Νέα

Έκρηξη βόμβας με νεκρό στα Κ. Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εν μέρη..ΟΘΟΝ
Αλλά συνήθως είναι παιδιά ΠΛΟΥΣΙΩΝ..και την μυρίζουν την ΚΟΚΑ..λέμε...

Πίστεψε με :uglystupid:
αντε ρε!!τι μυαλο ειναι αυτο που εχεις!!βουλωμενο γραμμα διαβαζεις λεμε!!
ρε εισαι η μαρινα.τελος.
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=_t4NscifMWM&feature=related[/video[/video]]

Επισκέπτης
Αν τώρα αυτή η ψυχοσύνθεση παρατηρείται εντονότερα σε ορισμένα κοινωνικά στρώματα, αυτό μάλλον είναι σημείο των καιρών που εξαρτάται από τις υπάρχουσες πολιτικο-κοινωνικό- οικονομικές συνθήκες.
Ψάξε όλους του τρομοκράτες και ''επαναστάτες'' της ιστορία και νομίζω δεν θα βρεις κάποιον πλούσιο.

Πιστεύω η κενότητα που νιώθουν οι πλούσιοι βγαίνει σε αυτοκαταστροφή και όχι γενικά καταστροφή!!!

Υ.Γ.Γμτ ψυχολόγος έπρεπε να είχα γίνει!!! :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κατ αρχας, ενας δεκαπενταχρονος ειναι "αθωος" μονο και μονο γιατι οτι και να κανε (που κανεις δεν ξερει αν και τι εκανε), ειναι πιτσιρικας και εχει σκατα
στο κεφαλι του εξ ορισμου... και κανενας κορκονεας δεν δικαιουται να κανει το δικαστη και τον εκτελεστη....

η ανθρωπινη ζωη εχει την ιδια αξια...

ναι φιλε μου, παιζει ρολο αν ειναι ενστολη η κουκουλοφορα... γιατι απο τον ενστολο περιμενεις να σε προστατευσει, απο τον κουκουλοφορο περιμενεις να κανει
μαλακιες, και παιρνεισ τα μετρα σου...

ο αντιρατσισμος ειναι trendy και σε ολους μας αρεσει, αλλα δεν ειναι μαιντανος να πηγαινει με ολα. Ηταν τυχαιο που ηταν ξενοι χθες. Υπαρχουν και ελληνες
ρακοσυλλεκτες και καλλιστα μπορουσαν αυτοι να εχουν γινει κιμας... αν θες να στειλεις μηνυμα, στειλε για μια κοινωνια χωρις βομβες και κυριως χωρις ρακοσυλλεκτες
συμφωνω απολυτα μαζι σου αδελφε.

Επισκέπτης
ο αντιρατσισμος ειναι trendy και σε ολους μας αρεσει, αλλα δεν ειναι μαιντανος να πηγαινει με ολα. Ηταν τυχαιο που ηταν ξενοι χθες. Υπαρχουν και ελληνες
ρακοσυλλεκτες και καλλιστα μπορουσαν αυτοι να εχουν γινει κιμας... αν θες να στειλεις μηνυμα, στειλε για μια κοινωνια χωρις βομβες και κυριως χωρις ρακοσυλλεκτες
Γίνονται και πορείες για τα οικονομικά μέτρα αλλά ακούει κανείς εκεί στην βουλή;! :headbang: :think:

Οπότε αναρωτιέμαι ποιος ο τρόπος να στείλεις ένα μήνυμα και να σε ακούσουν!!! :rolleyes:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γίνονται και πορείες για τα οικονομικά μέτρα αλλά ακούει κανείς εκεί στην βουλή;! :headbang: :think:

Οπότε αναρωτιέμαι ποιος ο τρόπος να στείλεις ένα μήνυμα και να σε ακούσουν!!! :rolleyes:
δεν υπαρχει.οτι και να κανουμε θα μας γραψουν στα αρχιδια τους.ειναι γνωστο απο δεκαετιες αυτο.απλα χαβαλες να γινεται απο 15χρονα και απο κατι 30-40αρηδες που το μυαλο τους εχει μεινει στο οτι αυτοι θα αλλαξουν τον κοσμο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ στο BOU είναι δικό μου copyright...

μην το κλέβεις ΚΛΩΝΑΚΙ..
στα αρχιδια μου σε γραφω και εσενα και τις μαλακιες περι κοπυραιτ και κλωνων πηγαινε τωρα να μιλησεις για ταυλάνδες και ρωσσιδες και ασε μας εμας να συζητησουμε σοβαρα.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

σιγουρα δεν ειναι οι βομβες...

δεν ξερω αυτο τον τροπο δυστυχως... ξερω 3-4 ομως που δε δουλευουν...βομβες....να τρωγομαστε ο ενας με τον αλλο... να ψηφιζουμε οτι μας εμαθε η μαμα και ο μπαμπας μας...
να κατηγορουμε μονιμως τους αλλους....

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
στα αρχιδια μου σε γραφω και εσενα και τις μαλακιες περι κοπυραιτ και κλωνων πηγαινε τωρα να μιλησεις για ταυλάνδες και ρωσσιδες και ασε μας εμας να συζητησουμε σοβαρα.
Πως με γράφεις μωρή χειρουργημένη... :uglystupid:

Αφού Κομμένα στα έχουν, και δήθεν ψάχνεις γκόμενες μέσα στο bou..

Αυτά τα σοβαρά..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πως με γράφεις μωρή χειρουργημένη... :uglystupid:

Αφού Κομμένα στα έχουν, και δήθεν ψάχνεις γκόμενες μέσα στο bou..

Αυτά τα σοβαρά..
τι να κανω ρε μαρινα εδω ειναι τιγκα απο εσας.σε αλλα σαιτ δεν εχει γυναικες αμα θελει καποιος να βρει.εδω ερχεται.ελα τον πουλο τωρα.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
τι να κανω ρε μαρινα εδω ειναι τιγκα απο εσας.σε αλλα σαιτ δεν εχει γυναικες αμα θελει καποιος να βρει.εδω ερχεται.ελα τον πουλο τωρα.

Πάρτον τον πούλο τι περιμένεις.. να στα πετάξει στη μούρη..

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
κατ αρχας, ενας δεκαπενταχρονος ειναι "αθωος" μονο και μονο γιατι οτι και να κανε (που κανεις δεν ξερει αν και τι εκανε), ειναι πιτσιρικας και εχει σκατα
στο κεφαλι του εξ ορισμου... και κανενας κορκονεας δεν δικαιουται να κανει το δικαστη και τον εκτελεστη....

η ανθρωπινη ζωη εχει την ιδια αξια...

ναι φιλε μου, παιζει ρολο αν ειναι ενστολη η κουκουλοφορα... γιατι απο τον ενστολο περιμενεις να σε προστατευσει, απο τον κουκουλοφορο περιμενεις να κανει
μαλακιες, και παιρνεισ τα μετρα σου...

Για το ότι ο δεκαπεντάχρονος είναι "αθώος" (αλλά πόσο αθώος ... 15 χρονών είναι στο φινάλε, αυτοί μπορούν να χακάρουν μέχρι και το State Department σήμερα, που λέει ο λόγος...) θα συμφωνήσω.
Απλά δεν έιπα για να μην το επεκτείνω, αλλά αφού το ανέφερες...
Κανονικά υπεύθυνοι είναι οι γονείς...

Όσο για την ένστολη τρομοκρατία ... πόσο σίγουρος είσαι ότι είναι τρομοκρατία;;; (για αυτό και το είχα βάλει σε εισαγωγικά το ένστολοι)
Γιατί εγώ δεν είμαι...
Όταν ό ένστολος σπάσει κατα λάθος το μπιμπίκι του Ξηρού ή του Πάσσαρη ... τότε όλοι τον λέμε φασίστα.
Φυσικά αυτά μόνο στο Ελλάντα ... οπουδηποτε αλλού πέφτει Η ΦΑΠΑ!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
δε πανε να γαμηθουνε οι πολιτικοι και ειδικοτερα ο χρυσοχοιδης το μουνοσκυλο

Επισκέπτης
Για το ότι ο δεκαπεντάχρονος είναι "αθώος" (αλλά πόσο αθώος ... 15 χρονών είναι στο φινάλε, αυτοί μπορούν να χακάρουν μέχρι και το State Department σήμερα, που λέει ο λόγος...) θα συμφωνήσω.
Απλά δεν έιπα για να μην το επεκτείνω, αλλά αφού το ανέφερες...
Κανονικά υπεύθυνοι είναι οι γονείς...

Όσο για την ένστολη τρομοκρατία ... πόσο σίγουρος είσαι ότι είναι τρομοκρατία;;; (για αυτό και το είχα βάλει σε εισαγωγικά το ένστολοι)
Γιατί εγώ δεν είμαι...
Όταν ό ένστολος σπάσει κατα λάθος το μπιμπίκι του Ξηρού ή του Πάσσαρη ... τότε όλοι τον λέμε φασίστα.
Φυσικά αυτά μόνο στο Ελλάντα ... οπουδηποτε αλλού πέφτει Η ΦΑΠΑ!!!
Σε πιάνουν και εσένα κάτι κρίσεις αριστερής διώξης-φοβίας ώρες-ώρες!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom