Νέα

Έκρηξη βόμβας με νεκρό στα Κ. Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μεγαλοεπιχειρηματίες,μεγαλοεκδότες,χουντικά αποβράσματα,διπλωμάτες και πράκτορες της CIA,καπιταλιστικά κτίρια οι στόχοι και η κοινωνία δεν τα ήξερε!!! :headbang:

Συμφωνάμε αλλά δεν θα το κάνει αν υπάρχει δικαιοσύνη κ αξιοκρατία(να το κίνητρο της 17Ν)!!! ;)
παπαζολη προσεξε τι λες,, ξεπεσμενοι μεγαλοεκδοτες ηταν και αριστοκρατες του κωλου ηταν αυτοι που σκοτωσε, μαλλον λαθος τα ξερεις τα πραγματα..

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μεγαλοεπιχειρηματίες,μεγαλοεκδότες,χουντικά αποβράσματα,διπλωμάτες και πράκτορες της CIA,καπιταλιστικά κτίρια οι στόχοι και η κοινωνία δεν τα ήξερε!!! :headbang:

Συμφωνάμε αλλά δεν θα το κάνει αν υπάρχει δικαιοσύνη κ αξιοκρατία(να το κίνητρο της 17Ν)!!! ;)
η δημοκρατια και η δικαιοσυνη ρε μαλακα δε τιμωρει κανεναν για την ιδεολογια του! Γιατι να τον βαλει φυλακη τον Μπακογιαννη η δικαιοσυνη? επειδη ηταν δεξιος?
Ελεος, βαλε το ρημαδι το μυαλο σου να δουλεψει πριν πεταξεις τη μαλακια!

Επισκέπτης
παπαζολη αυτα που λες δεν στεκουν, δηλαδη τι, μηπως ο μομφερατος ειχε πηδηξει την γκομενα του ξηρου η του κουφοντινα;;φυσικα και τον σκοτωσαν γιατι ηταν δεξιος,, κοιτα απλα θα στο πω, η 17ν εμφανιστηκε κρατωντας την ρομφαια της καθαρσης απο τα χουντικα καταλοιπα και εκεινους που τους στιρηξαν, οι χουντικοι που αποφυλακιστηκαν σχεδον ολοι, ακομα και οταν δρουσε η 17ν ποτε δεν στραφηκε εναντιον τους, γιατι;; ποσους χουντικους σκοτωσε η 17ν;; δηλαδη οταν εκαναν την αποπειρα εναντιον του βαρδινογιαννη χτυπουσαν το κατεστημενο;; με την λογικη τους και ο μπομπολα με τον κοκκαλη επρεπε να εχουν την ιδια τυχη, γιατι οχι;;
Μήπως ο Μομφεράτος συγκάλυψε ή απέκρυψς σκάνδαλα της εποχής(μία άλλη εκδοχή αν και δεν γνωρίζω);;;;

Αρκετούς Χουντικούς σκότωσε.

Δεν έχω γνώση για την υπόθεση Βαρδινογιάννη.

Ποιος σε διαβεβαίωνει ότι ο Κόκκαλης κ ο Μπόμπολας δεν ήταν στόχοι;;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μήπως ο Μομφεράτος συγκάλυψε ή απέκρυψς σκάνδαλα της εποχής(μία άλλη εκδοχή αν και δεν γνωρίζω);;;;

Αρκετούς Χουντικούς σκότωσε.

Δεν έχω γνώση για την υπόθεση Βαρδινογιάννη.

Ποιος σε διαβεβαίωνει οτί ο Κόκκαλης κ ο Μπόμπολας δεν ήταν στόχοι;;;
για πες μους εκτος απο τον μπαμπαλη και μαλλιο ποιοι αλλοι ηταν οι αρκετοι γιατι μου διαφευγει,,,, οσο αφορα τους δευτερους μαλλον εδιναν στοχους :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7+%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF.jpg

Για τούτον εδώ τον κακομοίρη δεν θα καεί η Αθήνα. Και κανείς ένοχος δεν θα πάει φυλακή.

Επισκέπτης
η δημοκρατια και η δικαιοσυνη ρε μαλακα δε τιμωρει κανεναν για την ιδεολογια του! Γιατι να τον βαλει φυλακη τον Μπακογιαννη η δικαιοσυνη? επειδη ηταν δεξιος?
Ελεος, βαλε το ρημαδι το μυαλο σου να δουλεψει πριν πεταξεις τη μαλακια!
Σίγουρα όχι επειδή ήταν δεξιός,αλλά για τίποτα σκάνδαλα π.χ.βατοπεδί τα οποία μένουν ατιμώρητα κ είναι ξεφτίλα(γενικά μιλάω δεν γνωρίζω την υπόθεση Μπακογιάννη και τους λόγους δολοφονίας του κατά την 17Ν).

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Σίγουρα όχι επειδή ήταν δεξιός,αλλά για τίποτα σκάνδαλα π.χ.βατοπεδί τα οποία μένουν ατιμώρητα κ είναι ξεφτίλα(γενικά μιλάω δεν γνωρίζω την υπόθεση Μπακογιάννη και τους λόγους δολοφονίας του κατά την 17Ν).
συνεχεια μιλας χωρις να γνωριζεις! αυτο ειναι το προβλημα σου!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
παπαζολη οπως και οι ιδιοι παραδεχτηκαν στην προκυρηξη τους τον εφαγαν γιατι μεσολαβησε για να γινει η κυβερνηση τζανετακη, αν σου λεει κατι αυτο...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αν σκοτωναν οσους ειχαν σχεση με την χουντα ολο το σοι του περσονα θα ειχε παει ακλαφτο...

Επισκέπτης
για πες μους εκτος απο τον μπαμπαλη και μαλλιο ποιοι αλλοι ηταν οι αρκετοι γιατι μου διαφευγει,,,, οσο αφορα τους δευτερους μαλλον εδιναν στοχους :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Κοίτα εγώ έχοντας αρνητική εικόνα και προδιάθεση για την αστυνομία του τότε αλλά και του σήμερα δεν είμαι αμερόληπτος κριτής :cheesy:(πάντως λογικά όλο και κάποιοι από διοικητές,υποδικοιητές κ αστυφύλακες θα ήταν λουλουδάκια χουντικά),οπώς επίσης ισώς και κάποιοι ακόμα σε άλλους χώρους,τα γεγονότα δεν τα έζησα ούτε ξέρω στοιχεία για κανέναν από τους δολοφονήμενους για να έχω σωστή κρίση και γνώμη.

Επισκέπτης
παπαζολη οπως και οι ιδιοι παραδεχτηκαν στην προκυρηξη τους τον εφαγαν γιατι μεσολαβησε για να γινει η κυβερνηση τζανετακη, αν σου λεει κατι αυτο...
αν σκοτωναν οσους ειχαν σχεση με την χουντα ολο το σοι του περσονα θα ειχε παει ακλαφτο...
Eίπα δεν γνωρίζω για την υπόθεση!!!

Πάντως δεν μπορείτε να βγάλετε και όλα θύματα της 17Ν ''αθώα''.

Επισκέπτης
καποιον μου θυμιζει ποιον ομως :think: :think: :think:

:2funny: :2funny: :2funny:
Σεβασμός στον θείο λόγο σε παρακαλώ πολύ!!! :tooth:

Αντέ να του βάλω και λίγη μουσική της αρεσκείας του να τον καλοπιάσω γιατί από κακό μάτι με έχει πάρει και δεν βλέπω να πάμε τουρνέ Ρωσσία με δικά του τα δικά μου έξοδα!!! :grin:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Σεβασμός στον θείο λόγο σε παρακαλώ πολύ!!! :tooth:

Αντέ να του βάλω και λίγη μουσική της αρεσκείας του να τον καλοπιάσω γιατί από κακό μάτι με έχει πάρει και δεν βλέπω να πάμε τουρνέ Ρωσσία με δικά του τα δικά μου έξοδα!!! :grin:
με τετοιες εξυπναδες που λες, να πας Τουρκια να τρως μπακλαβαδες ολη μερα!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16

"Σε κάθε κοινωνία υπάρχουν αποβράσματα που έχουν ανάγκη να σκοτώσουν αδιακρίτως.Μια κατηγορία αυτών είναι και οι ψευτοιδεολογοι που δήθεν σκοτώνουν για να αλλάξουν την κοινωνία. Το χειρότερο όμως είναι ότι υπάρχουν ανεγκέφαλοι που τους δικαιολογούν επειδή έχουν την ίδια ιδεολογική αποχαύνωση. Αν ο άτυχος...
15χρονος Αφγανός σκοτωνόταν από αστυνομικό οι αναρχοαριστεροί θα κατέβαιναν στους δρόμους πάλι με τα γνωστά επακόλουθα. Τώρα κανένας από αυτούς δεν θα διαμαρτυρηθεί καν. Ούτε μαθητές ούτε φοιτητές θα βγάλουν άχνα. Εχουν καταντήσει άβουλα όργανα καθε θολής και ύποπτης ψευτοιδεολογίας"

[URL unfurl="true"]http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_2053.html[/url]

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

"Σε κάθε κοινωνία υπάρχουν αποβράσματα που έχουν ανάγκη να σκοτώσουν αδιακρίτως.Μια κατηγορία αυτών είναι και οι ψευτοιδεολογοι που δήθεν σκοτώνουν για να αλλάξουν την κοινωνία. Το χειρότερο όμως είναι ότι υπάρχουν ανεγκέφαλοι που τους δικαιολογούν επειδή έχουν την ίδια ιδεολογική αποχαύνωση. Αν ο άτυχος...
15χρονος Αφγανός σκοτωνόταν από αστυνομικό οι αναρχοαριστεροί θα κατέβαιναν στους δρόμους πάλι με τα γνωστά επακόλουθα. Τώρα κανένας από αυτούς δεν θα διαμαρτυρηθεί καν. Ούτε μαθητές ούτε φοιτητές θα βγάλουν άχνα. Εχουν καταντήσει άβουλα όργανα καθε θολής και ύποπτης ψευτοιδεολογίας"

[URL unfurl="true"]http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_2053.html[/url]
για τον Παπαζολη λεει?

μεσα επεσε

Επισκέπτης
για τον Παπαζολη λεει?

μεσα επεσε
O Παπαζόλ δεν πάει πορείες το θέλει το κεφάλι του,σπίτι κάθεται και γράφει τις προκυρήξεις!!! :grin:

Αν εννοείς ανεγκέφαλος με ιδεολογική αποχαύνωση,δικαιωμά σου να το πιστεύεις!!! :booty: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom