st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
Σε λιγο καιρο θα καμαρωσουμε και τους Ελληνες Ισλαμιστες.....μην μου αγχωνεστε πολυπολιτισμικα μου αγορια!!!
Εχει πλακα ομως, θα μας ληψει αν φυγει απο το σαιτγραφικος οπως παντα
γραφικος οπως παντα
Ρε Μάριε σου είπα μην φέρεις άλλους από την γιάφκα,δεν με ακούς!!!Εχει πλακα ομως, θα μας ληψει αν φυγει απο το σαιτ
Ελπιζω να τους βοηθησουν τους ανθρωπους, κριμα παντως
Με τη λογικη σου, και η Χ.Α. βασει της ιδεολογιας της (λενε) οτι μαχαιρωνει αλλοδαπους! Και επισης (αν κρινουμε απο τις αντιδρασεις των κατοικων του Αγ.Παντελεημονα, της Πατρας, κ.λ.π.) εχει την εμμεση αποδοχη του κοσμου!Η 17Ν είχε μερικές ιδιομορφίες, τις έχω ξαναγράψει, αλλά τις συνοψίζω και εδώ:
Ρε Μάριε σου είπα μην φέρεις άλλους από την γιάφκα,δεν με ακούς!!!
αστα να πανεΕλπιζω να τους βοηθησουν τους ανθρωπους, κριμα παντως
Να έχει δηλαδή άδικο Χ.Α. και 17Ν ως προς τις δολοφονίες δεν παίζει έτσι;;;Με τη λογικη σου, και η Χ.Α. βασει της ιδεολογιας της (λενε) οτι μαχαιρωνει αλλοδαπους! Και επισης (αν κρινουμε απο τις αντιδρασεις των κατοικων του Αγ.Παντελεημονα, της Πατρας, κ.λ.π.) εχει την εμμεση αποδοχη του κοσμου!
Αυτο σημαινει οτι καλως σφαζει η Χ.Α.?
παπαζολη τι λες;; τους εκλεισαν μεσα για τις δολοφονιες γενικα η μονο των αθωων;; με μπερδεψες...Μα για αυτό τους έκλεισαν μέσα:επειδή δεν ήταν αυτοί αρμόδιοι να κρίνουν και να επιβάλουν τις ποινές!!!
Κατά τα άλλα διάβαζε λίγο πριν χυμήξεις,ξέρω οτί το nick μου σε ερεθίζει 1000 συγγνώμη!!!
Για τις δολοφονίες φυσικά.παπαζολη τι λες;; τους εκλεισαν μεσα για τις δολοφονιες γενικα η μονο των αθωων;; με μπερδεψες...
αρα λοιπον τι πετυχαν ολοι αυτοι;;Για τις δολοφονίες φυσικά.
Πιστευώ οτί η 17Ν υπήρξε ένα γερό χτύπημα στο κατεστημένο!!! ;)αρα λοιπον τι πετυχαν ολοι αυτοι;;
μαριος σκετο....γραφικος οπως παντα
ενω οτν σκοτωνεις τον αξαρλιαν και τους οδηγους ειναι γροθια στο κατεστημενο....Πιστευώ οτί η 17Ν υπήρξε ένα γερό χτύπημα στο κατεστημένο!!! ;)
Οι σημερινοί τρομοκράτες είναι απλά της φάπας και της δεκάρας!!!
Σπουδαίο κατόρθωμα και τρομερή επανάσταση να σκοτώσεις δύο νέα παιδιά της ΕΛΑΣ π.χ.!!!
ΟΧΙ!!!ενω οτν σκοτωνεις τον αξαρλιαν και τους οδηγους ειναι γροθια στο κατεστημενο....
εσυ με ποια λογικη δικαιολογεις τους μεν ιδεολογους φονιαδες αλλα εισαι καθετος για τους δε?Να έχει δηλαδή άδικο Χ.Α. και 17Ν ως προς τις δολοφονίες δεν παίζει έτσι;;;
Το κράτος πρέπει να υπάρχει σωστά και δίκαια για να μην εμφανίζονται τα άκρα!!!
Με τη λογικη σου, και η Χ.Α. βασει της ιδεολογιας της (λενε) οτι μαχαιρωνει αλλοδαπους! Και επισης (αν κρινουμε απο τις αντιδρασεις των κατοικων του Αγ.Παντελεημονα, της Πατρας, κ.λ.π.) εχει την εμμεση αποδοχη του κοσμου!
Αυτο σημαινει οτι καλως σφαζει η Χ.Α.?
Δεν δικαιολογώ,ούτε υπερασπίζομαι κανέναν φονιά!!!εσυ με ποια λογικη δικαιολογεις τους μεν ιδεολογους φονιαδες αλλα εισαι καθετος για τους δε?