Νέα

Έκρηξη βόμβας με νεκρό στα Κ. Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Απλά λέω οτί η 17Ν μπορεί να θεωρηθεί ακροαριστερή επαναστατική οργάνωση επειδή είχε στόχους ειδικού,σχεδιασμό κ μία ιδεολογία αντίθετα με ότι συμβαίνει με τους πυρήνες της φωτιάς.

Για εμένα κάποια καθικάκια που σκότωσε π.χ. απότακτο αστυνομικό, βασανιστή κατά τη Δικτατορία Ευάγγελο Μάλλιο επρέπε απλά να βρίσκονται εις τας φυλάκας.

Πάντως δεν είχε στόχο αθώα θύματα σε καμία περίπτωση.

Χρησιμοποιούσε την αυτοδικιά.
ΠΙΠΕΣ

Καλη τρομοκρατια δεν υπαρχει! ΤΕΛΟΣ

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Διαβαζα πριν λιγο τις ειδησεις, σε μια μερα σκοτωθηκαν 3 ανθρωποι....σημερα!

Προφανως η λυση του προβληματος για τον Κ. Κοεμτζογλου ειναι να τιμωρησει μερικους αστυνομικους επειδη εριξαν καμια φαπα, ή επειδη δεν εβγαλαν το εθνοσημο απο τη στολη τους....
καμπουλ δεν ειχε πει ο μιχαλακης οτι γιναμε;; ο βουγιας θα μας λυσει ολα τα προβληματα ασγαλειας που εχουμε, αληθεια τα πασοκοαριστερα χαμερπη που χαθηκαν;;

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
καμπουλ δεν ειχε πει ο μιχαλακης οτι γιναμε;; ο βουγιας θα μας λυσει ολα τα προβληματα ασγαλειας που εχουμε, αληθεια τα πασοκοαριστερα χαμερπη που χαθηκαν;;
βρε μια χουντα θελουμε να γινουμε χωρα η πολυ ελευθερια βλαπτει εξω και οι ξενοι και ολα

Επισκέπτης
Να σου υπενθυμίσω ότι η 17Ν επί Πασόκ εξαρθρώθηκε!!! :grin:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Απλά λέω οτί η 17Ν μπορεί να θεωρηθεί ακροαριστερή επαναστατική οργάνωση επειδή είχε στόχους ειδικούς,σχεδιασμό κ μία ιδεολογία αντίθετα με ότι συμβαίνει με τους πυρήνες της φωτιάς.

Για εμένα κάποια καθικάκια που σκότωσε π.χ. απότακτο αστυνομικό, βασανιστή κατά τη Δικτατορία Ευάγγελο Μάλλιο επρέπε απλά να βρίσκονται εις τας φυλάκας.

Πάντως δεν είχε στόχο αθώα θύματα σε καμία περίπτωση.

Χρησιμοποιούσε την αυτοδικιά.
πατερ μου αυτοδικια ειναι ειναι η βεντετα στην μανη και στην κρητη ολα τα αλα ειναι πιπες...απο τις φατσες γιωτοπουλου,ξηρου, κουφοντινα εσυ τους κοβεις για επαναστατες;;

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Αμα ειχαμε χουντα δεν θα εγραφες εδω περα
θα ζουσα και χωρις αυτο αλλα τουλαχιστον και θα κυκλοφορουσα χωρις να φοβαμαι οπλα μαχαιρια κατσαβιδια και θα κοιμομουν ξεκλειδωτα ουτε εγκληματικοτητες ουτε ανεργιες

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Να σου υπενθυμίσω ότι η 17Ν επί Πασόκ εξαρθρώθηκε!!! :grin:
να σου θυμισω οτι ο τζωρτζατος ειχε συληφθει το 92 σαν υποποτος για τρομοκρατια και οι φυλαδες του πασοκ με πρωτη και καλυτερη την ελευθεροτυπια ειχαν κανει αγωνα να τον αποφυλακισουν :cool2: :cool2: :cool2:

Επισκέπτης
πατερ μου αυτοδικια ειναι ειναι η βεντετα στην μανη και στην κρητη ολα τα αλα ειναι πιπες...απο τις φατσες γιωτοπουλου,ξηρου, κουφοντινα εσυ τους κοβεις για επαναστατες;;
Εγώ προσωπικά όχι.

Είπα η ποινή πρέπει να είναι πάντα τα μπουντρούμια,όχι η αυτοδικία!!!

Απλά αν κάποια οργάνωση μπορεί να θεωρηθεί ακροαριστερή επαναστατική είναι μονό η 17Ν,ότι άλλο ανήκει στην στυγνή τρομοκρατία!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
να σου θυμισω οτι ο τζωρτζατος ειχε συληφθει το 92 σαν υποποτος για τρομοκρατια και οι φυλαδες του πασοκ με πρωτη και καλυτερη την ελευθεροτυπια ειχαν κανει αγωνα να τον αποφυλακισουν :cool2: :cool2: :cool2:
να σας θυμίσω ότι σήμερα ο τζωρτζέτος γράφει στο θρεντ του Ολυμπιακού

Επισκέπτης
θα ζουσα και χωρις αυτο αλλα τουλαχιστον και θα κυκλοφορουσα χωρις να φοβαμαι οπλα μαχαιρια κατσαβιδια και θα κοιμομουν ξεκλειδωτα ουτε εγκληματικοτητες ουτε ανεργιες
Καλά μην ορκίζεσαι κιόλας!!! :tooth:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Εγώ προσωπικά όχι.

Είπα η ποινή πρέπει να είναι πάντα τα μπουντρούμια,όχι η αυτοδικία!!!

Απλά αν κάποια οργάνωση μπορεί να θεωρηθεί ακροαριστερή επαναστατική είναι μονό η 17Ν,ότι άλλο ανήκει στην στυγνή τρομοκρατία!!!
πως οριζεις το επαναστατικη;;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Το κακο είναι οτι την πληρωνουν παντα αυτοι που δεν φταινε σε τπτ