rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τα τσιριζοπουστρακια που ειναι κρυμενα;;;
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ εδώ και εκεί
τα τσιριζοπουστρακια που ειναι κρυμενα;;;
Το συμπερασμα σου λοιπόν είναι οτί χρειαζόμαστε μία αστυνομία φόβητρο με απόλυτη εξουσία,σωστά;!Αφού έχεις ζήσει έξω θα έχεις δει τι μέντες κλάνουν όταν ο αστυνομικός απλά σε κοιτάει!
Για αυτό και προοδεύουν...
τουλαχχιστον η 17ν ελεγε ναι εμεις σκοτωσαμε και 1-2 παραπανω απο λαθος, αυτοι οι γαμημενοι ειδες τι ανακοινωση εβγαλαν; εμεις..οχι..ειχαμε γαλλικα και μετα πιανο..περασαμε και απο την θεια για τσαι....ψαχνουνε να δουνε σε ποιον αλλον θα φορτωσουνε την δολοφονια!
στους νεφελιμ?
στους ελοχιμ?
στους ελ?
στους αδερφους κατσαμπα?
αχαχαχαχαχα
ρε τι να πουνε τα αριστερα θρασυδειλα μικροτσουτσουνα ατριχα επαναστατικα @@? αυτα νομιζουν οτι παιζουν play station και οτι θα κανουνε reset στο σκορ! Οι μαμαδες τους το ξερουνε οτι αντι να ειναι στο φροντηστηριο ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ ΑΘΩΟΥΣ?τουλαχχιστον η 17ν ελεγε ναι εμεις σκοτωσαμε και 1-2 παραπανω απο λαθος, αυτοι οι γαμημενοι ειδες τι ανακοινωση εβγαλαν; εμεις..οχι..ειχαμε γαλλικα και μετα πιανο..περασαμε και απο την θεια για τσαι....
οσες φορες εχω παει γερμανια περιμενουν με το που βγαινεις απο την φυσουνα οι αστυνομικοι και με τα οπλα στραμενα στον κοσμο. κιχ δεν βγαζει κανενας,,οσες φορες εχουν παρει για ελεγχο καποιον ειναι ασιατικης καταγωγης η μαυρος, κουβεντα κανενας, φανταζεσαι να γινοταν αυτο εδω;; οι τσιπραιοι θα ειχαν κυρηξει ανενδοτο..Μίλησα γενικά για παραβατικές συμπεριφορές (το μύνημα υπάρχει ατόφιο) που κάθε γονιός πρέπει να αντιμετωπίζει.
Εσύ το προσωποποίησες και αυτό κάτι δείχνει.
Δεν ήταν ανάγκη να καρφωθείς έτσι...
Εγώ σέβομαι το ότι είναι υπό δικαστική διευρεύνηση.
Εγώ το επισήμανα και όχι εσύ άλλωστε.
Άρα μαθήματα σεβασμού στον εαυτούλη σου για να μην γίνεσαι ρόμπα (διάβασε προηγούμενη πρόταση) ή ασάφειες και λόγια "στο περίπου" σε κάποιον των κυβικών σου.
Συμπέρασμα έβγαλες εσύ και σου την είπα ... τι λες λοιπόν για μένα? (ibid)
Χαρακτηρισμό φυσικά και θα λέω ... δεν χρειάζεται δικαστήριο για αυτό!!!
Κανένα δικαστήριο δεν αποφασίζει για το τι είναι πικάντικο, όμορφο ή κακομαθημένο!!!
Αλλά εδώ δεν τα καταφέρνεις σε άλλα ευκολότερα, δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο.
Μην αγχώνεσαι ... συνηΘισμένη πάθηση όταν ξεπερνάς τις δυνατότητες σου.
Αν έβριζα τον Χίτλερ φασίστα θα μου την έλεγες εσύ ή κανένας άλλος?
Ξέρεις και ο Χίτλερ νέκρός είναι...
Για το τσογλανάκι όμως όλοι τρέχετε.
Μην αγχώνεσαι και πάλι ... οι ρατσιστές και οι μεροληπτικοί δεν το ξέρουν ότι είναι.
Ισχυρίζονται δε ότι είναι ανοιχτόμυαλοι και το είδος ανθέί συνήθως σε αριστερη παραλλαγή.
Εγώ βρίζω ή επαινώ κάθε νεκρό μέσα από το ίδιο πρίσμα ... το άκρο άωτον της μεροληψίας δλδ!!!
Αφού έχεις ζήσει έξω θα έχεις δει τι μέντες κλάνουν όταν ο αστυνομικός απλά σε κοιτάει!
Συγνώμη ... αλλά εκφράζεις απόλυτα τον Ελληνα!!!Το συμπερασμα σου λοιπόν είναι οτί χρειαζόμαστε μία αστυνομία φόβητρο με απόλυτη εξουσία,σωστά;!
ο ενας γονιος δεν ξερει που παει και τι κανει το παιδι του, να παει να γαμηθει και αυτος..ρε τι να πουνε τα αριστερα θρασυδειλα μικροτσουτσουνα ατριχα επαναστατικα @@? αυτα νομιζουν οτι παιζουν play station και οτι θα κανουνε reset στο σκορ! Οι μαμαδες τους το ξερουνε οτι αντι για φροντηστηριο ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ ΑΘΩΟΥΣ?
οταν πηδας απο το συγκεκριμενο στο γενικο και πισω, μονο στο δικο σου μυαλο βγαζει νοημα η διακριση...Μίλησα γενικά για παραβατικές συμπεριφορές (το μύνημα υπάρχει ατόφιο) που κάθε γονιός πρέπει να αντιμετωπίζει.
Εσύ το προσωποποίησες και αυτό κάτι δείχνει.
Δεν ήταν ανάγκη να καρφωθείς έτσι...
Εγώ σέβομαι το ότι είναι υπό δικαστική διευρεύνηση.
Εγώ το επισήμανα και όχι εσύ άλλωστε.
Άρα μαθήματα σεβασμού στον εαυτούλη σου για να μην γίνεσαι ρόμπα (διάβασε προηγούμενη πρόταση) ή ασάφειες και λόγια "στο περίπου" σε κάποιον των κυβικών σου.
Συμπέρασμα έβγαλες εσύ και σου την είπα ... τι λες λοιπόν για μένα? (ibid)
Χαρακτηρισμό φυσικά και θα λέω ... δεν χρειάζεται δικαστήριο για αυτό!!!
Κανένα δικαστήριο δεν αποφασίζει για το τι είναι πικάντικο, όμορφο ή κακομαθημένο!!!
Αλλά εδώ δεν τα καταφέρνεις σε άλλα ευκολότερα, δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο.
Μην αγχώνεσαι ... συνηΘισμένη πάθηση όταν ξεπερνάς τις δυνατότητες σου.
Αν έβριζα τον Χίτλερ φασίστα θα μου την έλεγες εσύ ή κανένας άλλος?
Ξέρεις και ο Χίτλερ νέκρός είναι...
Για το τσογλανάκι όμως όλοι τρέχετε.
Μην αγχώνεσαι και πάλι ... οι ρατσιστές και οι μεροληπτικοί δεν το ξέρουν ότι είναι.
Ισχυρίζονται δε ότι είναι ανοιχτόμυαλοι και το είδος ανθέί συνήθως σε αριστερη παραλλαγή.
Εγώ βρίζω ή επαινώ κάθε νεκρό μέσα από το ίδιο πρίσμα ... το άκρο άωτον της μεροληψίας δλδ!!!
Αφού έχεις ζήσει έξω θα έχεις δει τι μέντες κλάνουν όταν ο αστυνομικός απλά σε κοιτάει!
Εντάξει εδώ το έχουν λιγάκι παραχέσει...οσες φορες εχω παει γερμανια περιμενουν με το που βγαινεις απο την φυσουνα οι αστυνομικοι και με τα οπλα στραμενα στον κοσμο. κιχ δεν βγαζει κανενας,,οσες φορες εχουν παρει για ελεγχο καποιον ειναι ασιατικης καταγωγης η μαυρος, κουβεντα κανενας, φανταζεσαι να γινοταν αυτο εδω;; οι τσιπραιοι θα ειχαν κυρηξει ανενδοτο..
Πες μας ρε συ οτί γουστάρεις αστυνομοκρατία!!!Συγνώμη ... αλλά εκφράζεις απόλυτα τον Ελληνα!!!
Μια ζωή φοβάται ... προφανώς γιατί είναι κάτι έκλεψε! |(...και έτσι είναι εδω που τα λέμε...)
Το σύνδρομο του ραγιαδισμού και του φόβου της χούντας ... μηδενική πρόοδος!
Εννοώ μια αστυνομία που την σέβεσαι αλλά και που ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ.
Αυτό έχει ποικίλες επιπτωσεις και πάνω στην αστυνομία ... αν δεν δρα σωστά τότε Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ θα κόψει τον κώλο του καταχραστή της εξουσίας.
Υπενθυμίζω ότι οι πιο χοντρές μπούφλες που θυμάμαι από αστυνομία ήταν οι πρόσφατες στην Κοπεγχάγη.
Πες μας τώρα ότι οι Δανοί δεν είναι δημοκράτες, δεν σέβονται τον πολίτη και ότι άλλο ... να τρελλαθούμε τελείως.
Επιτέλους ... Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ.
Με τάπωσες!οταν πηδας απο το συγκεκριμενο στο γενικο και πισω, μονο στο δικο σου μυαλο βγαζει νοημα η διακριση...
στον εαυτουλη μου εχω μαθει να σεβομαι τη μνημη ανθρωπων που πεθαναν και δεν ηξερα... και το ιδιο θα εκανες κι εσυ αν ειχες στοιχειωδη συναισθηση...
σιγουρα τα καταφερνω στο να μην κανω αοριστους απαξιωτικους χαρακτηρισμους ελλειψει επιχειρηματων...
την παθηση του αλαζονικου ιντερνετ-μαγκα την εχεις υπ οψη σου, η δε στην εχουν διαγνωσει ακομα ?
βαζεις στην ιδια ζυγαρια ενα προσωπο του οποιου οι πραξεις ειναι γνωστες, και απλα ο καθενας τις ερμηνευει οπως θελει, με
ενα προσωπο που δεν ηξερε κανεις μας... αυτο ειναι απλα αφελεια και μικρομυαλο....
δεν ξερω που εζησες εξω εσυ, αλλα οπου εχω παει εγω, ο αστυνομικος ήταν απλα μερος του χωρου , εκτός αν υπήρχε λόγος να επεμβει...
προοδευουν οι χωρες , οπου οι αστυνομικοι ειναι αυτοματα φοβητρο ακομα και σε φιλησυχους πολιτες...
τι να πω... ισως οταν ησουν μικρος η δασκαλα δε σε προστατευε απο τα αλλα παιδακια, και τωρα προβαλεις αυτο το προτυπο στους αστυνομικους...
οπως και να χει, τα προβληματακια και τα κομπλεξ σου, κρατα τα για την παρτη σου, γιατι εμενα προσωπικα μου ειναι αδιαφορα
παντως με το που βλεπεις τους γερμανους μπατσους σου φευγει καθε σκεψη για μαλακια....Εντάξει εδώ το έχουν λιγάκι παραχέσει...
Για παράδειγμα ... αυτό συμβαίνει και όταν το αεροπλάνο έρχεται από χώρα μέλος της ΕΕ.
Θεωρητικά και πολίτης εκτός ΕΕ να έχει έρθει, είχε ελεγχθει κατά την άφιξή του στην πρώτη χώρα πριν μια ώρα ή πριν ένα χρόνο δεν πάιζει ρόλο.
Αλλά με τα δικά μας τρύπια σύνορα ίσως να τους δικαιολογείς κάπως.
Όχι την αστυνομοκράτια τα παραλές.Πες μας ρε συ οτί γουστάρεις αστυνομοκρατία!!!
Απλό είναι,βγάλε το πέπλο!!!
Όχι την αστυνομοκράτια τα παραλές.
Την πλήρη αστυνόμευση σαφώς.
Το έχω δει και δουλεύει άψογα.
Μόνο ο Έλληνας ξηλώνει κάμερες ... ο κλέφτης πάντα φοβάται μην τον ανακαλύψουν ξέρεις.
Θέλω να πίνω τον καφε μου ανέμελος πειράζει?
Και να μην αγχώνομαι μη μου χαράξουν το αμάξι.
Προτιμώ την αστυνόμευση από την πακιστανοκρατιά.
Δεν είναι τέλεια να βολτάρεις στην Γερμανία?παντως με το που βλεπεις τους γερμανους μπατσους σου φευγει καθε σκεψη για μαλακια....
για οποιο λογο και να το κανεις ... κερδος ειναι...Με τάπωσες!
Το βουλώνω...
Ελά όμως που με αυτά που λες μου φαίνεται ότι επικροτείς αστυνομοκρατία και όχι καλή αστυνόμευση!!!Όχι την αστυνομοκράτια τα παραλές.
Την πλήρη αστυνόμευση σαφώς.
Το έχω δει και δουλεύει άψογα.
Μόνο ο Έλληνας ξηλώνει κάμερες ... ο κλέφτης πάντα φοβάται μην τον ανακαλύψουν ξέρεις.
Θέλω να πίνω τον καφε μου ανέμελος πειράζει?
Και να μην αγχώνομαι μη μου χαράξουν το αμάξι.
Προτιμώ την αστυνόμευση από την πακιστανοκρατιά.
γιατι οχι και τα 2?Γιατί κάμερες και όχι περιπολίες;;;
Ελά όμως που με αυτά που λες μου φαίνεται ότι επικροτείς αστυνομοκρατία και όχι καλή αστυνόμευση!!!
Να το θέσω απλά:
Γιατί κάμερες και όχι περιπολίες;;;
για πολλους και διαφορους λογους..Ελά όμως που με αυτά που λες μου φαίνεται ότι επικροτείς αστυνομοκρατία και όχι καλή αστυνόμευση!!!
Να το θέσω απλά:
Γιατί κάμερες και όχι περιπολίες;;;