Νέα

Έκρηξη βόμβας με νεκρό στα Κ. Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ολα μαζι! φατουρο!
*φατούρο:Ομαδική καρπαζιά. Συνηθιζόταν να το τρώει κάποιος στο σχολείο όταν ερχόταν φρεσκοκουρεμένος, ή όταν έλεγε / έκανε μεγάλη μαλακία.

Δεν ήξερα την λέξη χάρη σε εσένα έψαξα στο google και την έμαθα,με επιμορφώνεις τελικά!!! :grin:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
*φατούρο:Ομαδική καρπαζιά. Συνηθιζόταν να το τρώει κάποιος στο σχολείο όταν ερχόταν φρεσκοκουρεμένος, ή όταν έλεγε / έκανε μεγάλη μαλακία.

Δεν ήξερα την λέξη χάρη σε εσένα έψαξα στο google και την έμαθα,με επιμορφώνεις τελικά!!! :grin:
παρακαλω, να δω ποτε θα σε κανω ανθρωπο!
αχαχαχαχα

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
υπερ οποιου δινει τα περισσοτερα.

Τσογλάνακι κόνεψε να με μπλέξεις δίπλα ε;; :uglystupid:

Μπαίνεις στην λίστα να σου ΣΚΙΣΩ το ΣΟΥΦΡΕΤΟ :uglystupid:

Θα επεκταθεί και εσένα όπως της ΑΔΕΡΦΗΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΠΑΠΙΑΣ  :uglystupid:

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Για «κλιμάκωση της τυφλής βίας» κάνει λόγο η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, καταδικάζοντας με τον πιο έντονο τρόπο την εγκληματική βομβιστική ενέργεια που στέρησε την ζωή 15χρονου Αφγανού μετανάστη.

«Με έκδηλη ανησυχία παρακολουθούμε την κλιμάκωση τυφλής βίας. Απέναντι σε τέτοια φαινόμενα αντιτάσσουμε τον μαζικό κοινωνικό και πολιτικό αγώνα και την απαίτηση για την πιο πλατιά δημοκρατία που είναι τα μόνα ικανά να ανατρέψουν το πολιτικό σκηνικό», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΧΥΜΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Για «κλιμάκωση της τυφλής βίας» κάνει λόγο η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, καταδικάζοντας με τον πιο έντονο τρόπο την εγκληματική βομβιστική ενέργεια που στέρησε την ζωή 15χρονου Αφγανού μετανάστη.

«Με έκδηλη ανησυχία παρακολουθούμε την κλιμάκωση τυφλής βίας. Απέναντι σε τέτοια φαινόμενα αντιτάσσουμε τον μαζικό κοινωνικό και πολιτικό αγώνα και την απαίτηση για την πιο πλατιά δημοκρατία που είναι τα μόνα ικανά να ανατρέψουν το πολιτικό σκηνικό», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΧΥΜΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δε πεν ιζ μαϊτιερ δαν δε σουορντ ναουμε...τους εσκισε!

αχχαχαχαα

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• tsipras.jpg
    tsipras.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 34

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τσογλάνακι κόνεψε να με μπλέξεις δίπλα ε;; :uglystupid:

Μπαίνεις στην λίστα να σου ΣΚΙΣΩ το ΣΟΥΦΡΕΤΟ :uglystupid:

Θα επεκταθεί και εσένα όπως της ΑΔΕΡΦΗΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΠΑΠΙΑΣ  :uglystupid:

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..
τι ειπες τωρα ρε ραφα;ρε μην πινεις τοσο πολυ δεν θα καταλαβαινεις και εσυ τι γραφεις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
ποια ειναι η κατα συρροην παραβατικη συμπεριφορα που εχεις εσυ υπ οψη σου... και μη μου πεις τι ειπε ο Κουγιας....

και αν σε κοφτει που ειναι υπο δικαστικη διερευνηση το θεμα, μην χαρακτηριζεις και μη βγαζεις συμπερασματα. Το μονο δεδομενο, ειναι οτι τυπος πυροβολησε
ενα αοπλο 15χρονο απο αποσταση στην οποια δεν απειλουταν...

τσογλανακι.. .το ηξερες το παιδακι ? αν αυτο ήταν τσογλανακι, εσυ που το βριζεις χωρις να το ξερεις ενω ειναι νεκρο, τι εισαι ?

επειδη εχω παει κι εγω τις βολτες μου, και εχω ζησει και εξω αρκετα, στις πολιτσμενεσ χωρες ο ενστολος νιωθει πιο πολυ τις υποχρεωσεις του
παρα τη δυναμη του... και οταν τοθ λενε οτι ειναι praetore urbanis που ελεγε ο πρωην υπουργος, νομιζουν οτι ειναι ο καλαχαν....
Μίλησα γενικά για παραβατικές συμπεριφορές (το μύνημα υπάρχει ατόφιο) που κάθε γονιός πρέπει να αντιμετωπίζει.
Εσύ το προσωποποίησες και αυτό κάτι δείχνει.
Δεν ήταν ανάγκη να καρφωθείς έτσι...

Εγώ σέβομαι το ότι είναι υπό δικαστική διευρεύνηση.
Εγώ το επισήμανα και όχι εσύ άλλωστε.
Άρα μαθήματα σεβασμού στον εαυτούλη σου για να μην γίνεσαι ρόμπα (διάβασε προηγούμενη πρόταση) ή ασάφειες και λόγια "στο περίπου" σε κάποιον των κυβικών σου.
Συμπέρασμα έβγαλες εσύ και σου την είπα ... τι λες λοιπόν για μένα? (ibid)
Χαρακτηρισμό φυσικά και θα λέω ... δεν χρειάζεται δικαστήριο για αυτό!!!
Κανένα δικαστήριο δεν αποφασίζει για το τι είναι πικάντικο, όμορφο ή κακομαθημένο!!!
Αλλά εδώ δεν τα καταφέρνεις σε άλλα ευκολότερα, δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο.
Μην αγχώνεσαι ... συνηΘισμένη πάθηση όταν ξεπερνάς τις δυνατότητες σου.

Αν έβριζα τον Χίτλερ φασίστα θα μου την έλεγες εσύ ή κανένας άλλος?
Ξέρεις και ο Χίτλερ νέκρός είναι...
Για το τσογλανάκι όμως όλοι τρέχετε.
Μην αγχώνεσαι και πάλι ... οι ρατσιστές και οι μεροληπτικοί δεν το ξέρουν ότι είναι.
Ισχυρίζονται δε ότι είναι ανοιχτόμυαλοι και το είδος ανθέί συνήθως σε αριστερη παραλλαγή.
Εγώ βρίζω ή επαινώ κάθε νεκρό μέσα από το ίδιο πρίσμα ... το άκρο άωτον της μεροληψίας δλδ!!!

Αφού έχεις ζήσει έξω θα έχεις δει τι μέντες κλάνουν όταν ο αστυνομικός απλά σε κοιτάει!
Για αυτό και προοδεύουν...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
τα τσιριζοπουστρακια που ειναι κρυμενα;;;
ψαχνουνε να δουνε σε ποιον αλλον θα φορτωσουνε την δολοφονια!

στους νεφελιμ?
στους ελοχιμ?
στους ελ?
στους αδερφους κατσαμπα?

αχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom