μη μου απαντας με γενικολογα!Μεγάλος αριθμός της κοινωνίας.
και ποιος ορισε ως εκκαθαριστες τους τρομοκρατες? παλι μεγαλος αριθμος της κοινωνιας?
μη μου απαντας με γενικολογα!Μεγάλος αριθμός της κοινωνίας.
Κανένας,αυτοδικιά έχουμε και είναι παράνομο καθώς υπάρχει κράτος με νόμους κ αρχές.μη μου απαντας με γενικολογα!
και ποιος ορισε ως εκκαθαριστες τους τρομοκρατες? παλι μεγαλος αριθμος της κοινωνιας?
τοτε σταματα να τους υποστηριζεις! Κοινοι εγκληματιες ητανε! ΤΕΛΟΣΚανένας,αυτοδικιά έχουμε και είναι παράνομο καθώς υπάρχει κράτος με νόμους κ αρχές.
Δεν τους υποστήριζω,φαντάσματα βλέπεις!!!τοτε σταματα να τους υποστηριζεις! Κοινοι εγκληματιες ητανε! ΤΕΛΟΣ
και οσον αφορα το μεγαλο αριθμο της κοινωνιας, για πες μου εσυ που εισαι μελος της κοινωνιας ποσους ηξερες απο τα θυματα της 17Ν? Και ειχες και την πεποιθηση οτι δεν ειναι και αθωοι?
Σταματα να λες πιπες σου λεω!
αντε καλημερα
ρε παπαζολη αυτοδικια εχουμε οταν εσυ σκοτωσεις εμενα και εσενα ο αδελφος κ.ο.κ, στην συγκεκριμενη περιπτωση εχουμε παραφρονες που απο τα πολλα αστυνομικα που βλεπυν στην τηλεοραση εχουν παθει παρακρουση,,,Κανένας,αυτοδικιά έχουμε και είναι παράνομο καθώς υπάρχει κράτος με νόμους κ αρχές.
Λάθος.ρε παπαζολη αυτοδικια εχουμε οταν εσυ σκοτωσεις εμενα και εσενα ο αδελφος κ.ο.κ, στην συγκεκριμενη περιπτωση εχουμε παραφρονες που απο τα πολλα αστυνομικα που βλεπυν στην τηλεοραση εχουν παθει παρακρουση,,,
παπαζολη μηπως σου λεω ακριβως το ιδιο;;;;τιμωρω αυτον που εγκληματισε ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ!!!!! σε ποιο μελος της 17ν εγκληματησε καποιο απο τα θυματα;;Λάθος.
*αυτοδικία(θηλυκό): η ενέργεια με την οποία κάποιος τιμωρεί ο ίδιος αυτόν που εγκλημάτησε εις βάρος του, παρακάμπτοντας την δικαστική οδό.
Εγώ θεωρώ λοιπόν οτί η 17Ν πήρε απλά παράνομα τον νόμο στα χέρια της και έθεσε ως ποινή σε κάποιους τον θάνατο.
Ετσί όπως το έθεσες παραπάνω απλά δολοφόνια το λέω,δεν το έγραψες σωστά ή δεν κατάλαβα τα ευκόλως εννοούμενα!!!παπαζολη μηπως σου λεω ακριβως το ιδιο;;;;τιμωρω αυτον που εγκληματισε ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ!!!!! σε ποιο μελος της 17ν εγκληματησε καποιο απο τα θυματα;;
σε κανεναν να εισαι σιγουρος, οταν αποφασιζαν ποιον θα σκοτωσουν στην ''χαρα΄΄ τρωγωντας εκμεκ η πινοντας τον καφε τους στην ''σονια'' τοτε δεν ειναι επαναστατες ειναι δολοφονοι, και στην τελικη εγω δεν γουσταρω να ενεργει καποιος για λογαριασμο μου, αν ηθελαν να παρουν τον νομο στα χερια τους ας σκοτωναν και μερικους εμπορους ναρκωτικων, εμπορους οπλων, ας σκοτωναν και μερικους απο τα νεα σοσιαλιστικα τζακια η νεοσοσιαλιστες εκδοτες,......Ετσί όπως το έθεσες παραπάνω απλά δολοφόνια το λέω,δεν το έγραψες σωστά ή δεν κατάλαβα τα ευκόλως εννοούμενα!!!
Δεν γνωρίζω αν υπήρξε κάποιο,πιθανόν/ίσως όχι.
Πάντως και σε κανένα από τα μέλη της 17Ν να μην εγκληματίσε άμεσα κάποιο θύμα ''εγκλημάτισε'' σίγουρα έμεσα όπως και σε αρκετούς από την υπόλοιπη κοινωνία!!!
Η 17Ν λοιπόν πήρε παράνομα τον νόμο στα χέρια της και επέβαλε την ποινή του θανάτου.
Εσύ πολύ σίγουρος εμφανίζεσαι,προσωπικά δεν έχω ακούσει οτί αποφάσιζαν ποιον θα σκοτώσουν με εκμέκ και καφέ!!!σε κανεναν να εισαι σιγουρος, οταν αποφασιζαν ποιον θα σκοτωσουν στην ''χαρα΄΄ τρωγωντας εκμεκ η πινοντας τον καφε τους στην ''σονια'' τοτε δεν ειναι επαναστατες ειναι δολοφονοι, και στην τελικη εγω δεν γουσταρω να ενεργει καποιος για λογαριασμο μου, αν ηθελαν να παρουν τον νομο στα χερια τους ας σκοτωναν και μερικους εμπορους ναρκωτικων, εμπορους οπλων, ας σκοτωναν και μερικους απο τα νεα σοσιαλιστικα τζακια η νεοσοσιαλιστες εκδοτες,......
ποιον πασοκο σκωτωσαν;;;;; οσο γιατην ''σονια'' και τη ''χαρα'' διαβασε περισσοτερο, θα τα βρεις...Εσύ πολύ σίγουρος εμφανίζεσαι,προσωπικά δεν έχω ακούσει οτί αποφάσιζαν ποιον θα σκοτώσουν με εκμέκ και καφέ!!!
Eπαναστάτες-δολοφόνοι θα έλεγα,έχει διαφορά από τον απλό δολοφόνο.
Το θέμα δεν είναι αν γουστάρεις ή γουστάρω,το θέμα είναι οτί υπάρχουν νόμοι.
Εχούμε επιθέσεις και 1 δολοφονία κατά ΠΑΣΟΚ,ίσως και περισσότερες,μία πρόχειρη ματιά έριξα:
# 8 Μαΐου 1989, Ψυχικό, απόπειρα δολοφονίας του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Πέτσου με βόμβα.
# 31 Μαρτίου 1999, Εξάρχεια, ρουκέτα κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην Χ. Τρικούπη.
# 3 Απριλίου 1999, Γαλάτσι, ρουκέτα κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ.
Οι έμποροι ναρκωτικών είναι ανώνυμοι και πολύ καλά προφυλαγμένοι,δεν εντοπίζονται εύκολα.
Οπά απόπειρα μόνο,δεν πρόσεξα!!!ποιον πασοκο σκωτωσαν;;;;; οσο γιατην ''σονια'' και τη ''χαρα'' διαβασε περισσοτερο, θα τα βρεις...
σε κανεναν να εισαι σιγουρος, οταν αποφασιζαν ποιον θα σκοτωσουν στην ''χαρα΄΄ τρωγωντας εκμεκ η πινοντας τον καφε τους στην ''σονια'' τοτε δεν ειναι επαναστατες ειναι δολοφονοι, και στην τελικη εγω δεν γουσταρω να ενεργει καποιος για λογαριασμο μου, αν ηθελαν να παρουν τον νομο στα χερια τους ας σκοτωναν και μερικους εμπορους ναρκωτικων, εμπορους οπλων, ας σκοτωναν και μερικους απο τα νεα σοσιαλιστικα τζακια η νεοσοσιαλιστες εκδοτες,......
το ιδιο ζηταω και εγω απο τον παπαζολη...Να υποθεσω οτι εισαι δεξιος ?
τεσπα ..... γιατι να μην χτυπησουν και την βουλη να την ισοπεδωσουν κιολας ?
Οπως το πατε εκει θα επρεπε να χτυπησουν !!!!!
Το ολο θεμα ειναι οτι δυστυχως την πληρωνουν αθωοι παντα.....
Σοβαρα τωρα ξεκαθαριστε τι σημαινει επαναστατικη και τι τρομοκρατικη οργανωση ???
Να ξεκαθαρισει η αντιδικια σας και να καταλαβω κι εγω γιατι με μπερδεψατε.... :S
Το ολο θεμα ειναι οτι δυστυχως την πληρωνουν αθωοι παντα.....
Σοβαρα τωρα ξεκαθαριστε τι σημαινει επαναστατικη και τι τρομοκρατικη οργανωση ???
Να ξεκαθαρισει η αντιδικια σας και να καταλαβω κι εγω γιατι με μπερδεψατε.... :S
Στην περίπτωση 17Ν επαναλαμβάνω οτί δεν θεωρώ τα θύματα τόσο ''αθώα'',απλά η ποινή πρέπει πάντα να είναι τα κάτεργα.το ιδιο ζηταω και εγω απο τον παπαζολη...
Μου αρέσει πάντως που έχετε σίγουρη γνώμη πριν καν ξεκαθαρίσει η υπόθεση!!!το προσφυγόπουλο ήρθε απ το Αφγανιστάν.
Δεν το σκότωσαν εκεί οι βόμβες των Αμερικανών και των Ταλιμπάν και το σκότωσε βόμβα που οι ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (ή μπας και ήταν απ τα Β.Π. Πεντέλες/χαλάνδρια?) βάλανε για να χτυπήσουν το σύστημα, σ'έναν παράλογο πόλεμο που οι ίδιοι κηρύξανε ενάντια στην κοινωνία. Καλύτερα να πάρουν φόρα και να .
Αυτά γίνονται όταν μαλάκες-φονιάδες παίζουν τον μπουρλοτιέρη. Κάποιος αθώος μπορεί να την πληρώσει. Για να δούμε τώρα: θα γίνει καμμιά πορεία αλά Γρηγορόπουλου?
το προσφυγόπουλο ήρθε απ το Αφγανιστάν.
Δεν το σκότωσαν εκεί οι βόμβες των Αμερικανών και των Ταλιμπάν και το σκότωσε βόμβα που οι ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (ή μπας και ήταν απ τα Β.Π. Πεντέλες/χαλάνδρια?) βάλανε για να χτυπήσουν το σύστημα, σ'έναν παράλογο πόλεμο που οι ίδιοι κηρύξανε ενάντια στην κοινωνία. Καλύτερα να πάρουν φόρα και να .
Αυτά γίνονται όταν μαλάκες-φονιάδες παίζουν τον μπουρλοτιέρη. Κάποιος αθώος μπορεί να την πληρώσει. Για να δούμε τώρα: θα γίνει καμμιά πορεία αλά Γρηγορόπουλου?
αντε κανε εσυ την αρχη...Για να δούμε τώρα: θα γίνει καμμιά πορεία αλά Γρηγορόπουλου?
Να σου υπενθυμίσω ότι η 17Ν επί Πασόκ εξαρθρώθηκε!!!