SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.129
- Πόντοι
- 6.796
Ποιο κωλομπαρο είχε ξέρουμε;
τυπε πρεπει να αναγνωρισεις στον εχτορα ομως οτι δεν ειναι καμια αδερφαρα να γουγλαρει "κλειστα σκοπευτηρια αττικη 2016" και μετα να γραφει2 χρονια περιμεναν οι φανατικοι μου να με ξαναδουν !!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θέλω να είμαι καλός μαζί σου, φοβάμαι μην μου ξαναφύγειςρε αϊ στο διαολο τσουτσεκι ... που ζητας αδειες ...
κοπριτη ...
τις προηγουμενες 147 φορες ζητησες αδεια ;
σκατο ...
το λεει ο τιτλος του νηματοςΠοιο κωλομπαρο είχε ξέρουμε;
θέλω να είμαι καλός μαζί σου, φοβάμαι μην μου ξαναφύγεις
Αυτη με το ασπρο φανελακι βαλεθέλω να είμαι καλός μαζί σου, φοβάμαι μην μου ξαναφύγεις
τυπε πρεπει να αναγνωρισεις στον εχτορα ομως οτι δεν ειναι καμια αδερφαρα να γουγλαρει "κλειστα σκοπευτηρια αττικη 2016" και μετα να γραφει
σε παιζει μπαλιτσα μονο με τις γνωσεις του τσερβελου του
οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι γυναικωτοι που κοντραρονται με 2 μοζιλλα ανοιχτους, ενα στο μπου κομ και ενα στο γοογλη :S
Αυτη με το ασπρο φανελακι βαλε![]()
τυπε πρεπει να αναγνωρισεις στον εχτορα ομως οτι δεν ειναι καμια αδερφαρα να γουγλαρει "κλειστα σκοπευτηρια αττικη 2016" και μετα να γραφει
σε παιζει μπαλιτσα μονο με τις γνωσεις του τσερβελου του
οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι γυναικωτοι που κοντραρονται με 2 μοζιλλα ανοιχτους, ενα στο μπου κομ και ενα στο γοογλη :S
δεν ειναι 1-0 ομως με τιποτατύπε στο συγκεκριμένο έκανε λάθος δεν υπάρχουν δικαιολογίες
το λεει ο τιτλος του νηματος![]()
δεν έφυγες ρε μαλάκα σε διώξανε, αλλιώς λάκης33 θα ήσουν ακόμαΤο αν θα φυγω η οχι , εξαρταται μονο απο μενα και το χρονο μου.
Εσυ , ουτε τριχα απο τα αρχιδια μου δεν κουνας.
αμα εισασταν αστυνομικοι
13 σελιδες και ακομα να πεσει ένα στοιχειο...
αμα εισασταν αστυνομικοι θα εισασταν για τον [size=19pt]μπουτσο[/size]
τυπε μονος του εφυγε μετα απο ανοιγμα θρεντ καταγγελια κατα τραμουντανα και αντισθενηδεν έφυγες ρε μαλάκα σε διώξανε, αλλιώς λάκης33 θα ήσουν ακόμα
δεν έφυγες ρε μαλάκα σε διώξανε, αλλιώς λάκης33 θα ήσουν ακόμα
δεν ειναι 1-0 ομως με τιποτα
0,5 - 0,5 ειναι το πιο δικαιο γιατι και ο αλλος ητανε πολυ απλας με τα κλειστα
σε επομενη διαφωνια θα λυθουν οι διαφορες
Ποιος με εδιωξε ρε τσοκαρο ;
Δημοσιε υπαλληλε τσανακογλειφτη του ΠΑΣΟΚ.
Σαλτα γαμησου.
Μαζι σου δεν θελω κουβεντες, μουνι απλυτο.