rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ρε μηπως ειναι το δροσερο αγορι?
αντε σουφεξε ΠαΠακι
όχι ρε και οι δυο ΑΔΕΛΦΕΣ είναι
Η ΜΑΣΤΕΡΙΤΣΑ και Η ΠΑΠΙΤΣΑ
Αλλαξοκωλιές κάνουν
ρε μηπως ειναι το δροσερο αγορι?
αντε σουφεξε ΠαΠακι
κορίτσια σήμερα βαριέμαι δε σας μπινελικώνω...
μεμακο, ράφι αν δεν μπορείτε να βρείτε τίποτε άλλο,
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ !!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!
ελα ρε μην ντρεπεστε τωρα...το ποιος ειναι παλιοπουστας φαινεται..ραφη σε λεει η δικια σου...όχι ρε και οι δυο ΑΔΕΛΦΕΣ είναι
Η ΜΑΣΤΕΡΙΤΣΑ και Η ΠΑΠΙΤΣΑ
Αλλαξοκωλιές κάνουν
ελα ρε μην ντρεπεστε τωρα...το ποιος ειναι παλιοπουστας φαινεται..ραφη σε λεει η δικια σου...
μεμη την λες εσυ...αντε και καλα στεφανα...
ποια ειναι η κατα συρροην παραβατικη συμπεριφορα που εχεις εσυ υπ οψη σου... και μη μου πεις τι ειπε ο Κουγιας....Οι γονείς είναι υπεύθυνοι παντού και πάντα για τα πάντα ...
Πρωτίστως για την γενικότερη συμπεριφορά του παιδιου τους, η οποία μπορεί να είναι κατα συρροή παραβατική αλλά αν αποδεδειγμένα προσπαθήσαν να το νουθετήσουν και απλά αυτό δεν προσαρμόζεται τότε δεν σημαίνει ότι πρέπει να "καταδικαστούν" για κάτι.
(Δυστυχώς στην ελληνική πραγματικότητα ΚΑΙ η λέξη "υπεύθυνος" είναι παρεξηγημένη...)
Αυτό σίγουρα είναι τρομοκρατία.
ΟΜΩΣ μην είσαι τόσο σίγουρος για πράγματα που διευρευνούνται μέσω δίκης ακόμα ...
Και εγώ μπορώ να είμαι σίγουρος για κάποια πράγματα αλλά δεν το κάνω.
Ιδίως για ενέργειες.
Γιατί ότι το τσογλανάκι ήταν κακομαθημένο δεν νομίζω ότι θα το διαψεύσουν όυτε οι γονείς του αν έχουν σκοπό να πούνε αλήθειες.
Το ένστολος παράσημο;
Και ναι και όχι...
Σαν έλληνας θα πω όχι.
Αλλά σαν πολίτης του κόσμου με αυτά που έχω δει στα πιο πολιτισμένα κράτη του κόσμου το να είσαι ένστολος είναι "τα πάντα όλα" και δικαίως.
Ο ένστολος είναι υπάλληλος σου/μου; ... Σαφώς και είναι!
Αυτό είναι αυτονόητο.
Ξεχνά όμως αυτό που συνεπάγεται από το αυτονόητο ... Ευθύνες από τον εργοδότη του!!!
Ρε συ δεν είναι δυνατόν να είναι αθώος ο μπάτσος και να του αποδωθεί αυτό!!!Αυτό σίγουρα είναι τρομοκρατία.
ΟΜΩΣ μην είσαι τόσο σίγουρος για πράγματα που διευρευνούνται μέσω δίκης ακόμα ...
Και εγώ μπορώ να είμαι σίγουρος για κάποια πράγματα αλλά δεν το κάνω.
Ιδίως για ενέργειες.
Γιατί ότι το τσογλανάκι ήταν κακομαθημένο δεν νομίζω ότι θα το διαψεύσουν όυτε οι γονείς του αν έχουν σκοπό να πούνε αλήθειες.
ολη μερα "κομμενος" εισαι ΠαΠακι!!!κορίτσια σήμερα βαριέμαι δε σας μπινελικώνω...
μεμακο, ράφι αν δεν μπορείτε να βρείτε τίποτε άλλο,
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ !!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!
Την άποψη αυτή θέλω να την δω και εγώ!!!fair enough...
για σενα ποια θα ηταν η αντιμετωπιση?
Ολά είναι σχετικώς σχετικά!!!Ενα θρεντ που να μην ειναι off topic και τι αλλο στον κοσμο
στη Μοσχα αδερφια μου, στη Μοσχα!Την άποψη αυτή θέλω να την δω και εγώ!!!
Ο πραγματικός κομμουνισμός και οι απόψεις του μου απηχεί θετικά αν και μου φαίνεται ουτοπία!!!
στη Μοσχα αδερφια μου, στη Μοσχα!
σιγα μη παω στη Μοσχα με τον ΠΠο!αδερφες μου λεει... αλλα μασησες να το πεις οπως ειναι
Εσύ πάντως απορώ πως και δεν έχεις γίνει κομμουνιστής!!!στη Μοσχα αδερφια μου, στη Μοσχα!
μα ειμαι φασιστας αρα κουμουνιστης! ;)Εσύ πάντως απορώ πως και δεν έχεις γίνει κομμουνιστής!!!
Oι Ρωσσίδες σου είναι απολιτικοποιημένες ή υπέρ Πούτιν;!
υπερ οποιου δινει τα περισσοτερα.Εσύ πάντως απορώ πως και δεν έχεις γίνει κομμουνιστής!!!
Oι Ρωσσίδες σου είναι απολιτικοποιημένες ή υπέρ Πούτιν;!
Διορθωσή:Σταλινικός!!!μα ειμαι φασιστας αρακουμουνιστης! ;)
ρε μηπως εισαι Ελεηνιδα? γνωστο αυτο το κλισε!υπερ οποιου δινει τα περισσοτερα.
ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ! οπως ο ΣΤΑΛΙΝ!Διορθωσή:Σταλινικός!!!
2ρη Διόρθωση:Φασίστας όπως ο ΣΤΑΛΙΝ!!!ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ! οπως ο ΣΤΑΛΙΝ!