτο το θεμα και θελω να το παρετε στα σοβαρα..πριν λιγα χρονια τα ειχα με μια παντρεμενη 34 ετων..σε καποια φαση το εμαθε ο αντρας της και μου την εστησε μαζι με καποιυς φιλους του και εφαγα το ξυλο της χρονιας μου..ομως υπαρχουν και χειροτερα που μπορειτε να παθετε..διαβαστε εδω τι εγινε μολις πριν λιγο καιρο.. και φυσικα λιγο αργοτερα ακολουθησε κι αλλο πεεριστατικο διαβαστε εδω.. γι ασυτο τυποι αν δεν θελετε μπλεξιματα μακρια απο παντρεμενες..ποτε δεν ξερεις πως θα αντιδρασει ο κερατας συζυγος!  :helpplea:
Σουταρησε και τη γυναικα του ο κιαρατας,
η μονο εσυ εφαγες μαπες?
Εμαθες?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
με ειχε καλεσει φιλη μου, πηδιομασταν πριν 10 χρονια, σπιτι της. ειχε πλεον παντρευθει και ειχε και ενα μικρο κοριτσακι. Εμεινα ΣΚ σπιτι τους, επαρχια. Μεζονετα ειχαν, κατω ενα υ/δ εμενα εγω και επανω αυτοι. Το βραδυ επεσα για υπνο και ηρθε το πουτανακι κατα τις 3 μεσα στο δωματιο και μου πηρε πιπα τρελη και μετα καβαλησε το καβλι μου ακαποτα. μου ειπε μην χυσεις μεσα μου. οταν εφτασα να χυσω, κατεβηκε και τα καταπιε...και εφυγε επανω για υπνο.

αυτα κυριοι για να ξερετε τι γινεται.

το σκεφτομαι καμια φορα και με πιανει τρελα. θα μπορουσε να μας ειχε σκοτωσει ο αλλος αν μας επερνε πρεφα. ηταν και γομαρι.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
με ειχε καλεσει φιλη μου, πηδιομασταν πριν 10 χρονια, σπιτι της. ειχε πλεον παντρευθει και ειχε και ενα μικρο κοριτσακι. Εμεινα ΣΚ σπιτι τους, επαρχια. Μεζονετα ειχαν, κατω ενα υ/δ εμενα εγω και επανω αυτοι. Το βραδυ επεσα για υπνο και ηρθε το πουτανακι κατα τις 3 μεσα στο δωματιο και μου πηρε πιπα τρελη και μετα καβαλησε το καβλι μου ακαποτα. μου ειπε μην χυσεις μεσα μου. οταν εφτασα να χυσω, κατεβηκε και τα καταπιε...και εφυγε επανω για υπνο.

αυτα κυριοι για να ξερετε τι γινεται.

το σκεφτομαι καμια φορα και με πιανει τρελα. θα μπορουσε να μας ειχε σκοτωσει ο αλλος αν μας επερνε πρεφα. ηταν και γομαρι.

Τον επαιξες καλα με την ιστοριουλα ε ??  :jerking: :jerking:

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
Παντρεμένοι φίλοι μου εχουν πει ότι σπάνια πηδάνε τις γυναίκες τους, ειδικά μετά τα παιδιά... Κάποιος πρέπει να τις γαμήσει και αυτές

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Τον επαιξες καλα με την ιστοριουλα ε ??  :jerking: :jerking:

δυσκολο να εχει γινει?? ή θεωρεις οτι σε σενα δεν μπορει να γινει....αρα δεν γινεται σε ολους.

α ρε τυπε ..... χαλαρωσε και μην εισαι αντιρρησιας για την αντιρρηση και μονο

Get a life

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Παντρεμένοι φίλοι μου εχουν πει ότι σπάνια πηδάνε τις γυναίκες τους, ειδικά μετά τα παιδιά... Κάποιος πρέπει να τις γαμήσει και αυτές
Και εμένα τα ίδια μου λένε. Νομίζω ότι την πηδούν γύρω στη 1 φορά/μήνα

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Κάθε 30 δευτερόλεπτα; Αυτά είναι!!!
ναι ρε συ!Μιλαμε τρομερα ευαισθητη.Συνεχως χτυπιοταν και εχυνε.
Πολυοργασμικη!!!
Δε μου χει ξανατυχει.
Καθαρα κολπικοι οργασμοι.Εχυνε οποτε ημουνα μεσα της.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Για ενα πηδουλο να στησουμε πολεμο;;
Τανες κ πσλι τανες
εγω χρονια το λεω αυτό,αν και μια στο τοσο καλο είναι να γαμαμε κανα ερασιτεχνικο παντρεμενο πουτανακι.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
ναι ρε συ!Μιλαμε τρομερα ευαισθητη.Συνεχως χτυπιοταν και εχυνε.
Πολυοργασμικη!!!
Δε μου χει ξανατυχει.
Καθαρα κολπικοι οργασμοι.Εχυνε οποτε ημουνα μεσα της.
λαχειο πετυχες τυπε.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
δυσκολο να εχει γινει?? ή θεωρεις οτι σε σενα δεν μπορει να γινει....αρα δεν γινεται σε ολους.

α ρε τυπε ..... χαλαρωσε και μην εισαι αντιρησιας για την αντιρηση και μονο

Get a life

Σιγουρα κατι παρομοιο εχεις σκεφτει πολλες φορες οταν τον παιζεις  :grin:

Θα ελεγα οτι ειναι μουφα,φιδι αλλα μαλλον ειναι ερωτικη ιστορια,φαντασιωση με την οποια την εχεις κανει λαστιχο ....

Θελεις αναλυση ??
Εγω δεν ξερω καμια γυναικα που θα φιλοξενουσε αντρα φιλο της με την οικογενεια της ... και μονο που χρησιμοποιεις την λεξη φιλος ... σημαινει οτι ποτε δεν υπηρξες γκομενος της ... ...αν ησουν γκομενος θα σου ειχε κοψει επαφη σιγουρα,δεν θα σε καλουσε για σ/κ.

Κατα πασα πιθανοτητα εχεις καποια φιλη που ειχες απωθημενο και τον επαιζες μαζι της αλλα αυτην γαμιοταν με ολους τους αλλους εκτος απο εσενα,εσυ απλα κρατουσες το σκορ ... επειδη τον επαιζες ολα τα χρονια μαζι της,τωρα που παντρευτηκε αλλαξες την φαντασιωση με το να σε καλεσει για σκ και ολες οι υπολοιπες μουφες που εγραψες.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Σιγουρα κατι παρομοιο εχεις σκεφτει πολλες φορες οταν τον παιζεις  :grin:

Θα ελεγα οτι ειναι μουφα,φιδι αλλα μαλλον ειναι ερωτικη ιστορια,φαντασιωση με την οποια την εχεις κανει λαστιχο ....

Θελεις αναλυση ??
Εγω δεν ξερω καμια γυναικα που θα φιλοξενουσε αντρα φιλο της με την οικογενεια της ... και μονο που χρησιμοποιεις την λεξη φιλος ... σημαινει οτι ποτε δεν υπηρξες γκομενος της ... ...αν ησουν γκομενος θα σου ειχε κοψει επαφη σιγουρα,δεν θα σε καλουσε για σ/κ.

Κατα πασα πιθανοτητα εχεις καποια φιλη που ειχες απωθημενο και τον επαιζες μαζι της αλλα αυτην γαμιοταν με ολους τους αλλους εκτος απο εσενα,εσυ απλα κρατουσες το σκορ ... επειδη τον επαιζες ολα τα χρονια μαζι της,τωρα που παντρευτηκε αλλαξες την φαντασιωση με το να σε καλεσει για σκ και ολες οι υπολοιπες μουφες που εγραψες.

με τοσο σιγουρια που εχεις......εισαι μεγαλη αποτυχια τυπε.

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Κλασικοί μαλάκες νεοέλληνες. Αντί να τα βάλουν με τη γυναίκα τους που τους ξεφτίλισε, τα έβαλαν με τον άντρα. Λες και αν σε αυτούς καθόταν καμιά ,θα εξέταζαν αν ήταν παντρεμένη.
Ρε ουστ ξεφτιλισμένοι μαλάκες

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
τυπε νεος εισαι στο αθλημα ? αμα σε κανει τσακωτο στο κρεβατι με την γυναικα του ο κερατας λες απλα οτι εσυ την πληρωσες για να γαμησεις και δεν την ξερεις, ο τυπος θα μεινει παγωμενος για λιγο οποτε προλαβαινεις να βαλεις σωβρακο και να φυγεις.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Εκτος και είναι κανας φιλος σου θα εισαι μαλακας να τα βαλεις με το γαμια και όχι την πουτανα τη γυναικα σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom