Νέα

Εκρηκτικό κλίμα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα karnezis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρε θανατος λεμε στα κωλοπαιδια, μου θυμιζουν ενα γελοιο μπασταρδι που το επιασαν να αντιγραφει και πηγε και κλαφτηκε στον πολιτικο πατερα του και αντι να το αποβαλλουν απο το σχολειο μεσολαβισε ο πολιτικος πατερας και απολυθυκε η δασκαλα αντ αυτου :rockon: :rockon: με τετοια κωλονεολαια που παμε?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ρε θανατος λεμε στα κωλοπαιδια, μου θυμιζουν ενα γελοιο μπασταρδι που το επιασαν να αντιγραφει και πηγε και κλαφτηκε στον πολιτικο πατερα του και αντι να το αποβαλλουν απο το σχολειο μεσολαβισε ο πολιτικος πατερας και απολυθυκε η δασκαλα αντ αυτου :rockon: :rockon: με τετοια κωλονεολαια που παμε?

Στον πολιτικό πατέρα του ή στον διευθυντή θείο του; Κάποιον μου θυμίζει, κάποιον μου θυμίζει...

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

τι δλδ ρε νεσκουικ της νεστλε

λες να φερουν τα ματ να τους λιωσουν επειδη εχουν την δυναμη να το κανουν

αν ερθει ενα κτηνακι η ενας μποξερ κ σε δειρει επειδη εχει τη δυναμη θα σου αρεσε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Στον πολιτικό πατέρα του ή στον διευθυντή θείο του; Κάποιον μου θυμίζει, κάποιον μου θυμίζει...
Αν μου πειτε κιολας τι σχεση εχει αυτό, με αυτό που συζητάμε... :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
τι δλδ ρε νεσκουικ της νεστλε

λες να φερουν τα ματ να τους λιωσουν επειδη εχουν την δυναμη να το κανουν

αν ερθει ενα κτηνακι η ενας μποξερ κ σε δειρει επειδη εχει τη δυναμη θα σου αρεσε?
σορυ τύπε, δεν βγαζω νοημα από αυτά που λες.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Νομιμότατα είναι τα μεσα.

Έχεις άδικο και το ξέρεις.

Και σκέψου ότι το "Οι αλλοι τροποι απετυχαν. Όταν εχεις να κανεις με αποβράσματα, δεν θελει ευγένειες." μπορεί άνετα να αποτελέσει επιχείρημα κάποιου για την επαναφορά της θανατικής ποινής, για κρεμάλες στο Σύνταγμα, για ναρκοπέδια στα σύνορα, για να πάρει κάποιος το νόμο στα χέρια του κτλ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Έχεις άδικο και το ξέρεις.

Και σκέψου ότι το "Οι αλλοι τροποι απετυχαν. Όταν εχεις να κανεις με αποβράσματα, δεν θελει ευγένειες." μπορεί άνετα να αποτελέσει επιχείρημα κάποιου για την επαναφορά της θανατικής ποινής, για κρεμάλες στο Σύνταγμα, για ναρκοπέδια στα σύνορα, για να πάρει κάποιος το νόμο στα χέρια του κτλ.
Εχω δικιο και το ξερεις. Το ελληνικο πανεπιστημιο δικαιούται και υποχρεούται να αμυνθεί απέναντι στα σιχαματα που το στραγγαλιζουν καθημερινα. Και δεν δεχομαι συζητηση επι αυτου. Η εναλλακτικη είναι να συνεχισθεί η αναρχια και το μπαχαλο.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
σορυ τύπε, δεν βγαζω νοημα από αυτά που λες.

αν θες νομο της ζουγκλας θα ερθει κ θα σε φαει κ εσενα ο πιο δυνατος

κ το δικιο δεν το εχει ο πρυτανης αυτοι βαλανε τις παραταξεις με το πασοκ στις σχολες

απλα επειδη τρωγαν ολοι δεν μιλαγε κανεις

τωρα θα φαγωθουν μεταξυ τους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
αν θες νομο της ζουγκλας θα ερθει κ θα σε φαει κ εσενα ο πιο δυνατος

κ το δικιο δεν το εχει ο πρυτανης αυτοι βαλανε τις παραταξεις με το πασοκ στις σχολες

απλα επειδη τρωγαν ολοι δεν μιλαγε κανεις

τωρα θα φαγωθουν μεταξυ τους
Εγω δεν εκανα καμια παρανομη πραξη, ουτε πειραξα κανεναν για να νομιμοποιείται να ερθει να με δειρει.
Αυτοι που τραμπουκιζουν και παρανομουν, οφειλουν να αναμενουν την αντιδραση του κρατους.
Ωραια συγκριση εκανες.
Πού να καταλαβω ότι ανακάτεψες μηλα με πορτοκαλια.

rafnk

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
[size=10pt]Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος.
Έτσι πρέπει να γίνει και με αυτήν την μειοψηφία φοιτητών.
[/size]

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Εγω δεν εκανα καμια παρανομη πραξη, ουτε πειραξα κανεναν για να νομιμοποιείται να ερθει να με δειρει.
Αυτοι που τραμπουκιζουν και παρανομουν, οφειλουν να αναμενουν την αντιδραση του κρατους.
Ωραια συγκριση εκανες.
Πού να καταλαβω ότι ανακάτεψες μηλα με πορτοκαλια.

κ εσυ υπερασπιζεσαι καθαρματα στη δουλεια σου επειδη σε πληρωνουν

ε ενας αντιδικος που τον επνιξε το δικιο που δεν βρηκε στο δικαστηριο πληρωνει εναν τραμπουκο κ σε σαπακιαζει

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ε αποφασισε όμως, πώς πρεπει να τους φερθουμε.

Με μάπες γιατί αντέγραφε. Γιατί "Οι αλλοι τροποι απετυχαν. Όταν εχεις να κανεις με αποβράσματα (που αντί να σκύψουν το κεφάλι ζητούν την απόλυση της δασκάλας τους), δεν θελει ευγένειες.". Και δεν το λέω ειρωνικά, σου παραθέτω το επιχείρημά σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Με μάπες γιατί αντέγραφε. Γιατί "Οι αλλοι τροποι απετυχαν. Όταν εχεις να κανεις με αποβράσματα (που αντί να σκύψουν το κεφάλι ζητούν την απόλυση της δασκάλας τους), δεν θελει ευγένειες.". Και δεν το λέω ειρωνικά, σου παραθέτω το επιχείρημά σου.
Αρα συμφωνούμε...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom