Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.434
- Πόντοι
- 3.936
ο κουλης τον παιρνει απο τη μαρεβα,δεν τον κοβω για πολυ γαμικο,μαλλον στραπονιασμα πεφτει
ο κουλης τον παιρνει απο τη μαρεβα,δεν τον κοβω για πολυ γαμικο,μαλλον στραπονιασμα πεφτει
Στάχτη στα μάτια είναι.Αυτό ακριβώς.
Σωστές Τρίχες.
Το ΜΟΝΟ ουσιαστικό, το ΜΑΚΡΑΝ μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ.
Και θέλει μέτρα αρχιδάτα, όχι πίπες...
Δεν υπάρχει προβλημα, χθες και σήμερα έφθασαν 1500 σε πυλο, Ρόδο και 3-4 ακόμα νησιάΑυτό ακριβώς.
Σωστές Τρίχες.
Το ΜΟΝΟ ουσιαστικό, το ΜΑΚΡΑΝ μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ.
Και θέλει μέτρα αρχιδάτα, όχι πίπες...
Δεν υπάρχει προβλημα, χθες και σήμερα έφθασαν 1500 σε πυλο, Ρόδο και 3-4 ακόμα νησιά
Είπαμε τρίχες είναι, πως αλλιως να το πω?Στάχτη στα μάτια είναι.
Για να μπορέσεις να ζήσεις ένα παιδί με αξιοπρέπεια πρέπει να μπάινουν πάνω από 2.500 - 3.000 (για τα βασικά) καθαρά στο σπίτι....όχι για 2 και 3 παιδιά....
Εγώ προσωπικά δε θα έφερνα ένα παιδί σε αυτό το κράτος αν ήμουν επί ξύλου κρεμάμενος και με μισθό της σειράς.Είπαμε τρίχες είναι, πως αλλιως να το πω?
Αν δεν τους φτανουν τα μπικικινια για γερα επιδόματα στις γέννες, ας μειώσουν συντάξεις, ας φορολογήσουν έξτρα όσους δεν κάνουν παιδιά...
Να κόψουν το σβέρκο τους και να βρουν
Ρε συ μην τα παιρνεις κυριολεκτικά όλα. Μέτρα γενικοτερα χρειαζεται, σοβαρά μέτρα κι όχι πίπες.Εγώ προσωπικά δε θα έφερνα ένα παιδί σε αυτό το κράτος αν ήμουν επί ξύλου κρεμάμενος και με μισθό της σειράς.
Δεν μου λέει τίποτα ένα επίδομα όταν χτες για να φας ήθελες 10 ευρώ σήμερα 15 και αύριο πραγματικά δεν ξέρεις αν θα θες 25.
Τι φταίνε τα παιδάκια?
Μα ναι...απλά τα μέτρα που πρέπει να παρθούν δεν είναι βιώσιμα....ή έτσι λένε....Ρε συ μην τα παιρνεις κυριολεκτικά όλα. Μέτρα γενικοτερα χρειαζεται, σοβαρά μέτρα κι όχι πίπες.
συμφωνούμε...
χωρίς να γνωρίζω υποθ'ετω πως με τις επικρατούσες πολιτικές ίσως και να είναι.Μα ναι...απλά τα μέτρα που πρέπει να παρθούν δεν είναι βιώσιμα....ή έτσι λένε....
Ας δώσει εφάπαξ επίδομα 30000 στο τρίτο παιδί που γεννιέται, και ένα επίδομα 200 ευρώ μέχρι τα 18 του, να σου πω για ποτε λύνεται το δημογραφικό.Μα ναι...απλά τα μέτρα που πρέπει να παρθούν δεν είναι βιώσιμα....ή έτσι λένε....
Είπαμε τρίχες είναι, πως αλλιως να το πω?
Αν δεν τους φτανουν τα μπικικινια για γερα επιδόματα στις γέννες, ας μειώσουν συντάξεις, ας φορολογήσουν έξτρα όσους δεν κάνουν παιδιά...
Να κόψουν το σβέρκο τους και να βρουν
Ας δώσει εφάπαξ επίδομα 30000 στο τρίτο παιδί που γεννιέται, και ένα επίδομα 200 ευρώ μέχρι τα 18 του, να σου πω για ποτε λύνεται το δημογραφικό.
οκ δεν θα τους λύσω εγώ τα προβλήματα, έχω τις δικές μου δουλειές, δική τους ευθύνη είναι να βρουν λύση.Αν δεν το γνωρίζεις, το 50% των ΔΥ δεν λαμβάνει επίδομα τέκνων!!!
Που υποτίθεται πως ο ΔΥ δεν έχει εργασιακή ανασφάλεια και όμως δεν κάνουν παιδιά.
Νομιζω ότι δίνουν 40€ το μήνα τώρα ανά παιδί μέχρι τα 18.Ας δώσει εφάπαξ επίδομα 30000 στο τρίτο παιδί που γεννιέται, και ένα επίδομα 200 ευρώ μέχρι τα 18 του, να σου πω για ποτε λύνεται το δημογραφικό.
δηλαδή αν εγώ δεν έχω λεφτά να ταΐσω ένα παιδί....θα με φορολογήσουν παραπάνω επειδή δεν έχω λεφτά...για να έχω λιγότερα....χωρίς να γνωρίζω υποθ'ετω πως με τις επικρατούσες πολιτικές ίσως και να είναι.
ξαναλέω να κόψουν από συντάξεις, δ.υ και να φορολογηθούν περαιτέρω όσοι έχουν κανένα ή μόνο ένα παιδί...
δεν γίνεται γιατί πρέπει να δώσουν εφάπαξ επίδομα πετρελαίου σε κάθε παρατρεχάμενο των βουλευτώνΑς δώσει εφάπαξ επίδομα 30000 στο τρίτο παιδί που γεννιέται, και ένα επίδομα 200 ευρώ μέχρι τα 18 του, να σου πω για ποτε λύνεται το δημογραφικό.
Παράτυποι μετανάστες είναι τυπεΦυσικά με προϋποθέσεις. Αν δεν λάβεις άμεσα μέτρα όμως θα καταντησεις να επιδοτεις μόνο παιδιά μεταναστών, η, λαθρομεταναστών.
κάτσε να γράψω μια κριτική για μια γυναικάρα και επανέρχομαι....δηλαδή αν εγώ δεν έχω λεφτά να ταΐσω ένα παιδί....θα με φορολογήσουν παραπάνω επειδή δεν έχω λεφτά...για να έχω λιγότερα....
και να με ωθήσουν στο να κάνω ένα παιδί ακόμα και αν κρίνω ότι δεν με παίρνει?