Νέα

Eκρηξεις και πυροβολισμοι στο αεροδρομιο της Κωνσταντινουπολης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Mουσλιμια
Ακομα και αν τους υποδεχομαστε στην Δύση και τους ταιζουμε, αυτοι θελουν να μας εκδικηθουν οι κακομοιρηδες :uglystupid: :jerking: :vomit:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Τι δουλεια εχουν τα μουσλιμια να βαζουν βομβες στο λουξεμβουργο :S
ξερεις τι βασανιστηρια περασαν οι οικογενειες των βομβιστων μεγαλωνοντας στο Βέλγιο,τους μπουχτισαν στη σοκολάτα, δράμα σε λέω,επρεπε να πάρουν εκδίκηση λοιπόν για αυτά τα μαρτύρια

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ξερεις τι βασανιστηρια περασαν οι οικογενειες των βομβιστων μεγαλωνοντας στο Βέλγιο,τους μπουχτισαν στη σοκολάτα, δράμα σε λέω,επρεπε να πάρουν εκδίκηση λοιπόν για αυτά τα μαρτύρια
Tύπε μου αν οι σοκολατες δεν ήταν halal :o
Καλά τους εκαναν και τους ανατιναξαν τους απιστους :S

queef

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Εγω πάλι πιστεύω οτι θέλει 2-3 πυρηνικές απο τα βαθοι της Τουρκίας μεχρι και τα σύνορα Ινδίας..Όλοι αυτοί οι λαοί άχρηστοι ηταν και κατα την γνώμη μου δεν προσέφεραν τίποτα στην ανθρωπότητα παρά μόνο αίμα και νεκρούς.....Να αφανιστούν να ησυχάσουμε.

Διαφωνώ. Στην αρχαιότητα ήταν πολύ μπροστά. Μαθηματικά, αστρονομία, ιατρική κλπ. Μετά ήρθε το Ισλάμ και τους διέλυσε. Ακόμη και το Ιράν πριν τους Σάχηδες ήταν ένα διαμάντι πολιτισμού.Η Συρία λιγότερο αλλά κι αυτή ήταν πολύ μπροστά. Πλέον βέβαια δεν υπάρχει λύση για την κατάντια τους.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Tότε γιατι δεν βάζουμε και εμεις βομβες στους Τούρκους για αυτα που τραβήξαμε κατά την τουρκοκρατια και τις εθνοκαθαρσεις στην Μ. Ασια και στην Κωνσταντινουπολη :think:
Οι Κύπριοι γιατι δεν βαζουν βομβες στην Αγγλια :think:
Οι Ινδιάνοι στους Αμερικάνους :think:
Επισης στην Συρια που δρα κυριως ο ISIS..
Ο Ασαντ και ο πατερας του παιδια των Σοβιετικών ήταν. Τι δουλεια εχουν τα μουσλιμια να βαζουν βομβες στο λουξεμβουργο :S
Οι Σερβοι?
Τους βομβαρδισαν, τους διαμέλισαν την χώρα αλλά δεν ειδα κανα Σερβο να βαζει βομβα στους κακους δυτικους
ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΒΟΜΒΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ
ΑΛΛΟΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
Αρα το κινητρο δεν ειναι η εκδικηση, εχουν και αλλοι διψα για εκδικηση.
Κινητρο ειναι οι 72 παρθενες :uglystupid:
Γιατί αυτοί εχουν ΤΩΡΑ εμφύλιο,δεν βαζουν βομβες για πριν 100 χρονια.Για την σφαγη στην Τρίπολη κατα την Ελληνικη επανασταση εχεις τιποτα ακουστα;
Οι κυπριοι και βομβες βαζανε κι απο ολα,εχεις ακουστα την ΕΟΚΑ?για αυτο οι εγγλεζοι μας εβαλαν να σκοτωθουμε και τωρα η μιση κυπρος ειναι τουρκικη.Ο Ασαντ πατερας και υιος επαιρναν αγοραζαν οπλα απο τη Σοβιετική Ενωση και τωρα απο τη Ρωσια.Ποιος σου ειπε οτι πειραξαν τους κουρδους;οι τουρκοι περνανε τα συνορα με τη συρια και τους βομβαρδιζουν τα χωριά διοτι πολεμανε τον ISIS με τον οποιο ο Ερντογαν κανει λαθρεμποριο πετρελαίου.Τώρα γιατι οι Ελληνες,ή οι Σερβοι ή δεν ξερω γω ποιος δεν βαζει βομβες στο Λουξεμβουργο τι σχεση εχει;
Το PKK ή αλλιώς οι κομμουνιστες κουρδοι ή εργατικο κομμα δεν εχει καμμία σχεση με το Ισλάμ,ίσα ίσα που το πολεμανε.Επίσης δεν ξερουμε ποιος εβαλε τις βομβες.Επίσης δεν γραφει πουθενα για παρθενες το κορανι,αμα βρεις αποσπασμα που να λεει για γυναικες και σεξ στον παραδεισο σε προκαλώ να το ανεβασεις.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Διαφωνώ. Στην αρχαιότητα ήταν πολύ μπροστά. Μαθηματικά, αστρονομία, ιατρική κλπ. Μετά ήρθε το Ισλάμ και τους διέλυσε. Ακόμη και το Ιράν πριν τους Σάχηδες ήταν ένα διαμάντι πολιτισμού.Η Συρία λιγότερο αλλά κι αυτή ήταν πολύ μπροστά. Πλέον βέβαια δεν υπάρχει λύση για την κατάντια τους.
Αυτοι ηταν Αραβες ομως,μην τα μπερδευουμε,και ειχαν φτασει μεχρι την Ανδαλουσια.Οτι απεμεινε απο την βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας που την εκαψαν χριστιανοι,τα διεσωσαν αυτοι.Μετα τους αραβο-τουρκικους πολεμους που εχασαν αρχιζει η κατρακυλα.Αν δεν ηταν οι Αραβες δεν θα υπηρχε η Αλγεβρα π.χ.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Γιατί αυτοί εχουν ΤΩΡΑ εμφύλιο,δεν βαζουν βομβες για πριν 100 χρονια.Για την σφαγη στην Τρίπολη κατα την Ελληνικη επανασταση εχεις τιποτα ακουστα;
Οι κυπριοι και βομβες βαζανε κι απο ολα,εχεις ακουστα την ΕΟΚΑ?για αυτο οι εγγλεζοι μας εβαλαν να σκοτωθουμε και τωρα η μιση κυπρος ειναι τουρκικη.Ο Ασαντ πατερας και υιος επαιρναν αγοραζαν οπλα απο τη Σοβιετική Ενωση και τωρα απο τη Ρωσια.Ποιος σου ειπε οτι πειραξαν τους κουρδους;οι τουρκοι περνανε τα συνορα με τη συρια και τους βομβαρδιζουν τα χωριά διοτι πολεμανε τον ISIS με τον οποιο ο Ερντογαν κανει λαθρεμποριο πετρελαίου.Τώρα γιατι οι Ελληνες,ή οι Σερβοι ή δεν ξερω γω ποιος δεν βαζει βομβες στο Λουξεμβουργο τι σχεση εχει;
Το PKK ή αλλιώς οι κομμουνιστες κουρδοι ή εργατικο κομμα δεν εχει καμμία σχεση με το Ισλάμ,ίσα ίσα που το πολεμανε.Επίσης δεν ξερουμε ποιος εβαλε τις βομβες.Επίσης δεν γραφει πουθενα για παρθενες το κορανι,αμα βρεις αποσπασμα που να λεει για γυναικες και σεξ στον παραδεισο σε προκαλώ να το ανεβασεις.
Ποιοι εχουν εμφυλιο?
Οι Σιιτες με τους Σουνιτες?
Ποσο στα φρυδια μας για τον υπολοιπο πλανητη
Οι βοβμβιστες στο Παρισι, στο Λουξεμβουργο, στην Μαδριτη :o και αλλου εμφυλιο ειχαν :think:
Επεκτατικο πολεμο κανουν τα μουσλιμια με τις βομβες, πιστευουν πως ετσι θα κατακτησουν την Δύση και εκπληρώσουν τα καθηκοντα τους ως καλοι μουσουλμανοι
Οι μαρτυρες (βομβιστες) θα παρουν στανταρακι 72 παρθενες
Τύπε λες να ειναι λασπη των δυτικών αυτο με τις 72 παρθενες για να αμαυρώσουν τον εντιμο αγωνα των βομβιστών :uglystupid:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Της πουτάνας γίνεται παγκοσμίως. Οι μαλακίες όμως πληρώνονται. Το θέμα είναι ότι δεν την πληρώνουν αυτοί που φταίνε αλλά ο κοσμάκης.  :-
Δυστηχώς αλλά το λέω ΕΥΘΑΡΣΩΣ πως ο κοσμακης δεν είναι ανευθυνος!!! Φέρει τεράστια ευθύνη! Η διαφορα με αυτούς που λες οτι φταίνε είναι πως αυτοί έχουν θωρακιστεί κάπως καλύτερα σε ατομικό επίπεδο!
Ο κοσμάκης όσο δεν θέλει να δει την αλήθεια κατάμουτρα θα εισπράττει βόμβες, κρίσεις και εκφυλισμο!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος!Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απο την έννοια "κοσμάκης"

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Ποιοι εχουν εμφυλιο?
Οι Σιιτες με τους Σουνιτες?
Ποσο στα φρυδια μας για τον υπολοιπο πλανητη
Οι βοβμβιστες στο Παρισι, στο Λουξεμβουργο, στην Μαδριτη :o και αλλου εμφυλιο ειχαν :think:
Επεκτατικο πολεμο κανουν τα μουσλιμια με τις βομβες, πιστευουν πως ετσι θα κατακτησουν την Δύση και εκπληρώσουν τα καθηκοντα τους ως καλοι μουσουλμανοι
Οι μαρτυρες (βομβιστες) θα παρουν στανταρακι 72 παρθενες
Τύπε λες να ειναι λασπη των δυτικών αυτο με τις 72 παρθενες για να αμαυρώσουν τον εντιμο αγωνα των βομβιστών :uglystupid:
Λοιπόν σε εναν στιχο του κορανιου απο τα 33 κεφαλαια αναφερεται οτι(σε ελεύθερη μεταφραση)αυτοί που θα πεθανουν στην τζιχαντ(ο ιερός πόλεμος δηλ.)θα τους υπηρετουν αιθεριες υπαρξεις(ουρί)και θα τους παρεχουν πιλαφι και σερμπετι.Δεν γραφει πουθενα για παρθενες και ξεκωλιασματα τυπε μου το κορανι.Οι τζιχαντιστες στρεφονται εναντιων όλων των ,κατ'αυτους,απιστων.Ειτε ειναι χριστιανοι ειτε ειναι μουσουλμανοι,αλλα εσυ εβαλες μεσα και τους κουρδους και τους συριους και ολους,οι οποίοι στην τελική ειναι και παραδοσιακοι μας συμμαχοι απεναντι στον επεκτατισμο της Τουρκιας.Και στα φρυδια μου και μενα για τους Τουρκους,περισσοτερος τουρισμος για μας.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Δυστηχώς αλλά το λέω ΕΥΘΑΡΣΩΣ πως ο κοσμακης δεν είναι ανευθυνος!!! Φέρει τεράστια ευθύνη! Η διαφορα με αυτούς που λες οτι φταίνε είναι πως αυτοί έχουν θωρακιστεί κάπως καλύτερα σε ατομικό επίπεδο!
Ο κοσμάκης όσο δεν θέλει να δει την αλήθεια κατάμουτρα θα εισπράττει βόμβες, κρίσεις και εκφυλισμο!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος!Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απο την έννοια "κοσμάκης"
Σωστός μονο που εμεις δεν βομβαρδισαμε ποτε κανεναν και οι τζιχαντιστες δεν εχουν κανενα λογο να βλαψουν την Ελλαδα.Αν δεν ητανε και η Σουδα,θα ειμασταν πραγματικα η πιο ουδετερη χωρα στη μεσόγειο

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αστα αυτα τσαμπίκο,εχετε χεστει στο ταληρο απο τα τουριστακια τοσα χρονια  :grin:
Πολύ κλισε αυτό που λες! Και το έχετε όλοι έτοιμο στο στόμα αν κλαφτει κάποιος! Προσωπικά 5 χρόνια το πολεμάω αντίθετα στο ρευμα με κρίσεις, αλλαγες στα ΦΠΑ, απαξίωση με μετανάστες και πολλά πολλά άλλα... Δεν έχω χεστει ποτέ στο ταληρο και επίσης δεν σημαίνει πως επειδή καποτε ο Τουρισμός αφηνε χρήμα τώρα πρέπει να σταματήσει!

Οσο για κάτι λαμογιότυπους που τσακίζαν τους Τουρίστες και τους κοροιδευαν, αυτοί μην ανησυχείς.... Ζούν και βασιλευουν ακόμα και δεν τους επιρρεάζει τίποτα διότι κάνουν ακριβως το ίδιο...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και για να είμαστε στο θέμα που βέβαια γρήγορα θα ξεχαστεί διότι θα γίνει και άλλο χτύπημα πολύ πιο μεγάλο... Τους τουρίστες που γουστάρουν να πάνε τουρκία αλλά δεν μπορούν ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!

Θέλουμε οι άνθρωποι να επιλέγουν ελευθερα που θα πάνε χωρίς λόγους "ανωτερας βίας"!

Ωστε εδώ να έρχονται όσοι προτίθενται να σεβαστούν το μέρος έστω και στο ελάχιστο...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Σωστός μονο που εμεις δεν βομβαρδισαμε ποτε κανεναν και οι τζιχαντιστες δεν εχουν κανενα λογο να βλαψουν την Ελλαδα.Αν δεν ητανε και η Σουδα,θα ειμασταν πραγματικα η πιο ουδετερη χωρα στη μεσόγειο
Oύτε οι Ισπανοι τους βομβαρδισαν αλλα το εφαγαν το βοβμιδι τους
Απιστοι ειναι και οι Ισπανοι μωρε, παλι μαρτυρας εγινε ο βομβιστης :vomit:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    158 KB · Εμφανίσεις: 33

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Αστα αυτα τσαμπίκο,εχετε χεστει στο ταληρο απο τα τουριστακια τοσα χρονια  :grin:
και καλα κανανε,τα λεφτα αυτα ειναι δουλεμενα,τα αλλα δεν ειναι,των αγροτικών επιδοτησεων και των διορισμών

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
Την Πεμπτη προσγειωθηκα στο Ατατουρκ ερχομενος απο Κισιναου,την ιδια ωρα περιπου(9 το βραδυ) που εγινε το χθεσινο περιστατικο.
Φτηνα την γλυτωσα οπως φαινεται...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
και καλα κανανε,τα λεφτα αυτα ειναι δουλεμενα,τα αλλα δεν ειναι,των αγροτικών επιδοτησεων και των διορισμών
Έτσι είναι φίλε! Και πέρα απο τη δουλειά χωρίς ρεπό αργίες με ατελείώτα ωράρια σε αντίθεση με όλα όσα απολαμβάνει ένας νορμαλ εργαζόμενος έστω κι αν δουλευει Delivery, είναι το επιχειρηματικό ρίσκο και στρεss! Που αυτό δεν πληρώνεται σε χρήμα!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Την Πεμπτη προσγειωθηκα στο Ατατουρκ ερχομενος απο Κισιναου,την ιδια ωρα περιπου(9 το βραδυ) που εγινε το χθεσινο περιστατικο.
Φτηνα την γλυτωσα οπως φαινεται...
Φίλε Τασσο αυτά δεν είναι απλές επιλογες ενός εισητηρίου! Είναι επιλογες ζωής! Είσουν πάντα χαλαρός σε αυτά τα θέματα και πάντα μου την έλεγες όταν έκραζα Τουρκίες, μετανάστες, Μαροκάνους κτλ! Το λέω άλλη μια φορα

ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ!!!!!!!!!!!! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΤΗΣΗ!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εχω παει! Τα έχω δει! Έχω γλυτώσει παρα τρίχα ! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσένα σε γλύτωσε η τύχη! Όσοι δεν πάτανε σε τέτοια μέρη τους γλυτώνει το μυαλό και η λογική!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
Φίλε Τασσο αυτά δεν είναι απλές επιλογες ενός εισητηρίου! Είναι επιλογες ζωής! Είσουν πάντα χαλαρός σε αυτά τα θέματα και πάντα μου την έλεγες όταν έκραζα Τουρκίες, μετανάστες, Μαροκάνους κτλ! Το λέω άλλη μια φορα

ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ!!!!!!!!!!!! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΤΗΣΗ!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εχω παει! Τα έχω δει! Έχω γλυτώσει παρα τρίχα ! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσένα σε γλύτωσε η τύχη! Όσοι δεν πάτανε σε τέτοια μέρη τους γλυτώνει το μυαλό και η λογική!
Ναι ετσι ειναι! Αλλα ενταξει μπορει να σου τυχει και αλλου,ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα ειναι πλεον ανεξελεγκτα παντου.
Τον Αυγουστο πηγαινω Νεα Υορκη μεσω Κωνσταντινουπολης απο Θεσσαλονικη,,,,,το εκλεισα πριν εναμιση μηνα περιπου.
Αλλη φορα ομως οχι απο Ατατουρκ...τερμα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom