ποια ειναι η κατα συρροην παραβατικη συμπεριφορα που εχεις εσυ υπ οψη σου... και μη μου πεις τι ειπε ο Κουγιας....
και αν σε κοφτει που ειναι υπο δικαστικη διερευνηση το θεμα, μην χαρακτηριζεις και μη βγαζεις συμπερασματα. Το μονο δεδομενο, ειναι οτι τυπος πυροβολησε
ενα αοπλο 15χρονο απο αποσταση στην οποια δεν απειλουταν...
τσογλανακι.. .το ηξερες το παιδακι ? αν αυτο ήταν τσογλανακι, εσυ που το βριζεις χωρις να το ξερεις ενω ειναι νεκρο, τι εισαι ?
επειδη εχω παει κι εγω τις βολτες μου, και εχω ζησει και εξω αρκετα, στις πολιτσμενεσ χωρες ο ενστολος νιωθει πιο πολυ τις υποχρεωσεις του
παρα τη δυναμη του... και οταν τοθ λενε οτι ειναι praetore urbanis που ελεγε ο πρωην υπουργος, νομιζουν οτι ειναι ο καλαχαν....
Μίλησα γενικά για παραβατικές συμπεριφορές (το μύνημα υπάρχει ατόφιο) που κάθε γονιός πρέπει να αντιμετωπίζει.
Εσύ το προσωποποίησες και αυτό κάτι δείχνει.
Δεν ήταν ανάγκη να καρφωθείς έτσι...
Εγώ σέβομαι το ότι είναι υπό δικαστική διευρεύνηση.
Εγώ το επισήμανα και όχι εσύ άλλωστε.
Άρα μαθήματα σεβασμού στον εαυτούλη σου για να μην γίνεσαι ρόμπα (διάβασε προηγούμενη πρόταση) ή ασάφειες και λόγια "στο περίπου" σε κάποιον των κυβικών σου.
Συμπέρασμα έβγαλες εσύ και σου την είπα ... τι λες λοιπόν για μένα? (ibid)
Χαρακτηρισμό φυσικά και θα λέω ... δεν χρειάζεται δικαστήριο για αυτό!!!
Κανένα δικαστήριο δεν αποφασίζει για το τι είναι πικάντικο, όμορφο ή κακομαθημένο!!!
Αλλά εδώ δεν τα καταφέρνεις σε άλλα ευκολότερα, δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο.
Μην αγχώνεσαι ... συνηΘισμένη πάθηση όταν ξεπερνάς τις δυνατότητες σου.
Αν έβριζα τον Χίτλερ φασίστα θα μου την έλεγες εσύ ή κανένας άλλος?
Ξέρεις και ο Χίτλερ νέκρός είναι...
Για το τσογλανάκι όμως όλοι τρέχετε.
Μην αγχώνεσαι και πάλι ... οι ρατσιστές και οι μεροληπτικοί δεν το ξέρουν ότι είναι.
Ισχυρίζονται δε ότι είναι ανοιχτόμυαλοι και το είδος ανθέί συνήθως σε αριστερη παραλλαγή.
Εγώ βρίζω ή επαινώ κάθε νεκρό μέσα από το ίδιο πρίσμα ... το άκρο άωτον της μεροληψίας δλδ!!!
Αφού έχεις ζήσει έξω θα έχεις δει τι μέντες κλάνουν όταν ο αστυνομικός απλά σε κοιτάει!
Για αυτό και προοδεύουν...