Νέα

Eκρηξεις και πυροβολισμοι στο αεροδρομιο της Κωνσταντινουπολης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ναι ετσι ειναι! Αλλα ενταξει μπορει να σου τυχει και αλλου,ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα ειναι πλεον ανεξελεγκτα παντου.
Τον Αυγουστο πηγαινω Νεα Υορκη μεσω Κωνσταντινουπολης απο Θεσσαλονικη,,,,,το εκλεισα πριν εναμιση μηνα περιπου.
Αλλη φορα ομως οχι απο Ατατουρκ...τερμα :grin:
Πραγματικά μου μιλάς σοβαρα τωρα? Το αεροδρομιο φταίει :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Φίλε Τασσο αυτά δεν είναι απλές επιλογες ενός εισητηρίου! Είναι επιλογες ζωής! Είσουν πάντα χαλαρός σε αυτά τα θέματα και πάντα μου την έλεγες όταν έκραζα Τουρκίες, μετανάστες, Μαροκάνους κτλ! Το λέω άλλη μια φορα

ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ!!!!!!!!!!!! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΤΗΣΗ!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εχω παει! Τα έχω δει! Έχω γλυτώσει παρα τρίχα ! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσένα σε γλύτωσε η τύχη! Όσοι δεν πάτανε σε τέτοια μέρη τους γλυτώνει το μυαλό και η λογική!
Το Παρισι ειναι μουσουλμανικη πρωτευουσα; Οι Βρυξελες; :think:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Το Ατατούρκ είχε γίνει το μεγαλύτερο hub σε όλη την Ανατολική Ευρώπη.

Αυτό τώρα μάλλον θα αλλάξει !!

Οι βομβιστές ξέρουν που βαράνε !!! Οι κινήσεις τους είναι ''στρατηγικές''.

Ο Ερντογάν έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελες !!

Είναι αυτό που οι Τούρκοι λένε ''Τον πήρε ψηλά τον αμανέ και δεν του βγαίνει''

Τυχαίνει να ξέρω πολλούς ππου ταξιδεύουν συχνά για επαγγελματικούς λόγους μια και εγώ το κάνω.

Απο εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε πολύ υποψιασμένοι και προσεχτικοί  !!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
Αυτά είναι απόψεις ...ζωής...
Σε άλλους αρέσει η Ρώσικη Ρουλέτα σε άλλους όχι! Επιλογες...
Φιλε Glock,δεν το βλεπω σαν ρωσσικη ρουλετα...
Απο σημερα ηδη γινονται κανονικα οι πτησεις και μεχρι τον Αυγουστο θα εχουν πραγματοποιηθει χιλιαδες προς ολα τα μερη του πλανητη οπως γινοταν και μεχρι χθες,αυτο λεω.
Τελος παντων ο καθενας οπως το βλεπει οπως προειπα,μην σπαμαρουμε αλλο το θρεντ...κριμα στους ανθρωπους που χαθηκαν.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795

Οι βομβιστές ξέρουν που βαράνε !!! Οι κινήσεις τους είναι ''στρατηγικές''.

Ο Ερντογάν έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελες !!

Είναι αυτό που οι Τούρκοι λένε ''Τον πήρε ψηλά τον αμανέ και δεν του βγαίνει''

Τυχαίνει να ξέρω πολλούς ππου ταξιδεύουν συχνά για επαγγελματικούς λόγους μια και εγώ το κάνω.

Απο εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε πολύ υποψιασμένοι και προσεχτικοί  !!
Φυσικα και σε οτι εχει να κανει με Μουσουλμανικες χωρες θα πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικοι. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι οπως εχουν γινει τα πραγματα, η τρομοκρατια δεν μπορει να κτυπησει οπουδηποτε.
Και εγω ταξιδευω  1-2 φορες το χρονο για δουλειες Κωνσταντινουπολη. Αλλα και στη Μαδριτη που συνηθιζω να πηγαινω δεν ειμαι εκτεθειμενος;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φυσικα και σε οτι εχει να κανει με Μουσουλμανικες χωρες θα πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικοι. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι οπως εχουν γινει τα πραγματα, η τρομοκρατια δεν μπορει να κτυπησει οπουδηποτε.
Και εγω ταξιδευω  1-2 φορες το χρονο για δουλειες Κωνσταντινουπολη. Αλλα και στη Μαδριτη που συνηθιζω να πηγαινω δεν ειμαι εκτεθειμενος;
Παντού είσαι! Απλά παίζεις με τις πιθανότητες!

Δεν είμαστε μαλάκες που πληρώνουμε ακριβότερες ανταποκρίσεις για να αποφύγουμε τα τούρκικα και τα Αιγυπτιακά Αεροδρομια...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Η σημερινη εποχη μοιαζει με την περιοδο λιγο πριν το Β Παγκοσμιο Πολεμο!!! :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Είχες δεν είχες , μας κάβλωσες.

Αν δεν βάλουν τα φτηνά πουτανάκια τους οι Σιωνιστές να ξεκινήσουν πάλι κανέναν πόλεμο
μέχρις εσχάτων , θα τους γαμήσουμε τις μάνες.

Υ.Γ. Για αυτούς που χάθηκαν , δεν λυπάμαι. Ο Δοξασμένος Αλλάχ τους αγαπούσε και τους ήθελε κοντά του. Το Κισμέτ τους ήταν αυτό.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΗ , ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ... ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Μπορεί και όχι,οι Τουρκαλάδες το κάναν hub μέσω της λαθρομεταναστευσης οχι κανονικου κόσμου,ο αράπης αkoma kai  απο τη τζαμαικα και όλη τη καραιβικη που θελει να λαθρομεταναστευσει στην Εε μεσω Πόλης και νομπελικης Λέσβου  :jerking: δε θα κολωσει απο μερικές μπόμπες

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
30.170
Πόντοι
34.538
Μονο κανενα ΣΙΤΥΤΟΥΡΑΚΙ μην επαθε τιποτα...
Αυτο ευχομαι....

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.459
Πόντοι
216
Νιωθω μαλακας που πριν ενα μηνα περιμενα 6 ωρες στο Ατατουρκ για να παω Γερμανια...  :headbang: :headbang:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
και καλα κανανε,τα λεφτα αυτα ειναι δουλεμενα,τα αλλα δεν ειναι,των αγροτικών επιδοτησεων και των διορισμών
Τα λεφτα τα δουλεμενα,με ταμειακες μαιμου που δεν απεδιδαν φορους,μην ανοιγουμε τωρα αλλα θεματα,οποιος μπορουσε εκλεβε.Με το σταυρό στο χερι δεν εκανε λεφτα κανείς.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Έτσι είναι φίλε! Και πέρα απο τη δουλειά χωρίς ρεπό αργίες με ατελείώτα ωράρια σε αντίθεση με όλα όσα απολαμβάνει ένας νορμαλ εργαζόμενος έστω κι αν δουλευει Delivery, είναι το επιχειρηματικό ρίσκο και στρεss! Που αυτό δεν πληρώνεται σε χρήμα!
Εγω εχω δυο τριετιες delivery,οσο σπουδαζα,και λιγο μετα το στρατό.Όποτε θες ανταλλάζουμε...

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Φίλε Τασσο αυτά δεν είναι απλές επιλογες ενός εισητηρίου! Είναι επιλογες ζωής! Είσουν πάντα χαλαρός σε αυτά τα θέματα και πάντα μου την έλεγες όταν έκραζα Τουρκίες, μετανάστες, Μαροκάνους κτλ! Το λέω άλλη μια φορα

ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ!!!!!!!!!!!! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΤΗΣΗ!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εχω παει! Τα έχω δει! Έχω γλυτώσει παρα τρίχα ! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσένα σε γλύτωσε η τύχη! Όσοι δεν πάτανε σε τέτοια μέρη τους γλυτώνει το μυαλό και η λογική!
Εχεις κινδυνο στο ντουμπαι δηλαδή???

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Τα λεφτα τα δουλεμενα,με ταμειακες μαιμου που δεν απεδιδαν φορους,μην ανοιγουμε τωρα αλλα θεματα,οποιος μπορουσε εκλεβε.Με το σταυρό στο χερι δεν εκανε λεφτα κανείς.
Αυτο ελλειπε να μη κλέβουν τα κοροιδα που εργάζονται,ψιχουλα οσα εκλεψαν σε ενα μπουρδελο που τους τα παίρνει για να πληρωνει δυ που δεν αξιολογουνται η δε πατάνε καθόλου

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μπορεί κάποιος σκεπτόμενος και γνωστής του θέματος να αμφισβητήσει ότι το κάνει ο Πουτιν? Από τότε που ξεκίνησε η κόντρα με τη Ρωσία τους έχουν γαμησει PKK και τζιχαντιστες!  Παρομοίως χτυπούν σε Γαλλία και Αμερική για να ανεβάσουν τους ρωσοφιλους Λε Πεν και Τραμπ.

VatoLoco

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
211
Πόντοι
1
Μπορεί κάποιος σκεπτόμενος και γνωστής του θέματος να αμφισβητήσει ότι το κάνει ο Πουτιν? Από τότε που ξεκίνησε η κόντρα με τη Ρωσία τους έχουν γαμησει PKK και τζιχαντιστες!  Παρομοίως χτυπούν σε Γαλλία και Αμερική για να ανεβάσουν τους ρωσοφιλους Λε Πεν και Τραμπ.
Τα σκέφτεσαι αυτά που γράφεις η ότι να ναι  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom