★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Νταξ κουκλα μου... φόρα το κολάν σου τωραΚοίτα τα χάλια σου ρε παπάρα, κλακαδόρε του Πολάκη.
Νταξ κουκλα μου... φόρα το κολάν σου τωραΚοίτα τα χάλια σου ρε παπάρα, κλακαδόρε του Πολάκη.
Ομοφοβικος τύπε? ΕκπλησσομαιΝταξ κουκλα μου... φόρα το κολάν σου τωρα
Με τους ομοφυλόφιλους δεν έχω κανένα πρόβλημα, άλλωστε οι περισσότεροι είναι τα καλύτερα παιδιά, αυτοι ομως που θέλουν να προκαλέσουν σχόλια με "περίεργες " κινήσεις την θέλουν τη καραμούζα τους όπως λες κι εσύ.Ομοφοβικος τύπε? Εκπλησσομαι
Ναι τύπε...γιαυτό και βάζουν έτσι εύκολα την υπογραφή τους και σε ένα δευτερόλεπτο αποφασίζουν την φτωχοποίηση 5.000.0000 ανθρώπων...και με την επόμενη υπογραφή το ανεβοκατεβάζουν αγορες και τον πλουτισμό 2-3 ανθρώπων.Να σου πω ρε τύπε, να περιμενουμε τωρα επιστροφη Μπενυ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πορφυρογεννητοι πρεπει να κυβερνανε, τους ξεβρακωτους που πιανουν εξουσια να τους φοβασαι
Εγω ουδέποτε πίστεψα οτι κυβερναει καλυτερα οποιος εχει ζοριστεί οικονομικά στη ζωη του σε σχεση με καποιον που ηταν παντα ανετος. Ειναι εντελως ασχετο. Και οταν αναφερεται, αναφερεται μονο για λογους λαϊκισμού. Άλλα ειναι τα κριτηρια.Ναι τύπε...γιαυτό και βάζουν έτσι εύκολα την υπογραφή τους και σε ένα δευτερόλεπτο αποφασίζουν την φτωχοποίηση 5.000.0000 ανθρώπων...και με την επόμενη υπογραφή το ανεβοκατέβασματης αγοράς και τον πλουτισμό 2-3 ανθρώπων.
Είναι καλύτερα να σε κυβερνάει κάποιος που δεν έχει χρειαστεί ποτέ να μετρήσει τα χρήματα του ή έστω να εκτιμήσει τι σημαίνει βιοπορσιμός.
Εγω εχω αρκετα φιλαρακια Γερμανια,Ολλανδια που δουλεουν και κανενας τους δεν ειχε παραπονο στα εργασιακα.Ισα ισα που ηταν μαλιστα και αρκετα χαρουμενοι.Μαλιστα αρκετοι απο αυτους δεν ειχαν γερμανους αφεντικα αλλα ακριβως το αντιθετο.Τουρκους,Κουρδους,Αρμενιους κτλ.Τα εργασιακα ειναι καθαρα θεμα της εκαστοτε κυβερνησης.Κανενας εργοδοτης δεν μπορει να σου κανει μαλακια αν το ιδιο το κρατος δεν του εχει δωσει το δικαιωμα να το κανει.Οτιδηποτε αλλο εχεις το δικαιωμα να τον καταγγηλεις.Επισης απο την αρχη μιας συνεργασιας μεταξυ εργατη/υπαλληλου και εργοδοτη θα πρεπει να υπαρξει μια συμφωνια.
πιο κατω θα παειΤι λετε θα τσιμπήσει 3 μονάδες στις επόμενες εκλογες το ΠΑΣΟΚ με τον νέο αρχηγο; 8.10 είχε πάρει το 2019 και 9.3 δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση.
εγω πιστευω θα ανεβειπιο κατω θα παει
Και εγώ πιστεύω ότι ίσως βγει και δεύτερο κόμμα...εγω πιστευω θα ανεβει
Λαικισμός είναι να γενικεύουμε και να βάζουμε ταμπέλα "λαικισμός'' σε κάθε άποψη που δεν συμφωνούμε.Εγω ουδέποτε πίστεψα οτι κυβερναει καλυτερα οποιος εχει ζοριστεί οικονομικά στη ζωη του σε σχεση με καποιον που ηταν παντα ανετος. Ειναι εντελως ασχετο. Και οταν αναφερεται, αναφερεται μονο για λογους λαϊκισμού. Άλλα ειναι τα κριτηρια.
βρε κάθαρμα ούτε τους νεκρούς δεν σέβεσαι, τι ψέματα είναι αυτά που αραδιάζεις που τον προσκάλεσε η Φώφη, η γυναίκα έχει πει εγώ δεν έφυγα από το Πασοκ να κάνω δικό μου κόμμα και θα καλούσε τον τζέφρι, ουστ σκουπίδιΑπ'ότι ακούγεται η ίδια η Φώφη τον παρακάλέσε προκειμένου να μην (ξανα)πέσει το κόμμα στα χέρια του Μπένυ Χιλ. Το κακό είναι ότι μόλις κατάλαβε ο μηχανισμός της ότι δεν πρόκειται να είναι ζωντανή μέχρι τις εκλογές, μεγάλο μέρος του έτρεξε να κάνει ντίλια με Λοβέρδο, Ανδρουλάκη.
τα ανεργα παρασιτα που αποτελουν τον κυκλο του και θελουν κουταλα γιατι για δουλεια δε κανουν,προεξαρχοντες ο αδερφος του ο νικ,η μανα του η μαργκαρετ κοκ θελαν να εκμεταλευτουν ενα ποσοστο ψεκασμενων παλαιοπασοκων που ειναι τωρα στους εαμοβουλγαρους και να τους πουλησουν ονειρωξη οτι αναστηθηκε ταχα το παλαιο πασοκ με εναν παπανδρεουΗθελα να ήξερα ποιος ηταν αυτος/αυτοι που έπεισαν τον ΓΑΠ να θέση υποψηφιότητα για αρχηγος του ΠΑΣΟΚ; Πίστευε οτι υπάρχει πιθανότητα να κερδίσει;
για δευτερο πολυ δυσκολα αλλα πιστευω θα τσιμπησει μοναδες γιατι ο αρχηγος τωρα ειναι νεο προσωπο και αν κανει καλες κινησεις θα κερδισει κοσμοΚαι εγώ πιστεύω ότι ίσως βγει και δεύτερο κόμμα...
Ποτέ δε ξέρεις βέβαια αλλά πολλά να περιμένεις
θα εξαφανιστει εντελως σε 2 με 3 εκλογικες αναμετρησειςεγω πιστευω θα ανεβει
Μην ξεχνας οτι ειχε κανει και απετυχεθα εξαφανιστει εντελως σε 2 με 3 εκλογικες αναμετρησεις
Εγω αμα ημουν ο ΓΑΠ θα έκανα κομμα τωρα , θα τους τσιμπαγα ολους , γενικος γραμματεας Λοβερδος κτλ
θα εμενα οι αλλοι μονο με το σημα του κόμματος
αννουλα νταλαρα επρεπε να ξαναφερει και την αλλη τη κοντη απο το γυμναστηριο,θα εμπαινε με φόραθα τους τσιμπαγα ολους , γενικος γραμματεας Λοβερδος κτλ
Τύπε κακα τα ψεματα, αν θελεις εργασιακα δικαιωματα, φροντισε οταν πρεπει να αποκτησεις δεξιότητες και να εχει αξια η εργασια σου.
Αν οταν πρεπει να φτιαξεις τον εαυτο σου, εσυ παιζεις το πουλακι σου, μετα θα σου φταιει ο καθε Χατζηδακης που θα παιρνεις τρεις κι εξηντα κι αν τις παιρνεις
η σωστη στιγμη ειναι τωρα !!Μην ξεχνας οτι ειχε κανει και απετυχε