Νέα

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ 2021 - Η μεγάλη δημοσκόπηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγεται για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ;

• Νίκος Ανδρουλάκης

• Παύλος Γερουλάνος

• Χάρης Καστανίδης

• Ανδρέας Λοβέρδος

• Γιώργος Παπανδρέου

• Παύλος Χρηστίδης

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.384
Πόντοι
3.656
Μην συγκρίνουμε μ Ελλάδα, είναι ανέκδοτο
Απλά λέω ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που πιστεύετε η Γερμανία..

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Μην επιμένεις σε θέματα που δεν έχεις άμεση επαφή
Όργια γίνονται στην Γερμανία από ξένους γύφτο εργοδότες...
Υπάρχει τεράστιος όγκος δουλειας, δεν ελέγχεται....
Ολλανδία δεν έχω άποψη
Τυπε θα μου κανεις μαθημα εσυ για γερμανια?Ειναι το νο1 κρατος στην ευρωπη που δεν μπορεις να μαλακιστεις στα εργασιακα.Αν εσυ εχεις παραδειγματα με μαυρη εργασια και τιποτα πακιστανους που ηρθανε παρανομα στα αρχιδια μου.Εγω σου μιλαω για ασφαλισμενο εργαζομενο κανονικα.Που να φαινεται σε ολα.Τετοιες μαλακιες εξωτερικο δεν παιζουνε.Τα εργασιακα τα τηρουνε ολοι κατα γραμμα αλλιως εχει χοντρο καβλι.Και εκει δεν εχει μαλακιες...εχει χοντρα προστιμα.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Α καλα, δεν καταλαβες καν τι εγραψα
Κατσε εσυ ανειδικευτος, ενας απο τον σωρο, και περιμενε να σε σωσει η νομοθεσια
Ρε δικηγαρο τελειωνε με τις παπαριες σου.Που κολλανε αυτα που γραφεις?Στο εξωτερικο και γυμνασιο να μην εχεις βγαλει οταν δουλευεις δουλευεις....και ο εργοδοτης πρεπει να τηρει την εργασιακη νομοθεσια.Μην γραφεις μαλακιες αμα δεν γνωριζεις.Ειπαμε ενα βολεμενο δημοσιοτεμπελοσκυλο σαν εσενα δεν ειναι ικανος να γνωριζει τι γινεται στα πολιτισμενα κρατη της δυσης.Πανε τωρα στο νημα του Κιναλ να γραψεις για το καβλι που εφαγε ο ΓΑΠ και ασε τα εργασιακα σε αυτους που γνωριζουν 2,3 πραγματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε δικηγαρο τελειωνε με τις παπαριες σου.Που κολλανε αυτα που γραφεις?Στο εξωτερικο και γυμνασιο να μην εχεις βγαλει οταν δουλευεις δουλευεις....και ο εργοδοτης πρεπει να τηρει την εργασιακη νομοθεσια.Μην γραφεις μαλακιες αμα δεν γνωριζεις.Ειπαμε ενα βολεμενο δημοσιοτεμπελοσκυλο σαν εσενα δεν ειναι ικανος να γνωριζει τι γινεται στα πολιτισμενα κρατη της δυσης.Πανε τωρα στο νημα του Κιναλ να γραψεις για το καβλι που εφαγε ο ΓΑΠ και ασε τα εργασιακα σε αυτους που γνωριζουν 2,3 πραγματα.
Ενταξει τύπε, μην θυμωνεις, φευγω

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.384
Πόντοι
3.656
Τυπε θα μου κανεις μαθημα εσυ για γερμανια?Ειναι το νο1 κρατος στην ευρωπη που δεν μπορεις να μαλακιστεις στα εργασιακα.Αν εσυ εχεις παραδειγματα με μαυρη εργασια και τιποτα πακιστανους που ηρθανε παρανομα στα αρχιδια μου.Εγω σου μιλαω για ασφαλισμενο εργαζομενο κανονικα.Που να φαινεται σε ολα.Τετοιες μαλακιες εξωτερικο δεν παιζουνε.Τα εργασιακα τα τηρουνε ολοι κατα γραμμα αλλιως εχει χοντρο καβλι.Και εκει δεν εχει μαλακιες...εχει χοντρα προστιμα.
Άκου φίλε. Κι άλλη φορά έγραψες κάποια πράγματα που τα θεωρούσες δεδομένα και είδες ότι είχες λάθος πληροφόρηση.. Οπότε μην σηκώνεις τους τόνους πάλι
Και ναι εγώ φυσικά κ ξέρω πολύ καλύτερα από σένα τι γίνεται σε όλη την περιοχή ελβετια Αυστρία Γερμανία γιατί ζω εδώ και καμμια 15 χρόνια εδώ μιλάω τις γλώσσες και ξέρω καμμια 200αρια τουλάχιστον σε αυτές τις χωρες. Έλληνες Γερμανούς αυστριακόυς Τούρκους κι άραβες , Ελβετούς γερμσνοφωνους και γαλλόφωνους..
Μαλακίες παίζουν πολλές στην Γερμανία..με ασφαλισμένος όχι παράνομους Όσο κ να μην το πιστεύεις. Κ πολλές κομπίνες με πτωχεύσεις κλπ κλπ

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Άκου φίλε. Κι άλλη φορά έγραψες κάποια πράγματα που τα θεωρούσες δεδομένα και είδες ότι είχες λάθος πληροφόρηση.. Οπότε μην σηκώνεις τους τόνους πάλι
Και ναι εγώ φυσικά κ ξέρω πολύ καλύτερα από σένα τι γίνεται σε όλη την περιοχή ελβετια Αυστρία Γερμανία γιατί ζω εδώ και καμμια 15 χρόνια εδώ μιλάω τις γλώσσες και ξέρω καμμια 200αρια τουλάχιστον σε αυτές τις χωρες. Έλληνες Γερμανούς αυστριακόυς κι Ελβετούς..
Μαλακίες παίζουν πολλές στην Γερμανία.. Όσο κ να μην το πιστεύεις. Κ πολλές κομπίνες με πτωχεύσεις κλπ κλπ
Τι ξες καλυτερα απο εμενα ρε γκασμα?Απο που και ως που?Καθε 2 μηνες ανεβαινω πανω και τα βλεπω.Τι μαλακιες γινονται στην Γερμανια?Ποσους γνωστους εχω και συγγενεις που δουλεουν και ποτε κανενας τους δεν ειπε το παραμικρο.Επειδη εσυ εχεις να κανεις με την πλεμπα και τιποτα παρανομους η αδηλωτους σου φταιει η Γερμανια και η Ευρωπη?Καταλαβαινεις πρωτον τι σου εγραψα εγω?Η προσπαθεις να μου την πεις χωρις επιχειρηματα?Σου γραφω οτι στα εργασιακα ολα ειναι βαση νομοθεσιας και το τι ακριβως εχει θεσπισει η εκαστοτε κυβερνηση.Δεν μπορει ο εργοδοτης να κανει μαλακια εναν εργαζομενο απο την στιγμη που το κρατος δεν του δινει αυτο το δικαιωμα.Μπορεις τοτε να τον καταγγηλεις.Ακομα και στην Ελλαδα εχουν παιχτει απειρα τετοια σκηνικα με εργοδοτες που εκαναν μπινιες σε εργαζομενους.Αρκετοι απο αυτους το κατηγγειλαν και μετα πηραν τα λεφτα τους πισω.Εδωσα παραδειγμα πιο πανω με ατομο το οποιο ειχε δεν ειχε παρει για 3 χρονια το επιδομα αδειας.Οταν εμαθε οτι υπαρχει τετοιο επιδομα(πληρωμενη αδεια στην ουσια) ετρεξε να τον γαμησει.Και φυσικα πηρε τα λεφτα του πισω και ο εργοδοτης εφαγε μεγαλο προστιμο διοτι παρανομουσε οχι μονο απεναντι στον εργαζομενο αλλα και απεναντι στην εργασιακη νομοθεσια.Με λιγα λογια...αν δεν μπορεις να διεκδικεις τα εργασιακα σου δικαιωματα παντα μεσα στο νομικο πλαισιο(για το οποιο αποφασιζει η εκαστοτε κυβερνηση) ειναι καθαρα δικο σου προβλημα και κανενος αλλου.Γι'αυτο και οποιος κανει τον υπαλληλο/εργατη θα πρεπει να εχει διαβασει καποια πραγματα η να γνωριζει τελος παντων τι δικαιουται.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.384
Πόντοι
3.656
Τι ξες καλυτερα απο εμενα ρε γκασμα?Απο που και ως που?Καθε 2 μηνες ανεβαινω πανω και τα βλεπω.Τι μαλακιες γινονται στην Γερμανια?Ποσους γνωστους εχω και συγγενεις που δουλεουν και ποτε κανενας τους δεν ειπε το παραμικρο.Επειδη εσυ εχεις να κανεις με την πλεμπα και τιποτα παρανομους η αδηλωτους σου φταιει η Γερμανια και η Ευρωπη?Καταλαβαινεις πρωτον τι σου εγραψα εγω?Η προσπαθεις να μου την πεις χωρις επιχειρηματα?Σου γραφω οτι στα εργασιακα ολα ειναι βαση νομοθεσιας και το τι ακριβως εχει θεσπισει η εκαστοτε κυβερνηση.Δεν μπορει ο εργοδοτης να κανει μαλακια εναν εργαζομενο απο την στιγμη που το κρατος δεν του δινει αυτο το δικαιωμα.Μπορεις τοτε να τον καταγγηλεις.Ακομα και στην Ελλαδα εχουν παιχτει απειρα τετοια σκηνικα με εργοδοτες που εκαναν μπινιες σε εργαζομενους.Αρκετοι απο αυτους το κατηγγειλαν και μετα πηραν τα λεφτα τους πισω.Εδωσα παραδειγμα πιο πανω με ατομο το οποιο ειχε δεν ειχε παρει για 3 χρονια το επιδομα αδειας.Οταν εμαθε οτι υπαρχει τετοιο επιδομα(πληρωμενη αδεια στην ουσια) ετρεξε να τον γαμησει.Και φυσικα πηρε τα λεφτα του πισω και ο εργοδοτης εφαγε μεγαλο προστιμο διοτι παρανομουσε οχι μονο απεναντι στον εργαζομενο αλλα και απεναντι στην εργασιακη νομοθεσια.Με λιγα λογια...αν δεν μπορεις να διεκδικεις τα εργιασιακα σου δικαιωματα παντα μεσα στο νομικο πλαισιο(για το οποιο αποφασιζει η εκαστοτε κυβερνηση) ειναι καθαρα δικο σου προβλημα και κανενος αλλου.Γι'αυτο και οποιος κανει τον υπαλληλο/εργατη θα πρεπει να εχει διαβασει καποια πραγματα η να γνωριζει τελος παντων τι δικαιουται.
Μην μου ξαναπαραθεσεις...
Είσαι κλασικός Έλληνας ξερόλας κουφιοκεφαλος ασχετοσχετικος....
Τις κοτσάνες κάθε δύο μήνες ανεβαίνω κλπ ελληνομπαρουφες γραφτα μας στα γερμανικά να μας πείσεις ότι έχεις έστω κ μακρινή σχέση...
Μάλλον αστο

.. Με χαζούς δεν αντιπαραθέτω.. Τέλος εδω

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Μην μου ξαναοαραθεσεις...
Είσαι κλασικός Έλληνας ξερόλας κουφιοκεφαλος ασχετοσχετικος....
Ρε τραβα γαμησου.Που δεν ξες τι σου γινεται και θα μου την πεις κιολας μαλακιδη.Σου εγραψα ολοκληρο κατεβατο ηλιθιε γιατι εχεις μαυρα μεσανυχτα θα μας την πεις κιολας.Αντι να λες ευχαριστω που προσπαθω να σου εξηγησω τι ακριβως σημαινει εργασιακη νομοθεσια και απο που προκυπτει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.384
Πόντοι
3.656
Ρε τραβα γαμησου.Που δεν ξες τι σου γινεται και θα μου την πεις κιολας μαλακιδη.Σου εγραψα ολοκληρο κατεβατο ηλιθιε γιατι εχεις μαυρα μεσανυχτα θα μας την πεις κιολας.Αντι να λες ευχαριστω που προσπαθω να σου εξηγησω τι ακριβως σημαινει εργασιακη νομοθεσια και απο που προκυπτει.
Είσαι ηληθιος μάστορα
Δεν προκειται να ασχοληθώ κι άλλο
Γράψε ότι μλκια θες

Gegen Dummheit gibt es keine Pillen

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Κι'όμως, υπάρχουν ακόμη βλάκες που πιστεύουν ότι υπήρχε κι'άλλος δρόμος εκτός από τα μνημόνια.
δραχμγκουχουγκουχου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει σκανδιναβικο κράτος. Διότι απλούστατα δεν κατοικείται από Σκανδιναβούς. Οτιδήποτε άλλο είναι να χαμε να λέγαμε.
ε για αυτο βαζουμε λαθρο μεσα τυπε!! το μειονεκτημα της ελλαδας ειναι οτι κατοικειται τοσα χρονια απο ελληνες...

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
δραχμγκουχουγκουχου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ε για αυτο βαζουμε λαθρο μεσα τυπε!! το μειονεκτημα της ελλαδας ειναι οτι κατοικειται τοσα χρονια απο ελληνες...
Ναι ρε τυπε αλλα βαζεις μεσα τους λαθροκανιβαλους του ισλαμ.Αν θες να βαλεις μεταναστες με ποιοτητα βαλε γερμανους,ολλανδους,σκανδιβανους,βελγους,ελβετους,αυστριακους.Οτιδηποτε αλλο εκτος απο βαλκανιους,ανατολικοευρωπαιους,μεσογειακους(νοτιους) και μουσουλμανους.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Ναι ρε τυπε αλλα βαζεις μεσα τους λαθροκανιβαλους του ισλαμ.Αν θες να βαλεις μεταναστες με ποιοτητα βαλε γερμανους,ολλανδους,σκανδιβανους,βελγους,ελβετους,αυστριακους.Οτιδηποτε αλλο εκτος απο βαλκανιους,ανατολικοευρωπαιους,μεσογειακους(νοτιους) και μουσουλμανους.
ολοι τα ιδια σκ@@@ θα γινουμε τυπε δε βλεπεις οτι κανει η ευρωπη "empty brain drain" χαχαχαχαχ

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Είπες πριν: "Αυτα που γραφεις μονο στο ελλαντα.Στο εξωτερικο αν ο εργοδοτης κανει μαλακια τον εργαζομενο την εχει γαμησει..."

Τι ξες καλυτερα απο εμενα ρε γκασμα?Απο που και ως που?Καθε 2 μηνες ανεβαινω πανω και τα βλεπω.Τι μαλακιες γινονται στην Γερμανια?Ποσους γνωστους εχω και συγγενεις που δουλεουν και ποτε κανενας τους δεν ειπε το παραμικρο.Επειδη εσυ εχεις να κανεις με την πλεμπα και τιποτα παρανομους η αδηλωτους σου φταιει η Γερμανια και η Ευρωπη?Καταλαβαινεις πρωτον τι σου εγραψα εγω?Η προσπαθεις να μου την πεις χωρις επιχειρηματα?Σου γραφω οτι στα εργασιακα ολα ειναι βαση νομοθεσιας και το τι ακριβως εχει θεσπισει η εκαστοτε κυβερνηση.Δεν μπορει ο εργοδοτης να κανει μαλακια εναν εργαζομενο απο την στιγμη που το κρατος δεν του δινει αυτο το δικαιωμα.Μπορεις τοτε να τον καταγγηλεις.Ακομα και στην Ελλαδα εχουν παιχτει απειρα τετοια σκηνικα με εργοδοτες που εκαναν μπινιες σε εργαζομενους.Αρκετοι απο αυτους το κατηγγειλαν και μετα πηραν τα λεφτα τους πισω.Εδωσα παραδειγμα πιο πανω με ατομο το οποιο ειχε δεν ειχε παρει για 3 χρονια το επιδομα αδειας.Οταν εμαθε οτι υπαρχει τετοιο επιδομα(πληρωμενη αδεια στην ουσια) ετρεξε να τον γαμησει.Και φυσικα πηρε τα λεφτα του πισω και ο εργοδοτης εφαγε μεγαλο προστιμο διοτι παρανομουσε οχι μονο απεναντι στον εργαζομενο αλλα και απεναντι στην εργασιακη νομοθεσια.Με λιγα λογια...αν δεν μπορεις να διεκδικεις τα εργασιακα σου δικαιωματα παντα μεσα στο νομικο πλαισιο(για το οποιο αποφασιζει η εκαστοτε κυβερνηση) ειναι καθαρα δικο σου προβλημα και κανενος αλλου.Γι'αυτο και οποιος κανει τον υπαλληλο/εργατη θα πρεπει να εχει διαβασει καποια πραγματα η να γνωριζει τελος παντων τι δικαιουται.

Κι εδώ μας λες λίγο πολύ ότι μια χαρά λειτουργεί το κράτος και στην Ελλάδα στην περίπτωση που είσαι ασφαλισμένος...

Ποιό το point σου ακριβώς;

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Είπες πριν: "Αυτα που γραφεις μονο στο ελλαντα.Στο εξωτερικο αν ο εργοδοτης κανει μαλακια τον εργαζομενο την εχει γαμησει..."

Κι εδώ μας λες λίγο πολύ ότι μια χαρά λειτουργεί το κράτος και στην Ελλάδα στην περίπτωση που είσαι ασφαλισμένος...

Ποιό το point σου ακριβώς;
Γραφω οτι στην Ευρωπη τα εργασιακα δικαιωματα και ειναι καλυτερα απο αυτα της Ελλαδας(λογο κυβερνησεων φυσικα)αλλα και σαφεστατα τηρουνται πολυ καλυτερα.Εδω στην Ελλαδα αρκετοι εργοδοτες κοιτανε να γαμησουν τον εργαζομενο μουλωχτα.Στην Ελλαδα τα εργασιακα δικαιωματα τα γαμανε οι μνημονιακες κυβερνησεις με τους νομους που θεσπιζουν.Παρε παραδειγμα το νομοσχεδιο του Χατζηδακη.Απο κει και περα ολα ειναι στα πλαισια του νομου και τι οριζει η εκαστοτε κυβερνηση.Π.Χ δεν γινεται ενας εργοδοτης να μην δεν πληρωσει την αδεια του καλοκαιριου σε εναν εργαζομενο.Μπορεις να τον καταγγειλεις και να φαει προστιμο.Στην Ελλαδα το κακο ειναι παρα μα παρα πολλοι εργαζομενοι ειναι ασχετοι ως προς τα δικαιωματα τους...με αποτελεσμα να τους πιανουν κοροιδο.

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Αφού άλλαξε εξαιτίας του δημοψηφισματος, όπως λες, τότε γιατί ο αλεξης ήταν αντίθετος στο δημοψήφισμα που έλεγε να κάνει ο γαπ το '11;
γιατι το 11 δεν χρειαζοταν δημοψηφισμα 2μηνες σταση πληρωμων στη χειροτερη και το κρατος ερχοταν με πλεονασμα

fil69

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
198
Πόντοι
1
Τύπε κακα τα ψεματα, αν θελεις εργασιακα δικαιωματα, φροντισε οταν πρεπει να αποκτησεις δεξιότητες και να εχει αξια η εργασια σου.
Αν οταν πρεπει να φτιαξεις τον εαυτο σου, εσυ παιζεις το πουλακι σου, μετα θα σου φταιει ο καθε Χατζηδακης που θα παιρνεις τρεις κι εξηντα κι αν τις παιρνεις
μεγαλη αληθεια δυστηχως

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Έχουμε να ρίξουμε τρελό γέλιο με τον κατσαπλιά που πάει να βγει αρχηγός.

ε βέβαια αν δεν είναι καθηγητής πανεπιστημίου ή δεν έχει σπουδάσει σε άλλη χώρα δεν μας αρέσει,
ραγιαδισμός,
κατ' εμέ λίγη σημασία έχει η ξένη γλώσσα,
και επιτέλους ο αρχηγός δεν είναι μόνος,
κανείς δεν είπε ότι ο χώρος δεν έχει στελέχη

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
Η εκλογή Ανδρουλάκη για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοκτονία για το κόμμα
Ο Ανδρουλάκης το πολύ δέκα τοις εκατό να έχει για ταβάνι σε εθνικές εκλογές

Αντίθετα ο ΓΑΠ λόγω ονόματος έχει πιθανότητες για εκλογική νίκη το 2026

Για τους άνω των πενήντα που είναι κ το μεγαλύτερο εκλογικό σώμα στην Ελλάδα έχει αξία και εκτόπισμα ακόμα το όνομα Παπανδρέου

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom