Νέα

Έκρηξη βόμβας με νεκρό στα Κ. Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μην καταντισουμε να φοβομαστε και την αστυνομια μετα .....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μην καταντισουμε να φοβομαστε και την αστυνομια μετα .....

δεν νομίζω ότι κανένας ο οποίος κινείται στα πλαίσια της νομιμότητας πρέπει να φοβάται την αστυνομία... απαιτείται αμοιβαίος σεβασμός...

Επισκέπτης
δεν νομίζω ότι κανένας ο οποίος κινείται στα πλαίσια της νομιμότητας πρέπει να φοβάται την αστυνομία... απαιτείται αμοιβαίος σεβασμός...
Νομίζεις υπάρχει;;; :think:

Εγώ πάντως όσες φορές αναμείκτικα με αστυνομία πάντα είχα απέναντι την συμπεριφορά του αρχηγού!!! :tickedoff:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Νομίζεις υπάρχει;;; :think:

Εγώ πάντως όσες φορές αναμείκτικα με αστυνομία πάντα είχα απέναντι την συμπεριφορά του αρχηγού!!! :tickedoff:

πρέπει να τον εμπνεύσεις και σύ.. αν σου μιλήσει στον ενικό του απαντάς στον πληθυντικό και με σχετικά επιτιμητικό τόνο.. και επαναλαμβάνεις.. που θα πάει θα μάθει...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

για παράδειγμα...

"Ελα εδώ εσύ"
"Παρακαλώ τι  θέλέτε?"
"Δως μου την ταυτότητα σου"
"Δώστε μου την ταυτότητα σας είπατε?"
"Ελα δώσε την ταυτότητα"

να είσαι σίγουρος ότι μετά από αυτό το επόμενο που θα σου πεί είναι

"Δώστε μου την ταυτότητα σας παρακαλώ"

Δεν χρειάζεται αγριάδα.... η γλώσσα τσακίζει

Επισκέπτης
πρέπει να τον εμπνεύσεις και σύ.. αν σου μιλήσει στον ενικό του απαντάς στον πληθυντικό και με σχετικά επιτιμητικό τόνο.. και επαναλαμβάνεις.. που θα πάει θα μάθει...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

για παράδειγμα...

"Ελα εδώ εσύ"
"Παρακαλώ τι  θέλέτε?"
"Δως μου την ταυτότητα σου"
"Ελα δώσε την ταυτότητα"

να είσαι σίγουρος ότι μετά από αυτό το επόμενο που θα σου πεί είναι

"Δώστε μου την ταυτότητα σας παρακαλώ"

Δεν χρειάζεται αγριάδα.... η γλώσσα τσακίζει
Εχώ πάλι τις αμφιβολίες μου αλλά τελοσπάντων!!! :cheesy:

Μία φορά πάντως ο πολίτης πρέπει να στήσει πρώτος κώλο!!! :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εχώ πάλι τις αμφιβολίες μου αλλά τελοσπάντων!!! :cheesy:

Μία φορά πάντως ο πολίτης πρέπει να στήσει πρώτος κώλο!!! :2funny: :2funny: :2funny:

η εξουσία διαφθείρει... στο χέρι μας είναι να την φέρνουμε στον ίσιο δρόμο... δηλαδή

(1) Πάντα τους θυμίζουμε γιατί υπάρχουνε
(2) Ποτέ δεν τους ζητάμε πράγματα εκτός νόμου
(3) Απαιτούμε τα νόμιμα μας
(4) Τους υποδεικνύουμε με κάθε τρόπο το πως ζητάμε να ασκούν την εξουσία που εμείς  τους δώσαμε και που εμείς πληρώνουμε γιαυτήν...

Επισκέπτης
εχι αγριεψει ι πιατσα.θα πεθανουμε ολοι καταδικασμενοι στο σκουπιδοτοπο που λεγετε ελλαδα.ειμαστε καταδικασμενοι.ασ αποδεκτουμε τιν πραγματικοτιτα...θα πεθανουμε αργα αργα και βασανιστικα στιν πιατσα.τα χιλιαδεσ σκουπιδια που εχουμε μαζεψι θα μασ σκοτοσουν.ειμαστε καταδικασμενοι.ι πιατσα ειναι πιο αγρια απο ποτε. :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Να   δω  ποτε  θα  φιλοτιμηθει  να  παραιτηθει  το   καραγκιοζακι-Υπουργος  Ανασφαλειας   που  εβγαινε  και  περιαυτολογουσε  οτι  επιασε  την  17Ν(ας  μην  εσκαγε  η  βομβα  στα  χερια του   Ξηρου....).......ειναι  ο  ιδιος  υπουργος  που  λανσαρουν  απο  το  πρωι  μεχρι   το  βραδυ  δηθεν  κεντροαριστερες  φυλλαδες  οπως  τα  ΝΕΑ  και η  Ελευθεροτυπια......οι  ιδιες  που  παρουσιαζουν  σκουπιδια  τυπου  Φουντα :jerking:   σαν   κοινωνικους επαναστατες.....

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Να   δω  ποτε  θα  φιλοτιμηθει  να  παραιτηθει  το   καραγκιοζακι-Υπουργος  Ανασφαλειας   που  εβγαινε  και  περιαυτολογουσε  οτι  επιασε  την  17Ν(ας  μην  εσκαγε  η  βομβα  στα  χερια του   Ξηρου....).......ειναι  ο  ιδιος  υπουργος  που  λανσαρουν  απο  το  πρωι  μεχρι   το  βραδυ  δηθεν  κεντροαριστερες  φυλλαδες  οπως  τα  ΝΕΑ  και η  Ελευθεροτυπια......οι  ιδιες  που  παρουσιαζουν  σκουπιδια  τυπου  Φουντα :jerking:   σαν   κοινωνικους επαναστατες.....
πεστα ρε μαν πεστα γαμω τη σκατοχωρα που ζουμε!!ανασφαλεια αυτο ακριβωσ.θα μασ γαμησουνε και οι αφγανοι τωρα που ειναι και μαθημενοι.που τη καταντησανε ρε την ελλαδα οι πουστηδεσ

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
πεστα ρε μαν πεστα γαμω τη σκατοχωρα που ζουμε!!ανασφαλεια αυτο ακριβωσ.θα μασ γαμησουνε και οι αφγανοι τωρα που ειναι και μαθημενοι.που τη καταντησανε ρε την ελλαδα οι πουστηδεσ

Για τον 15 χρονο Γρηγοροπουλο που τον "φαγανε" οι κακοι δεξιοι μπατσοι καηκε η ΑΘΗΝα, για το 15 χρονο αφγανο που τον σκοτωσαν οι αριστεροι θα καει η ΑΘΗΝΑ?

Επισκέπτης
Για τον 15 χρονο Γρηγοροπουλο που τον "φαγανε" οι κακοι δεξιοι μπατσοι καηκε η ΑΘΗΝα, για το 15 χρονο αφγανο που τον σκοτωσαν οι αριστεροι θα καει η ΑΘΗΝΑ?
Πες μας θες να την κάψουμε ή όχι;! :grin: :think:

Ότι μας πεις!!! :2funny: :2funny: :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Το πρόβλημα είναι αν θα καεί η Αθήνα;
Την καίνε και τη σπάνε, γκρινιάζετε. Δεν την καίνε πάλι γκρινιάζετε.
Τι θέτε πια;
Εν πάσει περιπτώσει, έχω κουραστεί να διαβάζω όλο τέτοια θέματα στις ειδήσεις. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πια  :huh:

Επισκέπτης
Μερες που'ναι κιολας:"Ουαι δε υμιν,γραμματεις και φαρισαιοι υποκριται..."

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
κρίμα που σκοτώθηκε αυτός ο νέος άνθρωπος.

κρίμα που ζούσε ως ρακοσυλλέκτης.

κρίμα που η διαπλοκή των εδώ διεφθαρμένων κάνει πλούσιους και τους Τούρκους δουλέμπορους που τους περνούν από το Αιγαίο.

κρίμα που έχουμε έναν σαθρό, ξεπουλημένο πολιτικό κόσμο που υπάρχει για να ανατροφοδοτεί την τρομοκρατία και να ¨εξυπηρετείται¨ από αυτήν, αλλά και τέτοιους ¨πολιτικούς¨ τύπου Χρυσοχοΐδη (ακόμα θα γελούν οι Αμερικάνοι με τις πομπώδεις -εν γένει- μακακίες του περί μουσουλμάνου Ομπάμα).... Ειρήσθω εν παρόδω, το Ευαγγέλιο στο οποίο ορκίστηκε Λινκολν του λέει τίποτα του κ.κ. Υπουργού που ονειρεύεται μουσουλμάνους προέδρους και στην Ελλάδα για να πείσει τους αόρατους κυβερνήτες ότι αυτός πρέπει να είναι ο διάδοχος που πρέπει να πάρει το δαχτυλίδι της διαδοχής, όταν και αν? το Ευαγγέλιο στο οποίο ορκίστηκε ο Καποδίστριας ποια αξία έχει αντίστοιχα για την φαιδρή ελληνική Δημοκρατία, για να έχουμε μία σύγκριση των μέτρων και των σταθμών?

κρίμα που ζούμε σε αυτό το μπουρδέλο με τσατσά την Εκκλησία της Ελλάδος, η οποία δηλώνει στην εφορία 13 εκ ευρώ και ο τηλεκοσμηματοπώλης Α&D 14 εκ ευρώ.

σύμφωνα με το τρέχον σχέδιο ελληνοποιήσεων και τον νόμο για αποκατάσταση των συγγενών θυμάτων τρομοκρατικών ενεργειών δεν δικαιούνται να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι η αδερφή του άτυχου νέου, η μητέρα του κ.ο.κ.?

αυτό που ενώνει τους μετανάστες -οι τίτλοι των διαπλεκόμενων εφημερίδων απάλειψαν το πρόθεμα λάθρο..- με αυτούς που ήδη ζούσαν σε αυτό τον τόπο, είναι ότι όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι αυτό το μπουρδέλο δεν στρώνει με τίποτα!

αν δεν εμφανιστεί ένα νέο κόμμα (κύριε Βγενόπουλε αυτό το χρεοκοπημένο μαγαζί μπορεί να το σώσει κάποιος τεχνοκράτης μανατζερ άραγε?) δεν θα ξαναψηφίσω κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα, αν και δεν απείχα ποτέ από καμία εκλογική αναμέτρηση.

δεν μας αξίζει αυτή η κατάντια!

υπάρχει επιτέλους πάτος σε αυτό το βαρέλι?

Επισκέπτης
Το πρόβλημα είναι αν θα καεί η Αθήνα;
Την καίνε και τη σπάνε, γκρινιάζετε. Δεν την καίνε πάλι γκρινιάζετε.
Τι θέτε πια;
Εν πάσει περιπτώσει, έχω κουραστεί να διαβάζω όλο τέτοια θέματα στις ειδήσεις. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πια  :huh:
Σκέψου με την κρίση σου και το νιονιό σου και θα σκεφτείς σωστά,σου έχω εμπιστοσύνη!!! ;)

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
μιποσ ιταν αφτοπιρπολισμοσ?

Stories