aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μην τα πεις παραεξω.....Να υπάρχει κάποια ιδεολογία κ ειδικοί στόχοι που δεν χαρακτηρίζονται ως ''αθώοι''.
μην τα πεις παραεξω.....Να υπάρχει κάποια ιδεολογία κ ειδικοί στόχοι που δεν χαρακτηρίζονται ως ''αθώοι''.
Mε ρώτησε απάντησα!!!συνεχιζεις να λες μαλακιες Παπαζολη!
αστο παιδι να μας διασκεδαζειμην τα πεις παραεξω.....
πως εκφερεις γνωμη για κατι που δε ξερεις?Mε ρώτησε απάντησα!!!
Από εκεί και πέρα γνώμες λέμε,αν όσα λέω σου φαίνονται μαλακίες δεν με ενδιαφέρει!!!
σε κανα μηνα θα σε κανω να γουσταρεις και τις Ρωσσιδες!:o :o
οου μάι!
συμφωνω με το μεμο!
(μονο σε αυτο )
Αυτή είναι η γνώμη μου για την διαφορά ανάμεσα σε επαναστατική ακροαριστερή οργάνωση και στυγνή τρομοκρατία.μην τα πεις παραεξω.....
Νομίζω ξέρω όσο για να εκφέρω μία γνώμη,αν είναι και σωστή ας κρίνει η ιστορία!!!πως εκφερεις γνωμη για κατι που δε ξερεις?
σε κανα μηνα θα σε κανω να γουσταρεις και τις Ρωσσιδες!
εννοια σου!
αχαχαχαχα
Σε αυτό και μόνο συμφωνώ και εγώ με τον Μέμο(δεν υπάρχει καλή τρομοκρατία),σε άλλα έχω αντίθετη άποψη!!!:o :o
οου μάι!
συμφωνω με το μεμο!
(μονο σε αυτο )
Σε αυτό και μόνο συμφωνώ και εγώ με τον Μέμο(δεν υπάρχει καλή τρομοκρατία),σε άλλα έχω αντίθετη άποψη!!!
Σεμνά τώρα μην του δώσουμε και πολύ θάρρος!!!ε ναι κι εγω, γι αυτο κι η παρενθεση!
τι ξερεις μωρε? εδω ελεγες οτι η 17Ν δεν εχει σκοτωσει αθωους!Νομίζω ξέρω όσο για να εκφέρω μία γνώμη,αν είναι και σωστή ας κρίνει η ιστορία!!!
να μελετατε μεμοσαν για να γινετε καλυτεροι ανθρωποι!Σεμνά τώρα μην του δώσουμε και πολύ θάρρος!!!
Δεν σκότωνε αθώους γενικά εννούσα,νομίζω κιόλας αυτό έγραψα.τι ξερεις μωρε? εδω ελεγες οτι η 17Ν δεν εχει σκοτωσει αθωους!
αστο λεμε!
δηλαδη τι πρεπει να εκανε ρε? να επαιρνε ανα καλασνικοφ και να πυροβολουσανε μερα μεσημερι στη σταδιου?Δεν σκότωνε αθώους γενικά εννούσα,νομίζω κιόλας αυτό έγραψα.
Κανένας στόχος δεν ηταν ο απλός αθώος μέσος πολίτης.
για τις Ελλεηνιδες τι γνωμη εχεις?αχαχα! μα δεν ειπα ποτε οτι δε μου αρεσουν (καποιες) ρωσιδες!
Κάπως έτσι νομίζω συμπεριφέρονται οι πυρήνες της φωτιάς(ένα καλάσνικοφ και πυροβολάμε),στα λόγια μου έρχεσαι σιγά-σιγά!!!δηλαδη τι πρεπει να εκανε ρε? να επαιρνε ανα καλασνικοφ και να πυροβολουσανε μερα μεσημερι στη σταδιου?
τι θα πει ρε μεσος πολιτης και αθωωος? ποιος τους κρινει? οι τρομοκρατες?
αμα εγω σου ριξω μια φαπα και παω στην αστυνομια και πω οτι τον εδειρα γιατι εκρινα οτι δεν ηταν αθωωος ο Παπαζολης τι λες να μου κανουνε?
σε ξαναρωτω, ποιος κρινει ποιος εχει βλαψει η οχι? οι ιδιοι οι τρομοκρατες?Κάπως έτσι νομίζω συμπεριφέρονται οι πυρήνες της φωτιάς(ένα καλάσνικοφ και πυροβολάμε),στα λόγια μου έρχεσαι σιγά-σιγά!!!
Μέσος αθώος πολίτης= ο μη έχων βλάψει κανέναν εμέσα ή άμεσα!!!
Μεγάλος αριθμός της κοινωνίας.σε ξαναρωτω, ποιος κρινει ποιος εχει βλαψει η οχι? οι ιδιοι οι τρομοκρατες?