Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Αρα συμφωνούμε...
Πρωτα ξεβρωμιζει ο τόπος και μετα παμε στα παρακατω...Όχι, διαφωνούμε. Απλά σου παρέθεσα το επιχείρημά σου για το περιστατικό με τον υιό σαμαρά που όχι μόνο έμεινε ατιμώρητος αλλά απέλυσαν την καθηγήτριά του γιατί είχε το θράσος να τον πιάσει να κλέβει (η αντιγραφή είναι κλοπή).
Η θέση μου ήταν ξεκάθαρη απ' την αρχή: Δεν διαφωνώ ιδιαίτερα με όσα πρέπει να γίνουν, διαφωνώ κάθετα με τον τρόπο του φύρερ. Και θεωρώ ότι υπάρχουν και πιο σημαντικά προβλήματα στην εκπαίδευση από αυτά που έχει θέσει ως προτεραιότητα ο Φορτσάκης.
ωπα.....της συνιστωσας φαηλου-μπαλτακου αλεξουκο? ;)Πρωτα ξεβρωμιζει ο τόπος και μετα παμε στα παρακατω...
Ναι αυτά μας φαγανε. Πας να κανεις κατι και σε λενε Φαήλο και Μπαλτακο. Φορτσακης ftw.ωπα.....της συνιστωσας φαηλου-μπαλτακου αλεξουκο? ;)
Πρωτα ξεβρωμιζει ο τόπος και μετα παμε στα παρακατω...
Oκ, αφήστε τα όλα όπως είναι, μην χαλασει καμια χωριστρα κανενος απλυτου.Κάτι μου θυμίζει αυτό. Και δυστυχώς ακολουθείται τις ίδιες πρακτικές Άλεξ. Μην γίνεσαι ο Τάκης Τσουκαλάς της νδ_ που τα βλέπεις όλα σωστά και για όλα φταίνε οι αντίπαλοι.
αντε γειαOκ, αφήστε τα όλα όπως είναι, μην χαλασει καμια χωριστρα κανενος απλυτου.
Oκ, αφήστε τα όλα όπως είναι, μην χαλασει καμια χωριστρα κανενος απλυτου.
Το φύρερ το λες εσυ. Εγω βλεπω έναν σοβαρο ανθρωπο με διαθεση να βαλει ταξη. Και η επιλογή αναμεσα σε αυτόν και στο απλυτοφασισταριο είναι πανευκολη.Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι η φύρερ-Φορτσάκης ή "άπλυτοι" (ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ να διαβάσω κάτι τέτοιο από 'σένα).
Oκ, αφήστε τα όλα όπως είναι, μην χαλασει καμια χωριστρα κανενος απλυτου.
και ο παττακος σοβαρος ανθρωπος ειναι που ηθελε να βαλει ταξη στο μπουρδελο αλλωστε, ε αλεξ?Το φύρερ το λες εσυ. Εγω βλεπω έναν σοβαρο ανθρωπο με διαθεση να βαλει ταξη. Και η επιλογή αναμεσα σε αυτόν και στο απλυτοφασισταριο είναι πανευκολη.
Το μελλον ενός τοπου ηταν, είναι και θα είναι παντα οι σοβαροι ανθρωποι και όχι οι καραγκιόζηδες.Το μελλον του τοπου ειναι η αγωνιζομενη νεολαια. Αυτοι ειναι ο ανθος του ελληνικου εθνους. Αυτους που προταξαν τα στηθη τους και συγκρουστηκαν με την αυθαιρεσια και τον αυταρχισμο θα θυμαται αυριο η ιστορια. Οχι τους μεγαλοσχημονες και χαρτογιακαδες σαν εσενα που τους βριζουν και τους λενε απλυτους.
Το μελλον του τοπου ειναι η αγωνιζομενη νεολαια. Αυτοι ειναι ο ανθος του ελληνικου εθνους. Αυτους που προταξαν τα στηθη τους και συγκρουστηκαν με την αυθαιρεσια και τον αυταρχισμο θα θυμαται αυριο η ιστορια. Οχι τους μεγαλοσχημονες και χαρτογιακαδες σαν εσενα που τους βριζουν και τους λενε απλυτους.
Παλι μηλα με πορτοκαλια. Ο Παττακος ηταν ενας προδότης.και ο παττακος σοβαρος ανθρωπος ειναι που ηθελε να βαλει ταξη στο μπουρδελο αλλωστε, ε αλεξ?
Το φύρερ το λες εσυ. Εγω βλεπω έναν σοβαρο ανθρωπο με διαθεση να βαλει ταξη. Και η επιλογή αναμεσα σε αυτόν και στο απλυτοφασισταριο είναι πανευκολη.
γιατι ηταν προδοτης? υπεγραψε ή στηριξε κανενα μνημονιο αποποιησης εθνικης κυριαρχιας? Σοβαροτατος ανθρωπος ηταν και αξιωματικος του στρατου που οπως κι εσυ αποφασισε πως δε γινεται με λογια ή με δημοκρατικες διαδικασιες να καθαρισει η χωρα απο τους κουμουνιστες αναρχοαπλυτους και επραξε τα δεοντα. Γιατι αποποιεισαι το πολιτικο παρελθον σου αλεξ?Παλι μηλα με πορτοκαλια. Ο Παττακος ηταν ενας προδότης.
Δεν θεωρω ακραια πρακτικη το να προστατευεται το κρατος και οι θεσμοι του από τα μπάχαλα.Το φύρερ δεν το λέω εγώ, να είσαι σίγουρος. Ειλικρινά εκπλήσσομαι με τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς απόψε αλλά και για τις πρακτικές που επικροτείς.
και ο παττακος σοβαρος ανθρωπος ειναι που ηθελε να βαλει ταξη στο μπουρδελο αλλωστε, ε αλεξ?
Ενας αξιωματικος που διεπραξε εσχατη προδοσια, ανατρέποντας το πολίτευμα και παραβιαζοντας το Συνταγμα. Το παρελθον μου ουδέποτε είχε αντιδημοκρατικα στοιχεια.γιατι ηταν προδοτης? υπεγραψε ή στηριξε κανενα μνημονιο αποποιησης εθνικης κυριαρχιας? Σοβαροτατος ανθρωπος ηταν και αξιωματικος του στρατου που οπως κι εσυ αποφασισε πως δε γινεται με λογια ή με δημοκρατικες διαδικασιες να καθαρισει η χωρα απο τους κουμουνιστες αναρχοαπλυτους και επραξε τα δεοντα. Γιατι αποποιεισαι το πολιτικο παρελθον σου αλεξ?