Νέα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Τί θα ρίξεις;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θες / ψηφίζεις για αρχηγό τΣΥΡΙΖΑ

• Έφη Αχτσιόγλου

• Νίκος Παππάς

• Στέφανος Κασσελάκης

• Στέφανος Τζουμάκας

• Ευκλείδης Τσακαλώτος

• Άκυρο

• Λευκό

• Ρε δεν πάνε να γαμηθούν και αυτοί

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.930
Πόντοι
19.795
Μια έβδομαδα να είχαμε ακόμα και ο τύπος θα είχε παραιτηθεί από μόνος του.

Αυτη θα είναι η ζωή μας από εδώ και στο εξής

Κάποιος μας κοροϊδεύει αλλά δεν είναι πλάκα.
Ποτε ειπε ο Θεος οτι κρατος και εκκλησια πρεπει να πηγαινουν χερι-χερι; :think:

JohnyGunner

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
11
Πόντοι
0
....λάκη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα..
με πολιτική δεν πολυασχολούμαι , αλλά νομίζω με αρχηγό την Έφη το πολιτικό τοπίο θα είναι πολύ αδιάφορο..
ενώ με αρχηγό τον Κασελλάκη θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η όλη φάση. Και στο εσωκομματικό του σύριζα και στην αντιπολίτευση που θα κάνει στη νέα δημοκρατία

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.311
Πόντοι
2.356
Κάτι μας είπες. Ας κάνουν για να το παίρνουν.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.442
Πόντοι
3.936
Αφού έβαλαν μπρος για παιδιά έχουν τα γένια έχουν και τα χτένια...η μάλλον ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τα έχουν.
Όταν τα έκαναν δεν είχαν τον Κούλη να μοιράζει pass. Τυπε καλύτερα να πας να σε δει κανένας ψυχολόγος. Έχεις πολλά θέματα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.610
Πόντοι
9.297
Όταν τα έκαναν δεν είχαν τον Κούλη να μοιράζει pass. Τυπε καλύτερα να πας να σε δει κανένας ψυχολόγος. Έχεις πολλά θέματα.
Ακόμα χειρότερα που δεν υπηρχε pass...απλώθηκαν πέρα από το πάπλωμα και τώρα κρυώνουν.Περαστικα τους...
Όσο δεν έχω τα δικά τους προβλήματα που πάνε να κρατήσουν οικογένεια με τρεις κι εξήντα και γενικά να απλώνονται πέρα από το σημείο που βλέπουν ότι μπορούν,μια χαρά είμαι...ψυχολόγο χρειάζονται αυτοί κι εσύ που το θεωρείς φυσιολογικό αυτό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ακόμα χειρότερα που δεν υπηρχε pass...απλώθηκαν πέρα από το πάπλωμα και τώρα κρυώνουν.Περαστικα τους...
Όσο δεν έχω τα δικά τους προβλήματα που πάνε να κρατήσουν οικογένεια με τρεις κι εξήντα και γενικά να απλώνονται πέρα από το σημείο που βλέπουν ότι μπορούν,μια χαρά είμαι...ψυχολόγο χρειάζονται αυτοί κι εσύ που το θεωρείς φυσιολογικό αυτό.
Αυτος θεωρει οτι το φυσιολογικο ειναι με μισθο κανενα χιλιαρικο να κανεις τεσσερα παιδια, να τα μπουκωνεις με δαπανηρές δραστηριοτητες και οταν την τέταρτη ημερα του μηνα δεν θα εχεις φραγκο, θα φταιει ο Κουλης που δεν σου εξασφαλιζει εισοδημα κανενα πεντοχιλιαρο το μηνα. Θα ψωμολυσσάς, αλλά θα εχεις την χαρα να κραζεις τον Κουλη, πού το πας αυτο? Εξάλλου καποιους εδω μεσα μονο αυτο τους νοιαζει.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.311
Πόντοι
2.356
Που να ξέρω τι εννοείς, ρε τύπε; Για δες το image που επισυνάπτω.

Συνημμένα

• ekloges_June23.jpg
    ekloges_June23.jpg
    440,3 KB · Εμφανίσεις: 31

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.442
Πόντοι
3.936
Έχεις δίκιο τυπε. Είναι φυσιολογικό να κανονίζεις την ζωή σου της υποχρεώσεις σου και ένα ωραίο πρωί να σου λέει το κράτος ξέχνα ότι ήξερες ξέχνα τον μισθό που έπαιρνες ξέχνα τα εργασιακά σου δικαιώματα όλα υπέρ των εταιριών. Ναι είναι για ψυχίατρο οποίος τα θεωρεί λογικά αυτά

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936

Δηλαδή είσαι κατά της κοινωνικής πολιτικής;

Τόσο σκληρός καπιταλιστής;

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
Έχεις δίκιο τυπε. Είναι φυσιολογικό να κανονίζεις την ζωή σου της υποχρεώσεις σου και ένα ωραίο πρωί να σου λέει το κράτος ξέχνα ότι ήξερες ξέχνα τον μισθό που έπαιρνες ξέχνα τα εργασιακά σου δικαιώματα όλα υπέρ των εταιριών. Ναι είναι για ψυχίατρο οποίος τα θεωρεί λογικά αυτά

Βρε μπας και είσαι διχασμένη προσωπικότητα;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.610
Πόντοι
9.297
Έχεις μείνει στα μνημόνια...μάλλον βλέπεις ότι ο Τσυριζας έχει μέλλον...μάλιστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom