Νέα

Εκρηκτικό κλίμα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα karnezis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ωραια λογικη. Θα παραλυει το κρατος και η νομιμοτητα, επειδή καποιοι ακραιοι εχουν στην ατζεντα τους τη βια. Μονο που η κρατικη βια είναι η μονη απολυτως νομιμη. Και όχι των μπάχαλων ή των χρυσαλητών.

Επέτρεψέ μου να πιστεύω ότι ούτε εσύ συμφωνείς με αυτές τις πρακτικές και απλά έχεις αναλάβει την υπεράσπισή τους. Άκου "να ξεβρωμίσει πρώτα ο τόπος".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Επέτρεψέ μου να πιστεύω ότι ούτε εσύ συμφωνείς με αυτές τις πρακτικές και απλά έχεις αναλάβει την υπεράσπισή τους. Άκου "να ξεβρωμίσει πρώτα ο τόπος".
Ναι, να ξεβρωμισει. Τι σε χαλαει? Σου αρεσει η μποχα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

αυτό δεν φωνάζανε οι "αγανακτισμένοι" στο σύνταγμα??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

για να μην θυμηθώ και το περίφημο σύνθημα που φωνάζανε οι "αγωνιστές" σταμουλοκολλάδες το "Αέρα αέρα να φύγει η χολέρα" (σε μια κυβέρνηση η οποία είχε εκλεγεί με 49%)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ναι, να ξεβρωμισει. Τι σε χαλαει? Σου αρεσει η μποχα?

Αντιθέτως. Αλλά απόψε είσαι χρυσαυγότερος των χρυσαυγών και υποστηρίζεις τις πρακτικές τους.

ΥΓ: Σου στέλνω Πι-Μι για κάτι άσχετο.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
αυτό δεν φωνάζανε οι "αγανακτισμένοι" στο σύνταγμα??

Εγώ απ' τη χα το ξέρω, δεν ήμουν "αγανακτισμένος" για να πηγαίνω να τρώω γατοσουβλάκια στο Σύνταγμα και να μουτζώνω ένα κτίριο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Αντιθέτως. Αλλά απόψε είσαι χρυσαυγότερος των χρυσαυγών και υποστηρίζεις τις πρακτικές τους.

ΥΓ: Σου στέλνω Πι-Μι για κάτι άσχετο.
Την γνωμη μου για τους χρυσαυγιτες την ξερεις. Αλλά αυτό δεν σημαινει ότι το κρατος θα γινει κότα, μην τυχον και πουν διάφοροι ότι ακολουθει ατζεντα χρυσης αυγης.

Υ.Γ. Ενταξει.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δεν περναει παντα ο λογος μου εδώ μεσα, πες του.
δεν ειναι παρανομη βια της εξουσιας να λειπει απο ενα θρεντ για πανεπιστημια ο μονος εξακριβωμενος φοιτητης ο ζολης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom