Νέα

Εκρηκτικό κλίμα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα karnezis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Όχι, διαφωνούμε. Απλά σου παρέθεσα το επιχείρημά σου για το περιστατικό με τον υιό σαμαρά που όχι μόνο έμεινε ατιμώρητος αλλά απέλυσαν την καθηγήτριά του γιατί είχε το θράσος να τον πιάσει να κλέβει (η αντιγραφή είναι κλοπή).

Η θέση μου ήταν ξεκάθαρη απ' την αρχή: Δεν διαφωνώ ιδιαίτερα με όσα πρέπει να γίνουν, διαφωνώ κάθετα με τον τρόπο του φύρερ. Και θεωρώ ότι υπάρχουν και πιο σημαντικά προβλήματα στην εκπαίδευση από αυτά που έχει θέσει ως προτεραιότητα ο Φορτσάκης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Όχι, διαφωνούμε. Απλά σου παρέθεσα το επιχείρημά σου για το περιστατικό με τον υιό σαμαρά που όχι μόνο έμεινε ατιμώρητος αλλά απέλυσαν την καθηγήτριά του γιατί είχε το θράσος να τον πιάσει να κλέβει (η αντιγραφή είναι κλοπή).

Η θέση μου ήταν ξεκάθαρη απ' την αρχή: Δεν διαφωνώ ιδιαίτερα με όσα πρέπει να γίνουν, διαφωνώ κάθετα με τον τρόπο του φύρερ. Και θεωρώ ότι υπάρχουν και πιο σημαντικά προβλήματα στην εκπαίδευση από αυτά που έχει θέσει ως προτεραιότητα ο Φορτσάκης.
Πρωτα ξεβρωμιζει ο τόπος και μετα παμε στα παρακατω...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Πρωτα ξεβρωμιζει ο τόπος και μετα παμε στα παρακατω...

Κάτι μου θυμίζει αυτό. Και δυστυχώς ακολουθείτε τις ίδιες πρακτικές Άλεξ. Μην γίνεσαι ο Τάκης Τσουκαλάς της νδ_ που τα βλέπεις όλα σωστά και για όλα φταίνε οι αντίπαλοι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Κάτι μου θυμίζει αυτό. Και δυστυχώς ακολουθείται τις ίδιες πρακτικές Άλεξ. Μην γίνεσαι ο Τάκης Τσουκαλάς της νδ_ που τα βλέπεις όλα σωστά και για όλα φταίνε οι αντίπαλοι.
Oκ, αφήστε τα όλα όπως είναι, μην χαλασει καμια χωριστρα κανενος απλυτου.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι η φύρερ-Φορτσάκης ή "άπλυτοι" (ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ να διαβάσω κάτι τέτοιο από 'σένα).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι η φύρερ-Φορτσάκης ή "άπλυτοι" (ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ να διαβάσω κάτι τέτοιο από 'σένα).
Το φύρερ το λες εσυ. Εγω βλεπω έναν σοβαρο ανθρωπο με διαθεση να βαλει ταξη. Και η επιλογή αναμεσα σε αυτόν και στο απλυτοφασισταριο είναι πανευκολη.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Το μελλον του τοπου ειναι η αγωνιζομενη νεολαια. Αυτοι ειναι ο ανθος του ελληνικου εθνους. Αυτους που προταξαν τα στηθη τους και συγκρουστηκαν με την αυθαιρεσια και τον αυταρχισμο θα θυμαται αυριο η ιστορια. Οχι τους μεγαλοσχημονες και χαρτογιακαδες σαν εσενα που τους βριζουν και τους λενε απλυτους.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Το φύρερ το λες εσυ. Εγω βλεπω έναν σοβαρο ανθρωπο με διαθεση να βαλει ταξη. Και η επιλογή αναμεσα σε αυτόν και στο απλυτοφασισταριο είναι πανευκολη.
και ο παττακος σοβαρος ανθρωπος ειναι που ηθελε να βαλει ταξη στο μπουρδελο αλλωστε, ε αλεξ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Το μελλον του τοπου ειναι η αγωνιζομενη νεολαια. Αυτοι ειναι ο ανθος του ελληνικου εθνους. Αυτους που προταξαν τα στηθη τους και συγκρουστηκαν με την αυθαιρεσια και τον αυταρχισμο θα θυμαται αυριο η ιστορια. Οχι τους μεγαλοσχημονες και χαρτογιακαδες σαν εσενα που τους βριζουν και τους λενε απλυτους.
Το μελλον ενός τοπου ηταν, είναι και θα είναι παντα οι σοβαροι ανθρωποι και όχι οι καραγκιόζηδες.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

URL]]

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Το φύρερ δεν το λέω εγώ, να είσαι σίγουρος. Ειλικρινά εκπλήσσομαι με τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς απόψε αλλά και για τις πρακτικές που επικροτείς. 

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Παλι μηλα με πορτοκαλια. Ο Παττακος ηταν ενας προδότης.
γιατι ηταν προδοτης? υπεγραψε ή στηριξε κανενα μνημονιο αποποιησης εθνικης κυριαρχιας? Σοβαροτατος ανθρωπος ηταν και αξιωματικος του στρατου που οπως κι εσυ αποφασισε πως δε γινεται με λογια ή με δημοκρατικες διαδικασιες να καθαρισει η χωρα απο τους κουμουνιστες αναρχοαπλυτους και επραξε τα δεοντα. Γιατι αποποιεισαι το πολιτικο παρελθον σου αλεξ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Το φύρερ δεν το λέω εγώ, να είσαι σίγουρος. Ειλικρινά εκπλήσσομαι με τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς απόψε αλλά και για τις πρακτικές που επικροτείς. 
Δεν θεωρω ακραια πρακτικη το να προστατευεται το κρατος και οι θεσμοι του από τα μπάχαλα.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
και ο παττακος σοβαρος ανθρωπος ειναι που ηθελε να βαλει ταξη στο μπουρδελο αλλωστε, ε αλεξ?

Σωστά. Και φυσικά "Οι αλλοι τροποι απετυχαν. Όταν εχεις να κανεις με αποβράσματα, δεν θελει ευγένειες.".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
γιατι ηταν προδοτης? υπεγραψε ή στηριξε κανενα μνημονιο αποποιησης εθνικης κυριαρχιας? Σοβαροτατος ανθρωπος ηταν και αξιωματικος του στρατου που οπως κι εσυ αποφασισε πως δε γινεται με λογια ή με δημοκρατικες διαδικασιες να καθαρισει η χωρα απο τους κουμουνιστες αναρχοαπλυτους και επραξε τα δεοντα. Γιατι αποποιεισαι το πολιτικο παρελθον σου αλεξ?
Ενας αξιωματικος που διεπραξε εσχατη προδοσια, ανατρέποντας το πολίτευμα και παραβιαζοντας το Συνταγμα. Το παρελθον μου ουδέποτε είχε αντιδημοκρατικα στοιχεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom