Νέα

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ 2021 - Η μεγάλη δημοσκόπηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγεται για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ;

• Νίκος Ανδρουλάκης

• Παύλος Γερουλάνος

• Χάρης Καστανίδης

• Ανδρέας Λοβέρδος

• Γιώργος Παπανδρέου

• Παύλος Χρηστίδης

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
εδω ρε βγηκε σημερα δευτερος ο λεφτα υπαρχουν και εσυ μου λες τι εταζε ο αλεξης?
ο ανθρωπος που μας βουτηξε στο βοθρο και καταδικασε 2 γενιες στο βουρκο πηγε να ηγηθει ξανα της παραταξης που μας γαμησε ασαλιωτα...
Ε κάτσε ρε φίλε, δημοκρατία έχουμε, ο κόσμος αποφασίζει. Αλήθεια, ο συριζα πότε θα κάνει συνέδριο; προβλέπεται;

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
gelio.jpg
Αφού άλλαξε εξαιτίας του δημοψηφισματος, όπως λες, τότε γιατί ο αλεξης ήταν αντίθετος στο δημοψήφισμα που έλεγε να κάνει ο γαπ το '11;

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
νομίζεις.... τώρα με Ανδρουλάκη στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ θα γυρίσει ο Σύριζα σε μονοψήφια ποσοστά
μέσα σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις σας βλέπω πάλι στο 3%
Το ότι ο συριζα είναι "αριστερό" κόμμα από πού προκύπτει; εγώ ξέρω ότι ο αριστερός θέλει τον διάλογο και ακούει την άλλη αποχη. Τώρα αριστερός με συνεργασία με ΝΔ το 89,με συνεργασία με καμμενο και με τους περισσότερους πλούσιους βουλευτές δυσκολεύομαι να το καταλάβω..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το ότι ο συριζα είναι "αριστερό" κόμμα από πού προκύπτει; εγώ ξέρω ότι ο αριστερός θέλει τον διάλογο και ακούει την άλλη αποχη. Τώρα αριστερός με συνεργασία με ΝΔ το 89,με συνεργασία με καμμενο και με τους περισσότερους πλούσιους βουλευτές δυσκολεύομαι να το καταλάβω..
Άποψη *

Δ

Διαγραμμένο μέλος 180011

Επισκέπτης
Καποια στιγμη πρεπει να σταματησει το αστειο που θελει ανθρωπους κρητικης καταγωγης να ασχολουνται με τα κοινα....θα βριζει,θα φωναζει,αθελα του θα βγαζει μια φασιζουσα συμπεριφορα μη αφηνοντας στον διπλανο του να μιλησει ή να αντιπαρατεθει...ασε που θα πινει ρακες ολη μερα(πραγμα de mode στις μερες μας)! Ας πιει whiskey φερ ειπειν βρε αδερφε μου...

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Εδώ θα διαφωνήσω. Νομίζω πως ο Αλέξης δεν κρατιοταν. Μετά τις ευρωεκλογές του 2014,ζητούσε εκλογές εδώ και τωρα. Είπε μάλιστα ότι ούτε τον εαυτό του δεν θα ψήφιζε εάν ήταν υποψήφιος για ΠτΔ. Αφού βιαζοταν τόσο ε γιατί δεν έσκισε τα μνημόνια με έναν νόμο και ένα άρθρο σε μία μέρα;;
Ο σαμαρας αυτοκτονησε τοτε πολιτικα και το ηθελε κιολας, θα μπορουσε να βαλει για υποψηφιο πτδ εναν κεντρωο η αριστερό οποτε εκεί θα αναγκαζοταν ο συριζα να τον ψηφισει για να μην ξεφτυλιστει.
Μου εβαλε τον δημα τον καραδεξιο και περιμένε απο την αριστερα να τον ψηφισει κιολας.

"Γιωργακης" με την καλη εννοια,οτι οσα χρονια και αν περασουν παραμενει νεαρός παιδια!
Χαζοχαρουμενο παραμενει

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
νομίζεις.... τώρα με Ανδρουλάκη στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ θα γυρίσει ο Σύριζα σε μονοψήφια ποσοστά
μέσα σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις σας βλέπω πάλι στο 3%
Κατσε να δουμε και την αλλη Κυριακή τι θα γινει.
Ενταξει ειπαμε ο ανδρουλακης ειναι το κακο σεναριο για τον συριζα αλλα και παλι δεν πρεπει να αγχωνομαστε τοσο.
Αν ο συριζα κερδίσει τους αριστερους ψηφοφορους τοτε ταυτοχρονα εχουμε κερδίσει και τις εκλογες

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Εκπληκτικο. Το εκανα. Γκουγκλαρεις "ναρκεμπορος" και το πρωτο αποτελεσμα ειναι "Βαγγελης Μαρινακης, wikipedia". Τεχνικά πώς γινεται αυτο???
Δεν είμαι ειδικός και σίγουρα ο αλγόριθμος είναι πολύπλοκος αλλά βασίζεται στην συχνότητα επανάληψης της συσχέτισης των λέξεων. Ε, όταν πολλοί αναφέρονται στον Μαρινάκη με αυτό τον χαρακτηρισμό λογικό είναι να τον βγάζει ψηλά.
Τι σε εκπλήσει; Δηλαδή δεν ανέμενες το πρώτο αποτέλεσμα που πετάει το google οταν αναζητάς τη λέξη 'πιμποδικηγορος';

mic69

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
81
Πόντοι
1
Όση Μακεδονία έδωσε και ο Κούλης μετά την "προδοτική" Συμφωνία που θα καταργούσε, βγάζοντας στα συλλαλητήρια άτομα με περικεφαλαίες, χλαμύδες, δόρατα και ασπίδες...
Τι έλεγε πριν λίγους μήνες στη Βουλή ο Σπυρίδων-Άδωνης; Να θυμίσω; "αν δεν ψηφίσετε τα μνημόνια συνεργασίας με τη γείτονα χώρα, θα λέγονται σκέτο Μακεδονία, να εξηγούμαστε"!!! :tooth:
Να μην αναφέρω και τις δηλώσεις του Ν.Δένδια για Ιστορική Συμφωνία.
Και η προδοσία του Εφιάλτη ηταν ιστορική!!! Το βλέπεις θετικά;;;;
Ο Κουλης το ειπε στην βουλή πριν την ψήφιση του Μακεδονικού. Εφόσον ψηφιστεί η Ελλάδα είναι δεσμευμένη να την σεβαστεί. Αν οχι θα γίνει αυτο που ειπε ο Άδωνις.
Ατην Ελλάδα πάντα υπάρχουν προθυμοι να ανοίγουν τις κερκοπορτες...

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Δεν είμαι ειδικός και σίγουρα ο αλγόριθμος είναι πολύπλοκος αλλά βασίζεται στην συχνότητα επανάληψης της συσχέτισης των λέξεων. Ε, όταν πολλοί αναφέρονται στον Μαρινάκη με αυτό τον χαρακτηρισμό λογικό είναι να τον βγάζει ψηλά.
Τι σε εκπλήσει; Δηλαδή δεν ανέμενες το πρώτο αποτέλεσμα που πετάει το google οταν αναζητάς τη λέξη 'πιμποδικηγορος';
Να δω οταν πατησω τη λεξη σκυλομουτρο θα σε βγαλει?

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Μια μικρή πρόβλεψη:
Αν ο λοβερδος χάσει σήμερα (που θα χασει) , σε έξι μήνες θα έχει προσχωρήσει και τυπικά στο κόμμα που ουσιαστικά ανήκει.
Φαντάζομαι εννοείς τη ΝΔ.
Δεν το βλέπω. Δεν υπάρχει λόγος απο σημαντικό στέλεχος του Πασοκ να γίνει τριτοτέταρτος ΝΔ.
Άλλο η όποια ιδεολογική συγγένεια, άλλο η πολιτική πορεία.

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Φαντάζομαι εννοείς τη ΝΔ.
Δεν το βλέπω. Δεν υπάρχει λόγος απο σημαντικό στέλεχος του Πασοκ να γίνει τριτοτέταρτος ΝΔ.
Άλλο η όποια ιδεολογική συγγένεια, άλλο η πολιτική πορεία.
Εγω προβλεπω οτι ο λοβερδος στο πασοκ θα κατσει και θα κλωθει τα αυγα του.
Υπαρχει βεβαια καιβτο ενδεχόμενο ιδρυσης ενος μικροκομματος και παρει λιγους πασοκους μαζι του.
Να δούμε τι σχεσεις θα αναπτυξει με τον νεο προεδρο του πασοκ.
Παντως ο μεγαλος χαμενος ειναι ο λοβερδος απο τη χθεσινη αναμετρηση

Πάτα τη λέξη Κασσιανή να δεις τη σκατόφατσα σου μωρή ξεφτίλα του Δέλβινου.
Και εσυ πατα καραφλη μπαλοτσα και να δεις τι θα βγαλει

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Ο ζαχαριαδης ειναι ηγετης,για πρωτη φορα συριζαιος ειπε ειναι αθλιο το προστιμο των 100 ευρω που θα εφαρμοσει η κουλοκυβερνηση.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.393
Πόντοι
786
ο γαπ αν χάσει θα κάνει νέο κόμμα;

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
ο γαπ αν χάσει θα κάνει νέο κόμμα;
Οχι αυτο δεν παιζει,ηδη εκανε εφαγε τα μουτρακια του και ξαναγυρισε να βρει θαλπωρη.
Οι περισσοτεροι κανουν νεο κομμα ως εκδικηση να μαζεψουν κατι λιγα ψηφαλακια απο το κομμα που εφυγαν

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
Φολα αυτος ο χρηστιδης :confused:
Θα βαλουμε κανα σπιτι στον ανδρουλακη τωρα...να ρεφαρουμε :rockon:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Οι απατεώνες δημοσκόποι που έδιναν πρώτο με διαφορά τον μαλάκα λοβέρδο θα το κλείσουν το μαγαζάκι ή θα συνεχίσουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom