fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
έχω και ακόμη φιλαράκια από ΣΕΡΙΦΟΥ..
έχω και ακόμη φιλαράκια από ΣΕΡΙΦΟΥ..
αντε ρε!!τι μυαλο ειναι αυτο που εχεις!!βουλωμενο γραμμα διαβαζεις λεμε!!Εν μέρη..ΟΘΟΝ
Αλλά συνήθως είναι παιδιά ΠΛΟΥΣΙΩΝ..και την μυρίζουν την ΚΟΚΑ..λέμε...
Πίστεψε με
Ψάξε όλους του τρομοκράτες και ''επαναστάτες'' της ιστορία και νομίζω δεν θα βρεις κάποιον πλούσιο.Αν τώρα αυτή η ψυχοσύνθεση παρατηρείται εντονότερα σε ορισμένα κοινωνικά στρώματα, αυτό μάλλον είναι σημείο των καιρών που εξαρτάται από τις υπάρχουσες πολιτικο-κοινωνικό- οικονομικές συνθήκες.
συμφωνω απολυτα μαζι σου αδελφε.κατ αρχας, ενας δεκαπενταχρονος ειναι "αθωος" μονο και μονο γιατι οτι και να κανε (που κανεις δεν ξερει αν και τι εκανε), ειναι πιτσιρικας και εχει σκατα
στο κεφαλι του εξ ορισμου... και κανενας κορκονεας δεν δικαιουται να κανει το δικαστη και τον εκτελεστη....
η ανθρωπινη ζωη εχει την ιδια αξια...
ναι φιλε μου, παιζει ρολο αν ειναι ενστολη η κουκουλοφορα... γιατι απο τον ενστολο περιμενεις να σε προστατευσει, απο τον κουκουλοφορο περιμενεις να κανει
μαλακιες, και παιρνεισ τα μετρα σου...
ο αντιρατσισμος ειναι trendy και σε ολους μας αρεσει, αλλα δεν ειναι μαιντανος να πηγαινει με ολα. Ηταν τυχαιο που ηταν ξενοι χθες. Υπαρχουν και ελληνες
ρακοσυλλεκτες και καλλιστα μπορουσαν αυτοι να εχουν γινει κιμας... αν θες να στειλεις μηνυμα, στειλε για μια κοινωνια χωρις βομβες και κυριως χωρις ρακοσυλλεκτες
αντε ρε!!τι μυαλο ειναι αυτο που εχεις!!βουλωμενο γραμμα διαβαζεις λεμε!!
ρε εισαι η μαρινα.τελος.
Γίνονται και πορείες για τα οικονομικά μέτρα αλλά ακούει κανείς εκεί στην βουλή;!ο αντιρατσισμος ειναι trendy και σε ολους μας αρεσει, αλλα δεν ειναι μαιντανος να πηγαινει με ολα. Ηταν τυχαιο που ηταν ξενοι χθες. Υπαρχουν και ελληνες
ρακοσυλλεκτες και καλλιστα μπορουσαν αυτοι να εχουν γινει κιμας... αν θες να στειλεις μηνυμα, στειλε για μια κοινωνια χωρις βομβες και κυριως χωρις ρακοσυλλεκτες
δεν υπαρχει.οτι και να κανουμε θα μας γραψουν στα αρχιδια τους.ειναι γνωστο απο δεκαετιες αυτο.απλα χαβαλες να γινεται απο 15χρονα και απο κατι 30-40αρηδες που το μυαλο τους εχει μεινει στο οτι αυτοι θα αλλαξουν τον κοσμο.Γίνονται και πορείες για τα οικονομικά μέτρα αλλά ακούει κανείς εκεί στην βουλή;!
Οπότε αναρωτιέμαι ποιος ο τρόπος να στείλεις ένα μήνυμα και να σε ακούσουν!!!
στα αρχιδια μου σε γραφω και εσενα και τις μαλακιες περι κοπυραιτ και κλωνων πηγαινε τωρα να μιλησεις για ταυλάνδες και ρωσσιδες και ασε μας εμας να συζητησουμε σοβαρα.το ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ στο BOU είναι δικό μου copyright...
μην το κλέβεις ΚΛΩΝΑΚΙ..
Γίνονται και πορείες για τα οικονομικά μέτρα αλλά ακούει κανείς εκεί στην βουλή;!
Οπότε αναρωτιέμαι ποιος ο τρόπος να στείλεις ένα μήνυμα και να σε ακούσουν!!!
Πως με γράφεις μωρή χειρουργημένη...στα αρχιδια μου σε γραφω και εσενα και τις μαλακιες περι κοπυραιτ και κλωνων πηγαινε τωρα να μιλησεις για ταυλάνδες και ρωσσιδες και ασε μας εμας να συζητησουμε σοβαρα.
τι να κανω ρε μαρινα εδω ειναι τιγκα απο εσας.σε αλλα σαιτ δεν εχει γυναικες αμα θελει καποιος να βρει.εδω ερχεται.ελα τον πουλο τωρα.Πως με γράφεις μωρή χειρουργημένη...
Αφού Κομμένα στα έχουν, και δήθεν ψάχνεις γκόμενες μέσα στο bou..
Αυτά τα σοβαρά..
τι να κανω ρε μαρινα εδω ειναι τιγκα απο εσας.σε αλλα σαιτ δεν εχει γυναικες αμα θελει καποιος να βρει.εδω ερχεται.ελα τον πουλο τωρα.
ραφυ....γαμας πουστρακια?Πάρτον τον πούλο τι περιμένεις.. να στα πετάξει στη μούρη..
εσυ τι του κανεις καμακι τωρα ρε.μην δεις γκομενο να του την πεσεις κατευθειαν.οχι ρε δεν σε γαμαει κανενας.ραφυ....γαμας πουστρακια?
Για το ότι ο δεκαπεντάχρονος είναι "αθώος" (αλλά πόσο αθώος ... 15 χρονών είναι στο φινάλε, αυτοί μπορούν να χακάρουν μέχρι και το State Department σήμερα, που λέει ο λόγος...) θα συμφωνήσω.κατ αρχας, ενας δεκαπενταχρονος ειναι "αθωος" μονο και μονο γιατι οτι και να κανε (που κανεις δεν ξερει αν και τι εκανε), ειναι πιτσιρικας και εχει σκατα
στο κεφαλι του εξ ορισμου... και κανενας κορκονεας δεν δικαιουται να κανει το δικαστη και τον εκτελεστη....
η ανθρωπινη ζωη εχει την ιδια αξια...
ναι φιλε μου, παιζει ρολο αν ειναι ενστολη η κουκουλοφορα... γιατι απο τον ενστολο περιμενεις να σε προστατευσει, απο τον κουκουλοφορο περιμενεις να κανει
μαλακιες, και παιρνεισ τα μετρα σου...
ο αντιρατσισμος ειναι trendy και σε ολους μας αρεσει, αλλα δεν ειναι μαιντανος να πηγαινει με ολα. Ηταν τυχαιο που ηταν ξενοι χθες. Υπαρχουν και ελληνες
ραφυ....γαμας πουστρακια?
ραφυ....γαμας πουστρακια?
τι ασχολεισαι τοτε ρε με τον πτυχιουχο της πιπας? μαστερ εχει παρει στα τσιμπουκια το τεκνοΟχι ρε, αλλά καμιά φορά ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ μπορεί να το ΚΑΡΦΩΣΩ
Σε πιάνουν και εσένα κάτι κρίσεις αριστερής διώξης-φοβίας ώρες-ώρες!!!Για το ότι ο δεκαπεντάχρονος είναι "αθώος" (αλλά πόσο αθώος ... 15 χρονών είναι στο φινάλε, αυτοί μπορούν να χακάρουν μέχρι και το State Department σήμερα, που λέει ο λόγος...) θα συμφωνήσω.
Απλά δεν έιπα για να μην το επεκτείνω, αλλά αφού το ανέφερες...
Κανονικά υπεύθυνοι είναι οι γονείς...
Όσο για την ένστολη τρομοκρατία ... πόσο σίγουρος είσαι ότι είναι τρομοκρατία;;; (για αυτό και το είχα βάλει σε εισαγωγικά το ένστολοι)
Γιατί εγώ δεν είμαι...
Όταν ό ένστολος σπάσει κατα λάθος το μπιμπίκι του Ξηρού ή του Πάσσαρη ... τότε όλοι τον λέμε φασίστα.
Φυσικά αυτά μόνο στο Ελλάντα ... οπουδηποτε αλλού πέφτει Η ΦΑΠΑ!!!