Νέα

Έκρηξη βόμβας με νεκρό στα Κ. Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Η 17Ν είχε μερικές ιδιομορφίες, τις έχω ξαναγράψει, αλλά τις συνοψίζω και εδώ:
Με τη λογικη σου, και η Χ.Α. βασει της ιδεολογιας της (λενε) οτι μαχαιρωνει αλλοδαπους! Και επισης (αν κρινουμε απο τις αντιδρασεις των κατοικων του Αγ.Παντελεημονα, της Πατρας, κ.λ.π.) εχει την εμμεση αποδοχη του κοσμου!

Αυτο σημαινει οτι καλως σφαζει η Χ.Α.?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ελπιζω να τους βοηθησουν τους ανθρωπους, κριμα παντως
αστα να πανε
οταν πρωτοακουσα το περιστατικο μου ρθε κατευθειαν στο νου η παροιμια "οπου φτωχος και η μοιρα του"...

Επισκέπτης
Με τη λογικη σου, και η Χ.Α. βασει της ιδεολογιας της (λενε) οτι μαχαιρωνει αλλοδαπους! Και επισης (αν κρινουμε απο τις αντιδρασεις των κατοικων του Αγ.Παντελεημονα, της Πατρας, κ.λ.π.) εχει την εμμεση αποδοχη του κοσμου!

Να έχει δηλαδή άδικο Χ.Α. και 17Ν ως προς τις δολοφονίες δεν παίζει έτσι;;; :think:

Το κράτος πρέπει να υπάρχει σωστά και δίκαια για να μην εμφανίζονται τα άκρα!!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μα για αυτό τους έκλεισαν μέσα:επειδή δεν ήταν αυτοί αρμόδιοι να κρίνουν και να επιβάλουν τις ποινές!!!

Κατά τα άλλα διάβαζε λίγο πριν χυμήξεις,ξέρω οτί το nick μου σε ερεθίζει 1000 συγγνώμη!!! :grin:
παπαζολη τι λες;; τους εκλεισαν μεσα για τις δολοφονιες γενικα η μονο των αθωων;; με μπερδεψες...

Επισκέπτης
αρα λοιπον τι πετυχαν ολοι αυτοι;;
Πιστευώ οτί η 17Ν υπήρξε ένα γερό χτύπημα στο κατεστημένο!!! ;)

Οι σημερινοί τρομοκράτες είναι απλά της φάπας και της δεκάρας!!! :idiot:

Σπουδαίο κατόρθωμα και τρομερή επανάσταση να σκοτώσεις δύο νέα παιδιά της ΕΛΑΣ π.χ.!!! :uglystupid:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Πιστευώ οτί η 17Ν υπήρξε ένα γερό χτύπημα στο κατεστημένο!!! ;)

Οι σημερινοί τρομοκράτες είναι απλά της φάπας και της δεκάρας!!! :idiot:

Σπουδαίο κατόρθωμα και τρομερή επανάσταση να σκοτώσεις δύο νέα παιδιά της ΕΛΑΣ π.χ.!!! :uglystupid:
ενω οτν σκοτωνεις τον αξαρλιαν και τους οδηγους ειναι γροθια στο κατεστημενο....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Να έχει δηλαδή άδικο Χ.Α. και 17Ν ως προς τις δολοφονίες δεν παίζει έτσι;;; :think:

Το κράτος πρέπει να υπάρχει σωστά και δίκαια για να μην εμφανίζονται τα άκρα!!!
εσυ με ποια λογικη δικαιολογεις τους μεν ιδεολογους φονιαδες αλλα εισαι καθετος για τους δε?

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Επι του παρόντος, και σίγουρα έως το τέλος πιθανότατα, τα ρατσιστικά συνθήματα μιας διμοιρίας είναι σημαντικότερο θέμα για μερικούς ευαίσθητους συμπολίτες μας από την δολοφονία ενός 15χρόνου...
Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε...

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Εγώ δεν εκδήλωσα θέση.
Περιέγραψα μια κατάσταση.
Αν θες και τη θέση μου, μπορείς να με εντάξεις στις "πλατιές μάζες" που ΔΕΝ αισθάνθηκαν ότι κινδύνεψαν από τη 17Ν, που είπαν (τις περισσότερες φορές): "Καλά του έκαναν", που είπαν: "Ρε, αλλάζουν το νόμο για να τους δικάσουν, άρα κάτι βρωμάει", και που δεν ήταν σίγουρες (οι μάζες) ότι καλώς χώθηκαν ισόβια οι "τρομοκράτες" της 17Ν.

Στα πλαίσια της θέσης μου (επίσης), ΔΕ με βρίσκει σύμφωνο η επίθεση κατά  αστυνομικών με "γαζώματα" αυτομάτων, όπως και ΔΕ με βρίσκει σύμφωνο η χθεσινή μπόμπα, όπως και ΔΕ με βρίσκει σύμφωνο το μαχαίρωμα φουκαράδων μεταναστών.

Σε κάλυψα?
Πρέπει να δηλώσω και κάτι άλλο?

Επισκέπτης
εσυ με ποια λογικη δικαιολογεις τους μεν ιδεολογους φονιαδες αλλα εισαι καθετος για τους δε?
Δεν δικαιολογώ,ούτε υπερασπίζομαι κανέναν φονιά!!!

Διαχωρίζω την τυφλή βία και θάνατο(Πυρήνες της φωτιάς κ.α.) από τον στοχευμένο(17Ν)!!!

Η αποψή μου είναι οτί πρέπει να υπάρχει ένα πραγματικά δίκαιο κράτος για να μην εμφανίζονται τέτοια φαινόμενα,με ποινή πάντα την φυλακή και ουδέποτε τον θάνατο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom