Νέα

Έκρηξη βόμβας με νεκρό στα Κ. Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Blg69

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνουμε στη λογικη σου.
Η διαφορα ειναι οτι στη μια περιπτωση η βια χαρακτηριζεται ως βια,φασισμος,ναζισμος και λοιπα ωραια αλλα στην αλλη χαρακτηριζεται ως επανασταση, ιδεολογια κ.λ.π. Ακομη και λεκτικα, η ακροαριστερη βια ωραιοποιειται! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Δεν έχω δει ποτέ επίσημη ανακοίνωση ακροαριστερών υπέρ της -αιματοβαμμένης- τρομοκρατίας... Δε ξέρω αν υπάρχει, αλλά προσωπικά, όσο τα ψάχνω, ερασιτεχνικά πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Εκτός αν εννοείς τα ξυλίκια με τα ΜΑΤ και τα σπασίματα στις τράπεζες, που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τα υπόλοιπα.

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
1 περιστατικό μετά από πόσα χτυπήματα: (Συγγνώμη Κουφοντίνα για το θάνατο Αξαρλιάν στην απόπειρα δολοφονίας κατά Παλαιοκρασσά).

Kαλά είναι και αυτή μία άποψη:λοιπόν οτί δηλώσεις είσαι(αυτοπροσδιορισμός);! :grin: :think:

Αφού λοιπόν οι πυρήνες της φωτιάς δηλώνουν κατά εσέ:ακροαριστερή επαναστατική οργάνωση είναι κιόλας.
ποιος κουφοντινας και αυτος τραπεζες εκλεβε και μαζευε λεφτα....αληθεια γιατι δεν τα μοιραζε στον λαο και τους φτωχους;αυτο δεν λεει η αριστερη ιδεολογια; κατα την γνωμη σου οι πυρηνες που ανηκουν;

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
1 περιστατικό μετά από πόσα χτυπήματα: (Συγγνώμη Κουφοντίνα για το θάνατο Αξαρλιάν στην απόπειρα δολοφονίας κατά Παλαιοκρασσά).

Kαλά είναι και αυτή μία άποψη:λοιπόν οτί δηλώσεις είσαι(αυτοπροσδιορισμός);! :grin: :think:

Αφού λοιπόν οι πυρήνες της φωτιάς δηλώνουν κατά εσέ:ακροαριστερή επαναστατική οργάνωση είναι κιόλας.
ρε παπαρα, εκτος απο τον αξαρλιαν, δεν εχεις ακουσει για ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ απο τη 17Ν?

αφου δε τοχεις ρε παπαζολη γιατι συνεχιζεις να λες μπουρδες?

Επισκέπτης
ποιος κουφοντινας και αυτος τραπεζες εκλεβε και μαζευε λεφτα....αληθεια γιατι δεν τα μοιραζε στον λαο και τους φτωχους;αυτο δεν λεει η αριστερη ιδεολογια; κατα την γνωμη σου οι πυρηνες που ανηκουν;
Οι ληστείες τραπεζών ήταν κατά κάποιον τρόπο το εισόδημα της 17Ν.

Απλά τυφλή τρομοκρατία.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Οι ληστείες τραπεζών ήταν κατά κάποιον τρόπο το εισόδημα της 17Ν.

Απλά τυφλή τρομοκρατία.
ναι οπως και η αποπειρα ληστειας απο εναν ιταλο ραμολιμεντο πριν λιγο καιρο που χαρακτηριστηκε ως επαναστατικη πραξη απο την αριστερα και ως ηρωας ο κλεφτης!

ΠΙΠΕΣ!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δεν έχω δει ποτέ επίσημη ανακοίνωση ακροαριστερών υπέρ της -αιματοβαμμένης- τρομοκρατίας... Δε ξέρω αν υπάρχει, αλλά προσωπικά, όσο τα ψάχνω, ερασιτεχνικά πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Εκτός αν εννοείς τα ξυλίκια με τα ΜΑΤ και τα σπασίματα στις τράπεζες, που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τα υπόλοιπα.
δε διαβαζεις αρκετα ιντυ μου φαινεται! χαχα
εναλλακτικα μπορεις να ρωτησεις και τον ΠΠο να σου πει τα καλα ακροαριστερα σαϊτ!

Επισκέπτης
ρε παπαρα, εκτος απο τον αξαρλιαν, δεν εχεις ακουσει για ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ απο τη 17Ν?

αφου δε τοχεις ρε παπαζολη γιατι συνεχιζεις να λες μπουρδες?
Για δολοφονίες αθώων δεν έχω ακούσει,κάποιους τραυματισμούς μόνο και 1 νεκρό για τον οποίο ζητήθηκε συγγνώμη.

Δράση της οργάνωσης κοιτάξτε.

πηγή:
Υ.Γ.Oι στόχοι και θύματα είναι ειδικά και κατόπιν σχεδιού,όχι στα τυφλά σαν τους πυρήνες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
To oποιό δεν ανοίγει με τίποτα σήμερα!!! :rolleyes:

Λες να δέχτηκε και αυτό καμία τρομοκρατική επίθεση;! :grin: :think:

είπαμε .. το κατεβάσανε γιατί δεν προλαβαίνανε να σβήνουνε τα χεστήρια μηνύματα που λαμβάνανε...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αν υποθεσουμε οτι οι πυρηνες εκτελουν <<εργο>> μονο με βομβες λογικα και σε αυτο αυτοι κρυβονται

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Για δολοφονίες αθώων δεν έχω ακούσει,κάποιους τραυματισμούς μόνο και 1 νεκρό για τον οποίο ζητήθηκε συγγνώμη.

πηγή:
Υ.Γ.Oι στόχοι και θύματα είναι ειδικά και κατόπιν σχεδιού,όχι στα τυφλά σαν τους πυρήνες.
δηλαδη ο ταδε στρατιωτικος η ο δεινα εκδοτης ειναι ειδικα θυματα αρα καλως τους σκοτωσαν?Η ηταν ενοχοι για κατι?

οι δε μπομπες επειδη ετυχε και δε σκοτωσαν αθωους(οχι παντα) καλως μπηκαν?

ρε τι πινεις γαμω το φελεκι μου?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

πηγή:

[/quote21 Φεβρουαρίου 1985, Κολωνάκι, Δολοφονία του εκδότη της εφημερίδας Απογευματινή Νίκου Μομφεράτου και του οδηγού του Παναγιώτη Ρουσσέτη.
16 Ιανουαρίου 1980, Παγκράτι, δολοφονία του υποδιοικητή των ΜΑΤ Παντελή Πέτρου και του οδηγού του Σωτήρη Σταμούλη.
15 Νοεμβρίου 1983, Ψυχικό, δολοφονία του πλοίαρχου του αμερικάνικου πολεμικού ναυτικού Τζόρτζ Τσάντες και του οδηγού του Νίκου Βελούτσου

καλα οι πρωτοι ,οι οδηγοι τους τι εφταιγαν;; στο γουδι ολα τα μουνοπανα...

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Αν υποθεσουμε οτι οι πυρηνες εκτελουν <<εργο>> μονο με βομβες λογικα και σε αυτο αυτοι κρυβονται
ελα βρε τωρα 20χρονων σκατα με μαλλακι ΕΜΟ επαναστατες περικωλοζαμεντε

Blg69

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
δε διαβαζεις αρκετα ιντυ μου φαινεται! χαχα
εναλλακτικα μπορεις να ρωτησεις και τον ΠΠο να σου πει τα καλα ακροαριστερα σαϊτ!

Στο Indymedia τουλάχιστον επιφυλάσσομαι για την ύπαρξη ΕΠΙΣΗΜΗΣ ανακοίνωσης, είναι πολύ πιο "γενικό" και "ανεξάρτητο" site.
Αν, εν τέλει, κρύβονται εδώ οι Πυρήνες, πιστεύω πως η βόμβα βρέθηκε στα σκουπίδια από μαλακία.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Διαβαζα πριν λιγο τις ειδησεις, σε μια μερα σκοτωθηκαν 3 ανθρωποι....σημερα!

Προφανως η λυση του προβληματος για τον Κ. Κοεμτζογλου ειναι να τιμωρησει μερικους αστυνομικους επειδη εριξαν καμια φαπα, ή επειδη δεν εβγαλαν το εθνοσημο απο τη στολη τους....

Επισκέπτης
δηλαδη ο ταδε στρατιωτικος η ο δεινα εκδοτης ειναι ειδικα θυματα αρα καλως τους σκοτωσαν?Η ηταν ενοχοι για κατι?

οι δε μπομπες επειδη ετυχε και δε σκοτωσαν αθωους(οχι παντα) καλως μπηκαν?

ρε τι πινεις γαμω το φελεκι μου?
Απλά λέω οτί η 17Ν μπορεί να θεωρηθεί ακροαριστερή επαναστατική οργάνωση επειδή είχε στόχους ειδικούς,σχεδιασμό κ μία ιδεολογία αντίθετα με ότι συμβαίνει με τους πυρήνες της φωτιάς.

Για εμένα κάποια καθικάκια που σκότωσε π.χ. απότακτο αστυνομικό, βασανιστή κατά τη Δικτατορία Ευάγγελο Μάλλιο επρέπε απλά να βρίσκονται εις τας φυλάκας.

Πάντως δεν είχε στόχο αθώα θύματα σε καμία περίπτωση.

Χρησιμοποιούσε την αυτοδικιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom